Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה נחתו בארץ הקודש המידים החדשים שלי, סקאנספיק רוולאטור 7". הפחד הגדול שלי היה שאני אהיה חייב לשנות את הבנייה, שתוכננה במקור ל6.5", אם כי היה שמור מרווח בטחון מסויים. החדשות הטובות הן שהמידים כן נכנסים, ללא כל בעיה. הרעות - הגירל המקורי - לא , ויש צורך בגריל חדש. חיפשתי בכל הרשת, ולא מצאתי גריל מקורי (יש גריל למידים דומים, אבל מודגש באתר היצרן שהם לא מתאימים לסדרת רוולאטור). אשמח לקבל עצה בנושא מחכמים ממני. בינתיים הם מותקנים ללא גריל - הותקנו זמנית לשם בדיקה, מה שלא יכול להמשך יותר מכמה ימים (יש סכנת היפגעות).

DSCF8640.JPG

DSCF8643.JPG

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

לגבי הגריל אני לא יענה כי אין לי מושג מאיפה תוכל להביא אחד כזה (אולי תיקח של מורל?! של ההייבריד, כמו שיש אצלי ברכב) אבל אני מציע לך להתאפק ולהוציא אותם עכשיו, עד שתמצא גרילים. אתה תראה, בטעות איכשהו אתה תיגע\תפגע\תעשה להם משהו. בטעות.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תזמין מhttp://www.madisound.com

הם גם מוכרים סקאן ספיק וגם ויפה - ואני בטוח שלפחות לויפה יש להם גריל 7 אינטש.

תבדוק לגבי הסקאן ספיק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין להם, חרשתי את האתר. אולי אם תשלח להם אימייל הם יוכלו להזמין לך.

תתחדש על הוופרים האלה. מאוד מעניין איך נשמע הוופר הטוב בעולם.

הבעייה עם רמקולים 7" הוא שהקוטר שלהם עומד על 18 ס"מ, מה שהופך גריל 8" לגדול מדי ו 6.5" לקטן מדי.

הפתרון שמצאתי בזמנו היה זוג גרילים 6.75 שקיבלתי מזומרשטיין של חברת MBQUART ואותם ניתן להלביש על וופרים 7" מלמעלה.

הפתרון השני הוא לנסוע לתאילנד ליבואן של סקאן-ספיק ולבקש זוג גרילים 7". מקבלים אותם חינם + כוס תה קר ומר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לתאילנד אני כנראה לא מגיע בזמן הקרוב (וחבל:-)) אבל אני חושב שאני אנסה ליצור קשר עם כמה יבואנים (בחו"ל) ו עם היצרן. כמו כן, אפשר לדבר עם מתקינים. הוופרים כרגע ממש לא נשמעים בשיא היכולת שלהם (אבל מפורטים בטירוף), כי הרכבתי אותם רק לבדיקה, הם מורכבים על הקרוסים של פולס ומגבר הישן שלי של קאדנס. מיותר לציין שהמצב הולך להשתנות בימים הקרובים, כשיגיו סוף סוף המגברים החדשים, יחובר הEQX, ויבוצעו כיוונים. כמו כן בתכנון אטימת דלתות ובנייה לטוויטרים (הVIFA לא נכנסים לתוך המשולשים, במקום TW1).

אריק - הקוטר החיצוני הוא 182 מילימטר.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

• תוכן חדש...