Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי היום לוח של בנזין (הסקלה נגמרת ב 7.5 סל"ד)

הרכב הוא דיזל. (הסקלה נגמרת ב5.5 סל"ד)

לפי החברה אני צריך לוח שמספרו הסידורי הוא

1J0-920-806-FX

ואני מצאתי רק לוחות שמספרם הוא

1J0-920-801-F

השאלה היא מה ההבדל בין שני הלוחות.

חוץ הממספר 806 והמחסור באות X אחרי הF.

הרכב הוא בורה דיזל 2002. TDI. 90 כ"ס ועם צריך נתונים נספים כמו סגו המנוע. לכתוב לי. ואני יוסיף אותם.

בתודה מראש למי שיודע אלי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אלי, אם אתה מעוניין להחליף לוח, למה שלא תיגש לפירוקיות? בורה היא לא רכב נדיר, פשוט תחפש את הדגם שלך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חיפשתי.

90% מהרכבים של VW מגיע למאגר. ושם הם לא הכי סמפטים. ולא שמחים לעזור. (ממספר נסיונות)

חיפוש תמיד הביא את הדגם שרשמתי למעלה. שהוא שונה מהדגם שבחברה אמרו לי שהוא המקורי שלי. (1J0-920-806-FX)

יש לי כרגע אחד חלופי משומש (הדגם הזה 1J0-920-801-F ) מפרוקיה מחכה לתשובה. עם הוא יתאים לי.

השאלה היא שוב. מה ההבדל בין שני הדגמים. (למי שייך הדגם הזה לאיזה רכב, מאיזה שנתון. )

ולבחור שלא הבין אותי אני יחזור.

יש לי רכב דיזל! מסוג בורה TDI רגילה. (הסקלה הרגילה של דיזל נגמרת ב 5.5 סל"ד)

הסקלה שיש לי היום היא של בנזין! הסקלה נגמרת ב 7.5 סל"ד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

האם המקט על גביי הלוח הנוכחי נבדק ואושר כדגם בנזין !

מניסיון כאשר מחליפים את לוח השעונים יש לערוך התאמה בין מחשב הרכב ויחידת האימובילייזר ,אחרת הרכב לא יניע ותדלק נורית המפתח

הכנס למוסך תושייה בתל אביב בקש את יניב, שיבדוק את המקט הדרוש לך מול מספר השלדה של הרכב כדי שלא תניח את כספך על קרן הצבי

יגאל

פורסם

הלוח הישן הוא של בנזין. הוא מתאים ואני נוסע איתו כבר מאז שקניתי את הרכב.!

אני מחפש לוח מקורי חדש. (משומש)

המקט הוא של המקורי שלי (806-FX)

המקט ששאלתי לגביו הוא של השנתון הקודם! משנת 98 ועד 2001. (והוא לא מתאים לי.)

אז למי שיש מושג איפה אני מוצא לוח של בורה דיזל שנת 2002 או 2003 בלבד מוזמן להפנות אותי.

אגב ההחלפה תתבצע במוסך מורשה (בגלל שצריך לבצע התקמה בין הלוח שעונים. למחשב רכב ולמפתחות של הרכב) . אחרת הרכב לא יניע.

פורסם

לרוב מק"ט של VW שמסתיים ב X משמעו שהחלק משופץ (עבר שיפוץ אצל היצרן המקורי).

לכן זה נראה לי מוזר שזה המק"ט שאתה אמור לחפש.

• תוכן חדש...