Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי את הקומפוננט של אינפיניטי

דגם REF6510CS

270 וואט

90 RMS

מישהו מכיר את הסט הזה? מה דעתכם עליו?

פורסם

תגיד לי איפה מוצאים דברים כאלה אני גם אתחיל לחפש שם

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

טוב אני ארשום מחדש.

ראיתי את הסט בחנות שהמוכר המליץ לי לקנות אז הלכתי לאינטרנט ו"מצאתי" אותו בלי תגובות

מישהו מכיר יודע איך הם?

פורסם

אם היית מריץ חיפוש היית רואה שזה היה אחד הסטים הקודמים שלי ושהגבתי עליו רבות בפורום.

זה סט שיש לו רק דבר אחד טוב ויפה - מיד!

מיד מאוד נקי - מאוד מדוייק ומורגש וגם מפורט אפילו.

אבל אין לסט הזה שמץ של באס והטוויטרים של הסט הזה פשוט מכה! הם חדים כמעט כמו סכין (ראה ערך טוויטר מצוי של פיוניר) וחסרי מפרט לחלוטין.

זה סט לא רע בטור "מיי פירסט סוני" וכשהם ללא מגבר! אחרת הטוויטרים מתחילים להרוג אותך ואם אתה מפנה אותם לכוון השמשה אז הם כבר חסרי משמעות כמעט בגלל חוסר פירוט.

אבל אל תשליך את זה לגבי סטים אחרים של אינפיניטי - האינפיניטי קאפה הוא סט טוב יחסית והקאפה פרפקט סט ברמה גבוהה - לטעמי הוא אפילו מצויין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני פשוט לא רוצה לאכול חרא עם רמקולים שאני לא יהנה איתם

יש לי סאב ו2 מגברים מונו בלוק אחד והשני 4 ערוצים 4*100RMS ו6*9 של פיוניר

על איזה קומפוננט אתם ממליצים לי אני אוהב לשמוע מוזיקה שחורה והאוסים

התקציב שלי לקומפוננט זה 1300 +-

פורסם

איפה אפשר לראות את הדגם הזה?

מה הנתונים שלו?

הטוויטר שלו לא חד כמו של ה REF6510CS ?

הבנתי שמחיר שלו הוא 2000+- איפה אני ימצא אותו ב1300?

פורסם

אתה עושה טעות!

לא נראה לי שאי פעם שמעת בכלל סט כזה מנגן - בטח שלא את הקאפה פרפקט.

אל תקנה בלי לשמוע חבל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא קונים סט ב 1300 שקלים בלי לשמוע.

לא משנה כמה קסדות יש לזה שהמליץ לך עליו מתחת לאווטר שלו.

אתה גם רוצה להכנס לסטטיסטיקה של "קניתי מגבר על פי המלצות בלבד וממש התאכזבתי"??

לך למתקין או 2 שישמיעו לך, ויש לך גם את המפגשים שלנו לבוא ולהתרשם.

אל תעשה טעות - יש פה רבים כאלו, תמצא את כולם "שבורי לב" בפינת "למכירה" יד 2.

• תוכן חדש...