Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעת פונטו 97

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לקנות רכב בקרוב והסתכלתי על אפשרות של פונטו של בן אדם שאני מכיר

הבעיה ברכב היא רק הצבע .. וזאת בעיה דיי רצינית!

התיכנון הוא לקנות את הרכב ולצבוע אותו (בצבעו המקורי הוא אדום) אני רוצה לצבוע אותו מחדש אבל בצבע צהוב או שחור

שזה לא צבע הבסיס של הרכב

הבעיה שלי היא המחירים כמה יעלה לי לצבוע תרכב בצבע אדום? וכמה יעלה לי בצבע שהוא לא כמו המקור?

אני לא מבקש מחיר מדויק ... בערך גם טוב לי

ואני מבקש רק מי שבאמת יודע שיענה לי כי עברתי כל כך הרבה דעות וסיפורים בנושא שאני כבר לא יודע למה להאמין

פורסם

אני לא מבין גדול בצביעת רכבים בעצמי.

אבל מה שאני כן יודע זה, שצביעה כללית של רכב בצבעו המקורי עולה X כסף. ובצבע לא מקורי יכול לעלות אפילו כפול (זה הרבה עבודה)

ישנם גם כל מיני רמות של עבודה, מהזול ליקר. רמות גימור ואיכות שונות. והמחיר משתנה בהתאם.

בקשר למחירים וכל השאר. אני בטוח שמישהו שמבין בזה יותר יעזור לך בזה.

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

• תוכן חדש...