Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הרכב המדובר הוא מגאן 2 שנת 2004 ומעלה, ידנית 1.6.

הייתי רוצה לדעת מה דעתכם.

אשמח לשמוע כל פרט מידע.

תודה רבה.

פורסם

עד עכשיו קצת יותר מ 50,000 ק"מ עם 0 תקלות (פרט לנורה שרופה).

האוטו נוח מאוד, מרווח, סוחב טוב (בניגוד לאוטומטית) וחסכוני (ממוצע 6.2 ליטר ל 100 ק"מ).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש במגזין אוטו באחד הגיליונות של שנתיים האחרונות כתבת יד שנייה על מגאן II 1.6 שאותה כתב במקור Efi Shams מהפורום.

מציע לך להשיג את הכתבה הנ"ל.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם
שלי 2006 ידנית ואני מאוד מרוצה.

הבעיות מתחילות אחרי 3-4 שנים....

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

אני מקווה שאתה יודע למי ניתנה הנבואה..

אני החזרתי מאגאן בת 3 עם כ 124,000 ק"מ לחברת הליסינג, מקביל לנסועה של כ 6 שנים לאדם פרטי, הרכב מעולם לא התקלקל, אכל בממוצע כ 8.5 ליטר ל 100 ק"מ, וביצע את כל המטלות המשפחתיות בצורה מעולה.

לא פלא שמע שהחליפה את המאגאן היתה מאגאן אחרת..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
הבעיות מתחילות אחרי 3-4 שנים....

נחכה ונראה.

גם כשקניתי את הדובלו אמרו לי שהיא תעשה בעיות ועד היום כלום. לעומת זאת על ה H1 אמרו לי שהיא אמינה ותוך שנה היא הגיעה 3 פעמים על גרר למוסך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...