Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

יש ברשותי כבר 3 חודשים רכב (הראשון שלי) אופל קורסה 97 1.4 ידנית 147.000 ק"מ יד 4

קניתי את הרכב ב-4000 ש"ח מתחת למחירון והשקעתי את כל הסכום הנ"ל ביישור קו+כל מיני

"מקרים" שצצו בדרך (מזגן שנפטר פתאום וכ"ו).

יש באפשרותי לרכוש פולקסוואגן פולו 1.4 שנת 2000 125.000 ק"מ ב-40.000 ש"ח

רכב מושקע מלוקק עם מגנזיום וכ"ו רכב מבן אדם אמין (חבר קרוב של גיסי).

אני יצטרך להשקיע עוד 20K בערך לרכב שלי לאחר מכירה בכדי לקנות אותה

(התוספת של הכסף לרכישה היא לא הבעיה אבל גם פקטור בשיקולים)

אני עובד הרבה ולא לומד כרגע יש לי חברה בזבזנית ואני לא מרוויח משהו

יש טעם לבצע את הצעד הזה?

מישהו היה עושה את ההחלפה הזאת מסיבות כלשהן?

1)חסכון?

2)אמינות?

3)פינוקים?

4)ביצועים?

5)תחזוקה?

אשמח לשמוע הצעות הערות ומחשבות בנושא.

ערב טוב ותודה לכולם.

פורסם

יש ברשותי את שני הרכבים הנ"ל,בשנים שונות אומנם.

הקורסה שלי שנת 2001 והפולו 2002.

מה הסיבה שאתה רוצה להחליף? סתם כי לדעתך נפלה בידך הזדמנות או שהאופל עושה בעיות?

במקומך לא הייתי מחליפה לפולו הנ"ל,אני בטוחה שיש עוד שמורות עם קילומטרז נמוך יותר,לדוגמא שלי עברה 90 אלף והאופל 70.

פורסם

אני שוקל להעיף את האופל לא עכשיו אלה לקראת החורף

כי האוטו היה טוב בתור רעיון וקונספט שנכשל בביצוע...

בקיצור הרכב לא מספק לי את מה שהיה אמור והיה נדרש ממנו

מבחינת ביצועים,צריכת דלק מה שכן טוב בו זה שהוא קטן וכרגע לאחר אחרי ההשקעה

ב-3 חושדים האחרונים יש לי שקט ממנו ולפי המוסכניק שלי שהוא חבר קרוב של אבא

הרכב הספציפי שלי לא סבל התעללות והוא אמין ואני נוטה להאמין לו סה"כ הרכב עושה מה שצריך

ללא דישות מיוחדות כרגע

אני יודע שאני רוצה להחליף אותו כי זה לא מה שרציתי וסתם חשבתי שאולי זאת מציאה

אם לא נראה לכם אני אשמח לשמוע

בכל מקרה לפני החורף אני יתחיל לחפש כנראה רכב חדש הכיוון שחשבתי הוא

כריזמה 98-99 ידנית סטאר זה מה שאני רוצה לנסות הלאה.

פורסם

אני אישית מכיר טוב טוב את שני הרכבים מקרוב ולאחר ניסיון רב עם שני הרכבים הקורסה עדיפה מבחינתי! האמינות של הקורסה עולה על של הפולו וזה הפרמטר החשוב מבחינתי. בפולו כל הזמן משהו מתקלקל ונשבר כל פעם איזשהו חלק פלסטיק שעולה לך כל פעם איזה 200 ש"ח ולפעמים מגיע ל סכום של אלפים(מנגנונים של חלונות חשמל חרא באוטו הזה,כמו כן יחידת ABS מרכזית) וכל פעם יש איזשהו רעש שצץ לו או נזילה חדשה פשוט אוטו מגעיל ולא מוצלח.לעומת זאת באופל הכל תקין שום דבר לא התפרק מאז שהאופל בהחזקתי,אין נזילות כל הפלסטיקה שלמה והאוטו נוסע בההרבה יותר חזק מהפולו 1.4 2002(אני מתכוון לאופל קורסה שנת 2001 האיזיטרוניק מנוע 1200!!! ולא 1400 כמו הפולו). מי שעדיין לא הבין אני מדבר על שני הרכבים ש ALEXA מדברת עליהם ושתי הרכבים עדיין בהחזקתי עד היום.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...