Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני עדיין לא יודע אם אתה מאוד חכם כי הצלחת לשלב את בחירתה של סופי

או ממש אהבל בגלל המשך התגובה הלא מובנת שלך

כמו כן הציטוט של דה וינצ'י הוא לא רע

עכשיו תסדר טיפה את התגובה שלך, כולל המשפט:

נראה לי כדאי שתירגע עם כל הכולה צב יאללה כבר סע בחיאת ראבאק הצב יהיה בסדר???. אם תיפקח את העניים על צדי הדרכים אני בטוח שתיווכח שיש מספיק גוויות של חיות שבהכלט יצדיקו את החלטתו של fuze להציל את הצב.

אם תסתכל בבתי הקברות תבין שיש גם יותר מדי בני אדם שמתו בכבישים בגלל איזה הזוי שהולך להרים דברים מהכביש באמצע כביש עם ראות אפס (והכביש הזה הוא כביש מפותל ולא סתם אסור לעקוף שם, נסעתי שם המון)

אם אין בררה דורסים את הצב כדי לא לגרום לתאונה

אם הכביש פנוי מצילים את הצב

לפי דעתי אני 25% חכם 75 % אהבל ו- 60% טיפוס מתוסבך שלא מבינים מה הסיפור שלו , זהו דינם של בעלי המשכל של אנשים לכשכמותי.

חייב לומר שאני לא מכיר את הכביש ואתה לבטח מיודע יותר ממני כמה בטיחותי או לא בטיחותי FUZE נהג ואייני טוען שהוא לא סיכן את עצמו או אחרים פשוט אייני יודע. אך המנטליות הזאת של ככככככככולא צב או כווווווולאא (מהשורש הכל {במשפט : ככולהה יהודון,כולהההה כושי, כוללללה רוסי מסריח}) חתולה, היא ממש מקוממת אותי. למה אתה שואל? מכיוון שלמרות שחיה כגון זאת ש-FUZE סביר להניח הציל מגסיסה איטית על אספלט עד כמה שהיא לא "חכמה" ולא יודעת לנהוג ברכב עם הילוכים ידניים עדיין הדם שלה לא פחות אדום משלך או כל אדם אחר והיא לא מרגישה פחות כאב מבחינה פיזיולוגית ממני או ממך (אלה אם יש לך את מחלת העצבים הזאת שלא מרגישים בה כאב ).

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כביש עם ראות אפס? שהיה מוציא משולש.

דריסת הצב במהירות גבוהה הייתה יכולה לגרום לסטייה של הרכב מהכביש , ואפילו שבירת השריון ותקר מפחיד :p

לא נעים

אני בעצמי על גדר המערכת בגזרת רמאללה הזזתי בעצמי שני צבים [בימים שונים] מאמצע הכביש.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כל הכבוד

כבר כמעט לא נשארו צבים

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

בוא נסכם את זה ככה:

עשית מעשה טוב, וראוי לשבח.

אבל אם הייתי נכה בגלל תאונה שנגרמה בגלל בחור שרצה לפנות צב מהכביש, הייתי ממש מתעצבן על הסיבה שבגללה נהייתי נכה.

אם כבר להיות נכה, אז לפחות בגלל משהו שהיה שווה את זה.

אי לכך ובהתאם לזאת אני לא לוקח צד.

פורסם
זהו דינם של בעלי המשכל של אנשים לכשכמותי.

ניכר, ידידי המלומד, כי אתה מנסה בכל מאודך לכתוב במערכת התכתבויות באינטרנט זו, בשפה אשר גבוהה היא מזו השגורה בפי ציבור הכותבים. סגנון כתיבה זה, לא רק שמחליא אלא אף מוציא אותך פארש במיוחד.

אנא, למען רווחתם ובריאותם הנפשית של באי הפורום חדל לכתוב בסגנון פלצני זה, מכיוון שאינו הולם אותך ומציג אותך באור שאינו חיובי ואפילו אינו אפס, אלא האפשרות השלישית, שהינה שלילית למרבה הפלא וההפתעה.

בעע נראה לי שזה מדבק :?

פורסם
ניכר, ידידי המלומד, כי אתה מנסה בכל מאודך לכתוב במערכת התכתבויות באינטרנט זו, בשפה אשר גבוהה היא מזו השגורה בפי ציבור הכותבים. סגנון כתיבה זה, לא רק שמחליא אלא אף מוציא אותך פארש במיוחד.

אנא, למען רווחתם ובריאותם הנפשית של באי הפורום חדל לכתוב בסגנון פלצני זה, מכיוון שאינו הולם אותך ומציג אותך באור שאינו חיובי ואפילו אינו אפס, אלא האפשרות השלישית, שהינה שלילית למרבה הפלא וההפתעה.

בעע נראה לי שזה מדבק :?

לפי דעתי אתה טועה.

הסיבה לכך היא שכאשר אתה לוקח בחשבון את כל הטעויות קתיב שיש באילתורי הלשון שלי וכן מוסיף לכך את התחביר המזעזע ששורר בכתבי המאולצים שלא בכדי, אין מסקנה אחרת שמתבקשת אלה לאזן את כל אלו בשפה גבהוה.

זה מה יש, קח את החיים בסבבה נשמה.

פורסם

שכל אחד יכתוב איך שהוא רוצה....בואו לא נתחיל להתווכח גם על זה עכשיו....

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

רס"ר אמא אווזה

המפכ"ל העניק מכתב הוקרה לשוטר שעצר את התנועה בכביש מהיר כדי לאפשר למשפחת ברווזים לחצות אותו.

"מפקדיו העניקו לו מכתב הוקרה שכתב לו המפכ"ל, בהנחיית השר לבטחון פנים, לאחר שעצר את התנועה בכביש המהיר בין ירושלים לתל אביב ואפשר לברווזה ולחמשת אפרוחיה לחצות אותו בשלום".

מעריב"

8-6-07

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כמו שאתה רואה, גם בחיים וגם בפורום

יש אנשים שעוצרים ומחייכים,

ויש כאלה שצופרים ומתעצבנים.

תן לאלה ולאלה לצפור ולצפצף עד מחר,

ותודה על הדוגמה החיובית שנתת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...