Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת רכב לנהג חדש עד 24K

ShahaRace
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום אני שחר, אני נהג חדש מזה חודשיים. ולקראת סוף המלווה הגיע הזמן לקנות מכונית, התקציב מסתובב באזור ב24K אחרי שיש לי גם קצת כסף בצד. אני חייב לציין שחיפשתי בפורום המון וקראתי המון אבל עדיין אל כל כך נסגרתי על משהו שיתאים לי.

הדרישות שלי הם: אמינות, נוח מפנים, מראה חיצוני ספורטיבי- עדיפות לשתי דלתות ואפילו סאנרוף (חשוב מאוד), מנוע 1.3-1.6 וחסכוני בדלק, גיר ידני, מעל שנתון 96 כמו כן חשוב לי שהאוטו יהיה אמין ולא יראה המון מוסך כי אני הולך להחזיק אותו מהכסף שלי.

שחיפשתי בפורום עלו במוחי מספר רעיונות כמו אלו: פיגו 306 1.4 96-98, איביזה 96-99 1.4, פולו 96-99 1.4 , פיאט בראבו 96-99 1.4, קליאו 96-2000, כמו כן עלה הענין של האצבק וקולט בשנתונים יותר נמוכים.

אשמח לעזרה, שחר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...