Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש סאב ורציתי כמה הצעות...

יש לי באותו:

מגבר-ZL4240וB52

קומפוננט קידמי-JBLוGTO6507ו

וקומפוננט אחורי-JBLוP6550Cו

פשוט האוטו חדש ומתחת למגש מאחורה יש רק את השילדה של האוטו עם חורים לקומפוננט אז אני לא רוצה להגדיל את החורים..

למגבר מחובר הקומפוננט הקדמי וסאב ישן אפילו לא יודע איזה חברה...ואני מעוניין לקנות חדש

תודה..

פורסם

דבר ראשון אני חייב להעיר משו.. יש לך קומפוננט מסדרת הפאואר של גיי בי אל והוא לא מוגבר??? מוזר..

דבר שני למה הקומפוננט מהרמה היותר גבוהה מאחורה והפחות טוב הוא בבמה הקדמית תחליף ביניהם ...

את המגבר תחליף ורק אז תחשוב על החלפת סאב אם אתה רוצה שיפור משמעותי .

מקווה שעזרתי

my dream: subaru 4*4 + dvx + seadoo gtx

פורסם

רק עכשיו שמתי את המגבר ואני לא מתכוון להחליף אותו בזמן הקרוב..חשבתי אולי לקנות עוד מגבר שיגביר לי רק את הסאב וזה שיש לי עכשיו יגביר לי את הרמקולים

ואני עדין מבקש עזרה למציע סאב

תודה..

פורסם

לא עדיף לקנות סאב של JBL כמו כל הרמקולים אצלי באוטו?!

ועם אני קונה עוד מגבר איזה ומה אני מחבר לכל מגבר..

תודה

פורסם

לאיזה מגבר אתם ממליצים לי להחליף שיתאים לסט קומפוננט JBLוGTO6507ו

וסאב טוב

התקציב בסביבות 1500 אולי קצת יותר

תודה לעונים

פורסם
לאיזה מגבר אתם ממליצים לי להחליף שיתאים לסט קומפוננט JBLוGTO6507ו

וסאב טוב

התקציב בסביבות 1500 אולי קצת יותר

תודה לעונים

rockford p4004 יש כאלה שיחלקו על דעתי אז p450.

אין חתימה!!

• תוכן חדש...