Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור :?

כשאני לוחץ קיקדאון ממצב עמידה האוטו מושך ל6000 סל"ד כמו שצריך,מחליף לשני עולה עד ל+-4000 סל"ד ומתחיל לגמגם למשך כמה שניות כאילו מתקשה להמשיך ולהחליף לשלישי.

אחרי כמה שניות שהוא מגמגם זה מסתדר.

מה שמוזר זה שהבעיה קיימת רק כשלוחצים עד הסוף,ככה היא מעבירה הילוכים חלק בלי שום בעיה.

כשגיליתי את זה המוסכניק שלי אמר לי שזה בעיה בקויל ,החלפתי אותו והבעיה נמשכה,אחרי זה החלפתי גם ווסת דלק שלא עזר.

הפלאגים חדשים,חוטי הצתה גם כן במצב טוב ,הרכב עבר יישור קו לא מזמן שכלל גם טיפול שמנים,פילטר אוויר ,הטורבו גם כן נבדק ונמצא במצב מצויין..

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה לעוזרים.

פורסם

יתכן שהבעיה בחישן מצערת או בחישן אויר.

צריך להתחבר עם סורק תקלות ולבדוק, יתכן שאנשים שמנוסים קצת יותר ממני עם הרכב יודעים יותר :idea:

דרך אגב, מאיפה אתה בארץ?

פורסם

שלום לכולם.

זה נשמע כמו בעייה בלחץ דלק - מסנן דלק סתום חלקי או משאבה חלשה.

יש לחבר שעון לחצים ולבצע בדיקה סטטית ודינמית (בנסיעה).

שווה בדיקה.

בברכה.ובהצלחה.

חיים.

פורסם

ו"על הדרך" שאתה מחפש את התקלה כדי שהאוטו יהיה "פיקס" , חשוב איך לשמור גם על עצמך במצב "פיקס" , שכן, 6000סלד במנוע שממילא בדרך לסלד הזה הוא מוגדש, זה לא משהו איטי, מעבר לקריעה של האוטו. שמור על עצמך, שלמותך, ובריאותך, מה גם שכנראה יש כאלה שמחכים לראות אותך חוזר בסופו של יום ,הביתה, ושלם.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה לכולם על העזרה,

אני חושב שהחיישן אוויר זה בהחלט כיוון ששווה לבדוק אותו כנ"ל לגבי המשאבת דלק והמסנן..

בטיפול:wink:

ו"על הדרך" שאתה מחפש את התקלה כדי שהאוטו יהיה "פיקס" , חשוב איך לשמור גם על עצמך במצב "פיקס" , שכן, 6000סלד במנוע שממילא בדרך לסלד הזה הוא מוגדש, זה לא משהו איטי, מעבר לקריעה של האוטו. שמור על עצמך, שלמותך, ובריאותך, מה גם שכנראה יש כאלה שמחכים לראות אותך חוזר בסופו של יום ,הביתה, ושלם.

אתה כמובן צודק.

הבטיחות היא מעל הכל אצלי ואת כל הבדיקות עשיתי רק בכבישים מהירים וכשאין יותר מידי תנועה באיזור.

מעבר לזה אני חושב שאני נהג די זהיר שיודע לחשב סיכונים.

דרך אגב, מאיפה אתה בארץ?

אני מת"א 8)

פורסם

מכוני הזרקת דלק טובים

1. "אלי את אלי דושי" שברח' המנוע 8 יפו, 03-6820841 לג'קי.

2. "מוסך מלכי ובניו" שברח' שניצלר 23 יפו, 03-6837398 לדודי.

3. "משה זר" שברח' הרכב 5 א.ת סגולה פ"ת, 03-9341320 למשה או לחיים (שענה לך קודם).

בברכה - רפי לין :-)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה רפי.

טוב.. אז מסנן דלק זה לא.

החלפתי וזה לא פתר את הבעיה,המשאבה גם כן נבדקה והיא תקינה.

ממשיכים לחפש :?

פורסם

ערב טוב.

האם נבדק לחץ הדלק עם שעון בנסיעה?

נסה לנטרל לבדיקה את יחידת ה - A.B.S - ניתוק הפיוז שלה וצא לנסיעת מבחן הכוונה שיחידת הבקרה לא תקרא את מהירות הרכב (V.S.S ).

בהצלחה.

חיים יוד.

פורסם

יש לבדוק את לחץ הדלק במשך כל הנסיעה ,ניתן לבצע את העניין עם שעון לחץ מחובר בשעת הנסיעה אבל עדיף נסיעת מבחן עם סורק נייד מחובר ולבחון גם את שאר הפרמטרים בשעת ה"גמגום".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ערב טוב.

לא רשמת פרטים מדויקים של דגם מנוע וכו" אך אם אני לא טועה ברכב זה יחידת הבקרה של המנוע מקבלת את המידע אל מהירות הרכב מיחידת ה ABS ( אין לך חיישן זה בנפרד) ובמידה ויחידת הבקרה לא מכבלת מידע שהרכב בתנועה היא מנתקת את הפעלת המרססים מעל לסל"ד מסויים לרוב סביב ה- 4200 סיבובים בעמידה בכדי לשמור על המנוע .

זוהי רק השערה אבל אולי ישנה בעייה בתיקשורת בהעברת המידע הרלוונתי על מהירות הרכב בין שתי יחידות הבקרה דבר שעלול לגרום לסימפתום זה מידי פעם. - ניתן לוידוי רק בעזרת סורק תקלות יעודי.

בהצלחה.

חיים יוד.

פורסם

הדגם זה B4194T2

אם בדגם הזה כמו שאמרת יחידת הבקרה של המנוע מקבלת את המידע על מהירות הרכב מהABS

אז זה בהחלט שווה בדיקה :wink:

כשלוחצים קיק והסל"ד מטפס ל+-4000 (בהילוך שני )יש באמת הרגשה כאילו משהו תוקע את המנוע,זה לא בדיוק גימגום..

זה יותר כמו משהו שעוצר את המנוע מלהמשיך ,התופעה נמשכת כמה שניות כשהרגל לוחצת עד הריצפה והסל"ד והמהירות של הרכב נשארים על +-80 קמ"ש לאחר כמה שניות זה כאילו משתחרר והגיר מחליף לשלישי.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב,ברוך השם פתרנו את הבעיה! :-D

מסתבר (ובניגוד למה שאמר לי זה שמכר לי את הרכב) שהפלאגים לא היו חדשים בכלל..

ניתקלתי לא מזמן בפורום של וולוו בחו"ל באחד שהייתה לו את אותה הבעיה בדיוק ופלאגים חדשים פתרו אצלו את הבעיה.

אז החלפתי.. (סט מקורי,ראש פלטיניום -280 ש"ח)

והבעיה נפתרה,סוף סוף!!

הנה בדיקה שהרצתי:

http://www.upfree.net/8844275

• תוכן חדש...