Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום כשחזרתי הביתה יצא לי "לחוות" התנהגות ממש מגעילה

לצפונים שבינינו (מקווה שיש כאלה פה :)) עליתי לצפת דרך מצפה הימים

בדיוק כ-150מטר לפני המלון באחד הסיבובים נסעתי בסביבות 40קמ"ש וראיתי צב

ממש קטנטן חוצה לאיטו את הכביש

סטיתי במהירות הצידה לא לפני שבדקתי שאף אחד לא נוסע בנתיב הנגדי

המשכתי לטפס את העליות כשבליבי חלחלה חרדה לגבי הצב שחוצה באיטיות מרשימה

שמא נהג כלשהו לא יראה אותו וימחץ את היצור המסכן

איך שהגעתי לצומת מצפה הימים ביצעתי פרסה מהירה ועצרתי באותו קטע כביש שהיה בו הצב

(למזלי הוא בדיוק עבר את הנתיב השני עדין על הכביש)

להזכירכם זהו כביש עם 2 נתיבים ופס לבן רצוף עובר באמצע

שניות מספר אחרי שעצרתי כבר היו מאחורי מספר רכבים

חלקם חיכה בסבלנות עד שאפנה את הצב וחלקם הגדול יותר צפרו בעצבנות והתחילו לקלל ולעקוף בפראות (קו רצוף להזכירכם שוב)

אחרי שהזזתי את הצב לצד השני של הכביש על האבנים הרגשתי טוב בלב וכבר לא ממש היה לי איכפת מאותם נהגים מפגרים שמיהרו ליעדם אפילו אם זה אומר להרוג יצור קטן וחסר אונים

אשמח לשמוע מה דעתכם אך הנני דוגל בדעתי שעשיתי מעשה טוב. נכון שזה אסור ע"פ חוק לעצור תנועה סתם ככה ועוד באמצע כביש צפוף אך הרגשתי באותו רגע שזה קודם לכל

יום טוב ושבת שלום ורגוע לכולנו!

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כול הכבוד,עשית מעשה טוב, אין הרבה אנשים כמוך.

לא נראה לי שהיה קורה לצב משהו גם אם אוטו היה עובר עליו כי השריון שלו חזק מאוד.

בקשר לנהגים המקללים, אל תשים לב.:twisted:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

הישראלי המכוער היה יכל לתת לך גם דוח תנועה (שוטר) על הפרעה וסיכון לתנועה.

כל הכבוד על האנושיות וטוב הלב בפינוי בעל החיים מנתיב התנועה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עשית מעשה טוב מאוד. אבל אפשר להבין את הצופרים והעוקפים. אני למשל, מגדיר את עצמי כבן אדם טוב, עדיין אם הייתי רואה מישהו שעוצר וחוסם נתיב, גם אם זה למטרות הובלת צב, הייתי עוקף...

נ.ב אם רכב היה פוגע בו, השיריון היה נשבר והצב היה מת.

פורסם

עשית טוב שעצרת אבל לא טוב שחסמת את הכביש.

עוצרים בלי לחסום כביש, יורדים ומעבירים אותו את הכביש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא הבנתי מאיפה אתה בטוח שזה ישראלי מכוער

אולי זה תייר/פלשתינאי/בדואי/צ'רקסי ?

אולי גם הישראלי הזה שאתה מכנה אותו ככך הוא גם עיוור למחצה ולא הבין למה בחורצ'יק חוסם את התנועה כי לא ראה את הצב בידך ?

לדעתי ההודעה שלך גזענית ופוגעת באחי הישראלים.

גם אם אתה ישראלי זו לא סיבה, אם הייתה כושי והיה בצורה הזו עוקף אותך כושי, אז היה מותר לך לאמר הכושי המכוער ? לא !

דע לך שישראלים הם מאוד יפים (במיוחד דודי בלסר) לעומת זאת שים לב שיש עמים שאני לא אזכיר את שמם שהם ממש מכוערים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כל כבוד, עשית את המעשה הנכון. הלוואי שכל אחד היה כמוך, בעה"ח בד"כ סובלים לשווא בכל מקום בו נמצאים בני אדם. תזכור תמיד שצריך לאפשר להם לקיים חיים סדירים לצידנו עד כמה שהמצב מאפשר, בקשר להתנהגות הישראלית הצפויה, כפי שנאמר- תתעלם.

פורסם

זה אותו ישראלי שלא עוצר ומגיש עזרה לנפגעים, אותו ישראלי שלא טורח לחסום את התנועה כדי שנהגים נוספים לא יפגעו ברוכב הקטנוע:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1296545#post1296545

אותו ישראלי שהסתכל עלי מהצד עוזרת לפצועים והרגיש שהוא נמצא בסרט:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=85396

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כל הכבוד, והנה תשובה ראויה לישראלי- שיצפצפו עד מחר.......

תמשיך ככה כי בניגוד למה שאמרו קודם השריון של הצב כן יישבר אם מכונית תעלה עליו.(לצערי הכלב שלי מצא צב ואני גיליתי זאת קצת מאוחר מדי...).

ואני באמת מאמין שלא כל הישראלים "מכוערים" ויש המון אנשים שעוזרים ותורמים ונותנים מעצמם וחבל שבגלל כמה **** זאת התדמית שיוצאת לנו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ואם העצירה שלך על הכביש הייתה גורמת לתאונה מאחוריך עדיין הזזת הצב הייתה גורמת לך להרגיש שעשית מעשה טוב וחכם ?

אין לי בעיה עם מה שעשית , ההפך זו מצווה, אבל יש פה יותר מזה. חיי אדם מול חיי צב ? שיזד**ן הצב.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

חיממתה את ליבי הקר, כל הכבוד

אצל מרבית האנשים קיומה של ישות שהיא לא בן אדם (אל תתפוס אותי במילה ) , על הכביש הייתה פשוט מסוננת מהתודאה.

זה מעודד לראות ששמת לב ואם מישהו צופר אז בשביל זה ה' ברא אותנו בחוכמתו עם אצבע ארוכה באמצע היד (כתוב בספר הרכב איך להפעיל את האיתות הזה).

פורסם

באמת כל הכבוד לך על המעשה ההומני, אבל אם תחשוב רגע תוכל לראות את הצד הטיפשי/מסוכן במעשה שלך.

אתה ביצעת פרסה (אני מניח שחוקית), עצרת רכב בשוליים, יצאת ממנו וחסמת תנועה בכביש כדי להציל צב, שכנראה היה מסיים את החציה בשלום (לא רואים הרבה צבים דרוסים).

אני מקווה שזאת הפעם האחרונה שאתה עושה מעשה מטופש כזה.

אתה כנראה בנאדם אם הרבה רצון טוב אז כדאי שתיישם אותו בדרכים יותר חכמות.

הפרעה לתנועה (במדינת ישראל על אחת כמה וכמה) היא מעשה מעצבן ובעיקר מסוכן!

מי יתן ותמשיך במעשים טובים.

• תוכן חדש...