Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 16V 100 סוסים? חוות דעת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מר פולקסוואגן, שוב פעם, מרכב שלוש הדלתות של הפולו הוא לא קופה. מאיפה הבאת את זה?!? סוג המרכב הזה (אם אתה רוצה לדעת) הוא הצ'בק. לדוגמא אופל טיגרה היא קופה, אופל קורסה 3 דלתות נקראת האצ'בק.

מה ההבדל בין טיגרה לפולו שעושה את הטיגרה קופה ואת הפולו אצ'בק 3 דלתות

בכל מקרה חשבתי ש 3 דלתות זה קופה ומצטער אם הטעתי מישהו.

פולקסוואגן - על איכות לא מתפשרים.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פולקסוואגן, הרכב שלך הוא אצ'בק, או איך שאני אוהב לקרוא לו "אשבש".

כל רכב בעל 3 דלתות הינו רכב אצ'בק, גם האופל טיגרה גם הפולקסווגן קואדרו, טיוטה סליקה, יונדאי קופה ועוד ועוד.

רכב קופה הינו רכב בעל 2 דלתות, מכסה תא המטען לא נפתח ביחד עם החלון ולכן לא נחשב כדלת.

קאפיש?

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
פולקסוואגן, הרכב שלך הוא אצ'בק, או איך שאני אוהב לקרוא לו "אשבש".

כל רכב בעל 3 דלתות הינו רכב אצ'בק, גם האופל טיגרה גם הפולקסווגן קואדרו, טיוטה סליקה, יונדאי קופה ועוד ועוד.

רכב קופה הינו רכב בעל 2 דלתות, מכסה תא המטען לא נפתח ביחד עם החלון ולכן לא נחשב כדלת.

קאפיש?

סבבה אחי זה מה ששאלתי אז מה שאתה אומר שקופה זה 2 דלתות לא 3 אז תודה אל ההסבר

בכל מקרה לי יש 5 דלתות הוויכוח לא היה על הפולו שלי .

פולקסוואגן - על איכות לא מתפשרים.

פורסם
גם ב-100 כ"ס והמזגן מאוד מחליש אותו האוטו והפעלתו מורגשת מאוד.

משפיע, אבל לא בצורה דרסטית יותר מידי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אגב, כמה נתוני היצרן שלך מצהירים על תוצאות של 0 עד 100, וכמה מהירות סופית ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

באירופה המכוניות הללו משמשות בעיקר לנסיעות עירוניות, ולכן אין צורך ביותר מזה (ובמידה ויש, אז יש לך את גרסת ה-101 כ"ס).

אגב, ההספק עלה ל-86 כ"ס כיום, ואני מניח שבקרוב מאוד זה ישאר מנוע ה-1.4 האטמוספרי היחידי שיהיה ל-Vag

מנועי ה-TSI וה-TFSI משתלטים על הקונצרן (וטוב שכך :-P) :twisted:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא בהכרח- ע"ע יונדאי קופה !

פורסם

יונדאי קופה למרות שמה הינה רכב אצ'בק, היא בעלת 3 דלתות, אפילו שנראה כאילו יש לה 2.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...