Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 16V 100 סוסים? חוות דעת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגיד, כשיבוא היום ותמכור את הרכב שלך,

האם תצפה לקבל מעל המחירון רק בגלל שזאת איביזה FR?

מדובר ברכב נדיר יחסית, במיוחד נדירים אלו שבמצב שמור ומטופל , כך שרכב שמור ייקבל מעל המחירון.

אם לא פותח השרשור ישלם, אז מישהו אחר ישלם.

לא מדובר כאן בסכומים אסטרונומיים דרך אגב, מדובר על עד 5 מעל...

מסכים איתך לגמרי...

רק טוען כי אם כבר משלמים מעל המחירון א זלפחות שמצב הרכב יצדיק זאת. אחרי הכל זה לא אלפא gtv או משהו כזה.

גם על האיביזה אין טעם לשלם מעל המחירון אם היא שחוטה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תאמין לי שאני קופץ כמה קטגוריות עם הרכב שלי ואני עדיין לא מפסיד

אני מדבר על פתיחות עד 80-100 בין הרכבים שניצחתי זה גולף 2 ליטר ידנית קוראדו מאזדה 3 2.0 B4 205 GTI קליו RSI והרשימה עוד ארוכה...(את כל העונדות אצ'בקים והקולטים למינהם אני יחסוך לכם), כמובן שאני לא מדבר על אימפזה טורבו או איזה פורשה הרכב מאיץ טוב מאד עד 100 וגם ניתן להגיע במישור כמעט 180 (לא צריך יותר) ויש לי את גרסאת ה75 כ"ס אז ה100 בכלל (שנת 2001 להזכירך דור שונה)

בכל מקרה כל המכוניות שציינתי אמורות להשאיר לי אבק אבל ולמעשה הרכב היחיד שהפסדתי לו אסקורט RS עם חמוצים

(אני כאמור סטנדרטי לחלוטין)

לגבי איכות החומרים מאיכותיות שפגשתי במכוניות משפחתיות ובכלל סביבת הנהג מאד נעימה ומרגישה איכותית שום דבר לא התפרק (וזה רכב בן 7) והרכב נראה ממש כמו שהוא יצא מהחברה - בקיצור שווה כל שקל

ותאמינו לי שאני לא מחרטט כולם זלזלו ואתם בטח חושבים שאני מחרטט , אתם מוזמנים לשלוח לי הודעה פרטית וליצור אותי קשר ותקבלו פרטים לגביי האירועים הפרטיים שאנחנו מארגנים.

פולקסוואגן - על איכות לא מתפשרים.

פורסם
כרגיל?

קצת כבוד אייל לאנשים שאתה בכלל לא מכיר.

בפורום יש דעות לכאן ולכאן וכל אחד עם הנסיון האישי שלו.

אז נפלתי על רכב לימון (וכנראה גם זה שציטטתי אותו) זה לא אומר שצריך לסתום לאנשים את הפה או להוקיע ולהשמיץ אותם.

את דעתך המלומדת שמענו בלי להטיח עלבונות, ראוי שתכבד את דעתם של אחרים, גם אם היא מנוגדת לדעותיך.

אין לי שום בעיה עם מה שאתה אומר,

רק שצורת ההתבטאות שלך במקרה זה נלהמת ומרגיזה - בדיוק כפי שאני הגבתי לך.

היה אפשר להגיב בצורה יותר סולידית ולהעביר את אותו המסר לגבי אי שביעות רצונך מהרכב.

אין לי שום אינטרס בשוק ה16V , את שלי כבר מכרתי לפני שנה וחצי, וכל מה שאני רוצה להעביר זה שמדובר ברכב מהנה ,כיפי ,מאובזר ובטיחותי, שאני נהניתי מכל רגע איתו, ושלא עובר יום שאני לא מתחרט שמכרתי אותו במקום להשאיר אותו במשפחה.

(למרות שהיום אני נוסע ברכב הרבה יותר טוב)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

פולקסווגן, עם כל האהבה שלי לפולו בפרט ולרכבי פולקסווגן בפרט - הפולו 75 כ"ס לא כזאת מהירה. במיוחד לא ביחס ל90 אחוז מהמכוניות שהצהרת ש"ניצחת".

כנראה התחרית באנשים שלא יודעים איפה ממוקמת דוושת הגז.

אני לא אומר שזה רכב לא טוב (בגרסת ה75כ"ס) - נהפוך הוא. אפילו אחותי קנתה כזה השבוע בהמלצתי.

אבל מפלצת תאוצות הוא לא, ואפילו לא קרוב.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, נו באמת...

קצת כבוד לרכב עם 75 כ"ס שנתן בראש לגולף 2 ליטר ,מאזדה 3 2.0 וקוראדו.

אילו ניצחונות מרשימים בהחלט. מי מוכר לי פולו 75 כ"ס? אני מוכן לשלם כפול מהמחירון!

:lol:

פורסם

ציפיתי לתגובות כאלו וואלה לא צריך תזלזלו אמרתי לכם מי שרוצה מוזמן ליצור איתי קשר ולהגיע למפגשונים שלנו

בד"כ זה ג'ימקנה אבל תמיד זה מתגלגל לדראג בסופו של דבר...

תראו לא אמרתי שזה שהפולו היא "אימת הכבישים" בגלל שאני עושה "שטויות" עם האוטו של אמא ומתחרה בילדים בני 18 (גם אני ילד בן 18) אבל בהחלט אני מנצח רכבים שהם מעל הקטגוריה שלי ולא בקצת

אייל מפלצת תאוצה היא לא וגם לא טענתי שכן שלא תבינו אותי לא נכון הרכב מאיץ טוב ברמה מעל המצופה (אצלי לפחות) ועם תוצאות אי אפשר להתווכח

פולקסוואגן - על איכות לא מתפשרים.

פורסם

בתור בעל פולו לשעבר חדשה מהסוכנות, ב 3 שנים שהרכב היה ברשותי , נשארתי 3 פעמים תקוע בצד הדרך, בפעם השלישית תוך כדי קריעת רצועת תיזמון בנסיעה..

מיותר לציין שהיבואן התנער לחלוטין מהבעיה אף על פי שהרכב טופל במוסך היבואן בחוף שמן בחיפה מיום קניית הרכב..

הנבלה תוקנה ונמכרה בו ביום..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הפולו אכן מאובזרת, נעימה, ידידותית לנהג ואולי אפילו בטיחותית, אבל מי שקונה כזאת (או כל אחות אחרת ממשפחת VAG) צריך לקחת בחשבון את הרומן שלו עם מוסכי הרשת ומחירי התיקונים שלהם. האמינות לא בשמיים, אבל עם תחזוקה טובה וקצת מזל לא יהיו בעיות מיוחדות.

אישית? לא הייתי קונה או ממליץ. יש אופציות עדיפות ממנה בכל סגמנט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ללא ספק הסחורה של לובינסקי והמחירים במוסכי הרשת שלהם עדיפה משמעותית (NOT!)

לא צריך, ואפילו מומלץ לא לטפל במוסכי הרשת , אבל כן חובה להשתמש בחלפים מקוריים.

כל אלו שאכלו חצץ ברוב המקרים ניסו לחסוך כמה שקלים על דברים שנראים זניחים כמו פילטר שמן למשל.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הפולו אכן מאובזרת, נעימה, ידידותית לנהג ואולי אפילו בטיחותית, אבל מי שקונה כזאת (או כל אחות אחרת ממשפחת VAG) צריך לקחת בחשבון את הרומן שלו עם מוסכי הרשת ומחירי התיקונים שלהם. האמינות לא בשמיים, אבל עם תחזוקה טובה וקצת מזל לא יהיו בעיות מיוחדות.

אישית? לא הייתי קונה או ממליץ. יש אופציות עדיפות ממנה בכל סגמנט.

האמינות לא בשמיים? מה רע במנועי ה-16V שמותקנים בפולו? ע"פ הטון שלך אפשר להבין כאילו שיש הרבה מאוד תקלות לרכב...?

בקשר לרומן - בכל מוסך מורשה שוחטים לך את הצורה, בין אם זה באופל, סובארו או רנו.

פורסם
האמינות לא בשמיים? מה רע במנועי ה-16V שמותקנים בפולו? ע"פ הטון שלך אפשר להבין כאילו שיש הרבה מאוד תקלות לרכב...?

שכחנו לשאול את צביק על סמך מה הוא לא ממליץ...

והאם היו בבעלותו או בבעלות משפחתו רכבים כאלה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא מכיר אופל, סובארו או רנו.

מהניסיון שלי עם ה205 שנכנסה לא פעם למוסך מורשה (הדקל, מ.פ מלכה וכו') - המחירים אמנם בחלק העליון של הסקאלה אבל לא ברמה של שחיטה.

גם הפיאטים שהיו לנו טופלו במוסך מורשה פיאט (שמשון ביהוד) ומחירי הטיפולים היו סבירים בהחלט. נכון שארבע ליטר של שמן באיכות בינונית עלו 120 ש"ח, אבל פלאגים ב700 ש"ח לא היו.

אגב, אם לא הובנתי כהלכה, אני לא מכיר את מנוע ה16V של הפולו. ההודעה שלי היתה על פולו בכלליות.

שכחנו לשאול את צביק על סמך מה הוא לא ממליץ...

והאם היו בבעלותו או בבעלות משפחתו רכבים כאלה.

היו, גם גולף וגם פולו.

עריכה:

ואיך אפשר בלי קישור להודעה של בני: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=153432

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יפה זה מתקדם בקצב מעולה, משאלה על פולו 16V 100 כ"ס, זה הפך להיות פולו 16V בכלליות, אחרי זה פולו בכלל, אחרי זה VW בכלל, אחרי זה VW-VS-PSA מפה זה ממשיך לVW חרא, איפה זה יגמר בהשוואת כיסאות של משאיות חול חדישות ?

הפולו היא רכב נחמד מאוד ומאובזר בצורה לא רעה, משלמים עליו מעל המחירון בעיקר בגלל ש :

א.הוא נוסע יפה מאוד יחסית לרכב 1400

ב.יש לו את הלוק הספורטיבי + יוקרתי של VW

ג.זה רכב פוזה לחבר'ה צעירים שרוצים ספורטיבית עלק יוקרתית ולא PSA מקבילה

לדעתי כמו כל רכב, לשלם מעל המחירון זה רק אם המצב הוא נדיר ולא מייצג את השנתון שכן אז במקרה כזה בעצם הרכב שווה מעל המחירון (המחירון מייצג רכב ממצב מסויים ולא כל רכב), אבל וזה אבל גדול בגבול הטעם הטוב, אני לדוגמא לעולם לא אשלם מעל ל1000\2000 שקל מעל המחירון על רכב ואם הוא כזה של-א ניתן להשיג במחיר שפוי, אז אני אמשיך לדגם אחר !

בכל מקרה הפולו שוב - רכב נחמד, מי שחי בסרט שמדובר במלכת אמינות אז היא לא, בדיוק כמו כל רכבי VW, האמינות סבירה לא יותר מכך, ואם ללכת בגישה של אייל עם חלקים מקוריים אז גם שכבר יש תקלה הכיס שלך הולך לטייל בלעדיך במשרדי צ'מפיון,

• תוכן חדש...