Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בנזין. בתוך בקבוק של קוקה קולה. רציתי למלא את הזיפו שלי בבנזין[כי הבנזין שמוכרים במיוחד בשביל הזיפו יקר לי מידי]. קיצר שפכתי לכוס חד פעמית קצת מהבנזין, וכעבור פחות מדקה, הכוס נמסה. עד עכשיו האזור שעשיתי את ה"ניסוי" שם מסריח מהבנזין. מדוע הפלסטיק של הבקבוק קולה לא נמס והפלסטיק של הכוס פלסטיק כן? שמעתי פעם שאת הפלסטיק של המשקאות הקלים המציאו החבורה שהמציאה את העט הכדורי- נאסא. אבל קשה לי להאמין. למישו יש הסבר?

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

אני אולי מנחש שעובי הפלסטיק שונה אך נחכה לתגובות נוספות

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אני מבין שלא גדלת בקיבוץ? :wink:

היית לומד בדיוק באיזה פלסטיקים ניתן להעביר בנזין ואיזה נעלמים.

אולי גם היה יוצא לך לטעום קצת, תשאל את תמיר, הוא ניסה.

פורסם

אין כמו דרינק 95 נקי בשביל לפתוח את הבוקר כמו שצריך! :)

ובקשר לשאלה, לדעתי זה קשור בעובי הפלסטיק ובהרכבו. (הכוונה היא שהפלסטיק של הבקבוקים עמיד יותר מפני שיש בו חומרים חזקים יותר).

איטלקיות שובבות שעושות בלאגן :lol:

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

פורסם

אגב, אני מבין שאתה לא ממש מכיר את הביטוי "לא כל מה שנוצץ - זהב", אה?

מה שיש במילוי של הזיפו שלך זה לא בנזין, אלא ספירט לבן או משהו דומה.

בנזין יסריח לך את הכיס, יתאדה מהר ויש סיכוי שאם תדליק את המצית שלך הוא יתפוצץ לך בפנים...

ולשאלה שלך למה חלק מהפלסטיקים נמסים וחלק לא?

הכוסות פלסטיק עשויות מחומר שדומה יותר מקלקר אבל לא מוקצף.

בקבוקי קולה עשויים חומר שדומה יותר לניילון .

בכל אופן ועד כמה שאני זוכר, בקבוקי קולה הם חומר במיבנה גבישי, חומר שלא מיתעכל ע"י חומרים כגון בנזין, לעומת הכוסות שהן עשויות חומר אמורפי.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אני מבין שלא גדלת בקיבוץ? :wink:

היית לומד בדיוק באיזה פלסטיקים ניתן להעביר בנזין ואיזה נעלמים.

אולי גם היה יוצא לך לטעום קצת, תשאל את תמיר, הוא ניסה.

בגלל זה כשהולכים לקחת בנזין (שאתה ילד בקיבוץ אתה מתכחש למושג "גניבה " ,מה זה גם שלי...)מביאים מסטיקים.

עד היום אני טוען שמסטיק זה טוב רק עם בנזין .....

לגבי הכוס ,אני לא יודע הרכבי חומר ,אבל הכוסות פלסטיק של הבדיקות ברפת מעולות להעברת בנזין בכמויות קטנות.

ולגבי הזיפו ,עם אתה כבר דוחף חומר לא מקורי אז נפט .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אה אוקיי. ולמודאגים, שומדבר לא התפוצץ[מצטער, אני נשאר כאן להמשיך לשאול אתכם שאלות קיטבג]. למרות שהלהבה קצת יותר חמה, מסריחה, ומשאירה עשן שחור.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם
בנזין יסריח לך את הכיס, יתאדה מהר ויש סיכוי שאם תדליק את המצית שלך הוא יתפוצץ לך בפנים...

ולשאלה שלך למה חלק מהפלסטיקים נמסים וחלק לא?

הכוסות פלסטיק עשויות מחומר שדומה יותר מקלקר אבל לא מוקצף.

בקבוקי קולה עשויים חומר שדומה יותר לניילון .

בכל אופן ועד כמה שאני זוכר, בקבוקי קולה הם חומר במיבנה גבישי, חומר שלא מיתעכל ע"י חומרים כגון בנזין, לעומת הכוסות שהן עשויות חומר אמורפי.גילי

כן גם אני חשבתי שהזיפו תתפוצץ.קרה גם לי שנתקעתי בלי דלק לזיפו, אז מילאתי קצת 96 נטול עופרת...

הח*א הזה מסריח והעשן השחור פשוט נוראי.כמו למצוץ אגזוז.

אבל הזיפו לא מתפוצצת-אין אפשרות של בניית לחץ מספיק בתוך המצית כדי לגרום לפיצוץ.

ואגב- ישנם חומצות חזקות מספיק כדי להמיס זכוכית, אבל לא סוגים מסויימים של פלסטיק.

הפלסטיק של הקולה נוצר עם עמידות ללחצים של הגזים, ולכן "משוריין", לא יודע בדיוק איך.

כוס חד"פ לא אמורה לסבול לחצים כאלו, לכן היא דקה ומהפלסטיק הכי דק ומעפן שאפשר.

אה אוקיי. ולמודאגים, שומדבר לא התפוצץ[מצטער, אני נשאר כאן להמשיך לשאול אתכם שאלות קיטבג]. למרות שהלהבה קצת יותר חמה, מסריחה, ומשאירה עשן שחור.

ואיתך אני מסכים במאה אחוז...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בקבוק קולה גם עמיד בפני שחיקה - יעיל במקרה שצריכים לעטוף צינור ברכב שנוגע תמידית בגוף הרכב ועלול להשחק ולהקרע.

פורסם
(שאתה ילד בקיבוץ אתה מתכחש למושג "גניבה " ,מה זה גם שלי...)

גדול!

כמה שזה נכון...

עבדתי פעם עם מסגר שעשה "תערובת לזיפו" לא יודע כמה טוב זה עבד אבל זה היה מיקס של בנזין לבן/סולר ועוד כל מיני שטויות.

צריך לנסות.

פורסם

ההרכב הכימי (הפולימר) של בקבוק הקולה שונה מההרכב של הפולימר של הכוס החד פעמית. בנזין פועל בתור ממס על הכוס החד פעמית, אבל לא על הפלסטיק של בקבוק הקולה.

אגב, תערבב קלקר עם מעט בנזין ותקבל משקע דביק ביותר שבוער נהדר ויכול לשמש להצתה של כל מיני דברים. (אפשר להכין ככה רימוני יד מאולתרים, שפשוט יוצרים שריפות מגניבות).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...