Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהירות 1.5 בכבלים.

רוב הספקיות רוצות 39 שקל לחודש בהתחייבות כזו או אחרת.

אינטרנט זהב מוכנים ל-29 בחצי שנה ראשונה ואז 39, התחייבות שנה (כלומר ממוצע 34)

מישהו כאן מכיר ספקית שלא דורשת התחייבות?

או דיל יותר אטרקטיבי ממה שציינתי?

מישהו פה מחובר לאינטרנט זהב ויכול לתת אינדיקציה אם הם טובים או לא?

תודה...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נזק בינלאומי: 39 לחודש ללא התחייבות, הם מתחייבים למחיר למשך שנה אתה לא מתחייב לכלום. חזרתי אליהם לאחר מעל ל6 שנים שאני מחובר דרכם, ברק הציעו לי למשך שנה ב29 לחודש ורציתי לגוון ספק, אבל ברק חסמו פורטים, ולכן חזרתי לנזק בינלאומי, השינוי במהירות ממש עצום ומורגש. ממהירויות זחילה בביטורנט חזרתי ל190 קיי קבוע.

ROOONEEYY

פורסם

בתור גולש סטנדרטי : איך אני יודע אם חוסמים פורטים ?

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

בתור עובד חברת נטוויז'ן אני יכול להשיג מחיר של 32.7 *10 חודשים וחודשיים חינם. יוצא ממוצע 27. לעיתים אף 3 חודשים חינם. תלוי.

אם מישהו מעוניין שיפנה אליי. אבל רק רציניים .

לא חותם

פורסם

לבעיות מול ברק, כל מה שצריך זה להיתקשר, להגיד שלום, פעם חיברו אותי לפי ההגדרות של היוזר TESTD4, ומשום מה עכשיו הם השתנו איכשהו, תוך רבע שעה תקבל יוזר פתוח להכל ומהיר לחול לארץ ולכל דבר שתרצה.

פורסם

בנטוויז'ן, לאחר איומי התנתקות רציניים בשל תקלות, הורדתי אותם ל-19 שקל בחודש ללא התחייבות (1.5 מגה).

עדיין, לאחר שיסתיים החודש הנוכחי אני מתנתק בשל קצב הורדה מזעזע בביטורנט. ברק יותר "פתוחים" מנטוויז'ן: קובץ של 8 ג'יגה שהורדתי במשך חודשיים(!!!) בנטוויז'ן והגיע רק ל-60% הושלם לחלוטין בתוך 24 שעות בהן הייתי מחובר לברק...

ואגב, שאלה טכנית:

האם אתר יכול לחסום משתמשי ספקית מסויימת מלגשת אליו?

לצורך העניין, האתר www.mishpatim.org עובד בכל הספקיות למעט נטוויז'ן למרות שהוא מאוכסן על שרתיה. מפעילי האתר טוענים שבשל חוב שלהם לנטוויז'ן היא מונעת גישה, בעוד התמיכה הבכירה של נטוויז'ן משיבה כי מפעילי האתר אשמים בכך שלא יתן לגלוש אליו. מי צודק?

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
ואגב, שאלה טכנית:

האם אתר יכול לחסום משתמשי ספקית מסויימת מלגשת אליו?

לצורך העניין, האתר www.mishpatim.org עובד בכל הספקיות למעט נטוויז'ן למרות שהוא מאוכסן על שרתיה. מפעילי האתר טוענים שבשל חוב שלהם לנטוויז'ן היא מונעת גישה, בעוד התמיכה הבכירה של נטוויז'ן משיבה כי מפעילי האתר אשמים בכך שלא יתן לגלוש אליו. מי צודק?

שי

ניתן בהחלט. זה אפילו קל מאוד לעשות ..

כל אתר ראשי לחסום את מי שהוא רוצה. הכל בשרת.

פורסם

יובל ידידי , יש לי 2 הצעות אליך.

א. לא להתחבר לנטוויזן (גם לא בחינם), חוץ מחסימות אינספור לכל דבר שהוא לא HTTP ( ביטורנט פשוט לא זז לעומת חיבור מקביל בבזק בינלאומי) גם בHTTP הביצועים מעפנים.

ולסיפור העיקרי למה לא להתחבר אליהם - הם מוסיפים שירותים על דעת עצמם , דקות שיחות לחול חינם (בעלות 5 ש"ח לחודש) ואנטי וירוס ואנטי ספאם (13 ש"ח לתיבה לפני מע"מ, ולך תסביר להם שאני עובד בצ'ק פוינט והרשת בבית יותר מאובטחת ממה שהם מציעים כפתרון ללקוחות עיסקיים).

כל ניסיון לבטל את החיובים האלו במשך 3 חודשים העלה חרס! ולא רק זה - אחרי שהתנתקנו מהם (סיפור לא כזה קל מסתבר - אבל מזל שהחברה עקשנית יותר מהבולדוגית הצרפתית שלי כשהיא ננעלת על יד של משהו) הם עדיין מחייבים אותנו (חודשיים אחרי!) על שירותי אנטי ספאם ואנטי וירוס (ושתבין - לא יודע על איזה תיבה בדיוק כי אנחנו כבר לא מחוברים אליהם).

בקיצור - ממש מתחת לכל ביקורת.

חזרתי "הביתה" לבזק בינלאומי - תענוג.

2)

תשקול ברצינות לשדרג ל2.5 , ההבדל בUPLOAD בעיקר עושה ניסים!

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני מחובר גם לנטוויז'ן וגם לבזק בינלאומי,

אין לי מושג איך זה קרה אמא שלי רצתה מסך דק מבזק ושכחה להתנתק מנטויז'ן והתחברה לבזק בקיצור אנחנו מחוברים לשניהם.

סיפור מהתחת נטויז'ן לא רוצים לנתק אותנו למרות שנגמרה השנה והם טוענים שהתחייבנו לעוד שנה ועם בזק רק התחלנו מנוי.

בסוף יצאתי מבואס גם אינטרנט 5 מגה וגם מהירות הורדה של צב :|

פורסם

במצב של היום שההבדל במחיר הוא 34 שקל מול 36 שקל אני מציע לא להסתנוור ממסתיק בזוקה (שקל) ולבדוק מה כל ספקית נותנת....כי אני בטוח שאם מי מאיתנו ישלם 38 שקל במקום 35 שקל הוא יחיה בדיוק אותו דבר אבל אם זה יוביל אותו לספקית שבתחומים מסויימים פוגעת בו אז מה יצא לו מזה ? ..........לדוגמא לקוח שהוא מוריד כבד לא כדאי לו להתחבר לנטוויז'ן בגלל שהם אחרי 5 גי'גה מאיימים לנתק ולחייב וכו' וכו', (זה נובע מרוחב פס מצומצם לחום אז הם מתקמצנים על בייטים) .....

לדוגמא לקוח שמשתמש המון באימיול יתכן ותהיה לו בעיה ב012\ברק כי יש שמועות שהם חוסמים פורטים\מבצעים QOS על פורטים שמזוהים כPTP..........בכל מקרה כדאי מאוד מאוד לבדוק מה כל ספק מציע בדיוק......

לדוגמא בבזק בנלאומי מקבלים תיבת דואר של 10 מגה בצורה דיפולטיבית וללא מעט לקוחות זה פשוט לא מספיק, הגדלתה אפשרית אבל עולה כסף.....אז מי שממש ממש ממש חשוב לו תיבה מהספק אולי זה לא ספק אידיאלי בשבילו, לעומת זאת ברוחב פס לחול! (שזה מה שחשוב תאחלס) היא מובילה באופן מפגר על ספקים אחרים דבר שמבטיח שלא יעשו QOS (הגבלת רוחב פס) כל חצי שעה כדי להפחית עומסים מהניתוב......

שוב כדאי לדעת מה הצרכים המדוייקים שלך מה אתה עושה עם האינטרנט למה בעיקר הוא משמש ובהתאם לתפור חבילה בספק שהכי מתאים כי שוב 3 שקל לא יעזרו לך בחיים, אינטרנט שמתאים לצרכים - כן

פורסם

לדוגמא לקוח שמשתמש המון באימיול יתכן ותהיה לו בעיה ב012\ברק כי יש שמועות שהם חוסמים פורטים\מבצעים QOS על פורטים שמזוהים כPTP..........בכל מקרה כדאי מאוד מאוד לבדוק מה כל ספק מציע בדיוק......

האם זו הסיבה שאני יכול להוריד באימיול במהירות מקס' של 140Kb/s למרות שהורדת קבצים באמצעות הדפדפן מתבצעת במהירות של 180Kb/s?

(אני מחובר דרך ברק וכבלים בחיבור של 1.5 והתופעה התחילה לפני כמה חודשים כמדומני).

• תוכן חדש...