Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מראת שמאל - פולו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי כולם...

לפני כשבוע הצלחתי ברוב חוכמתי לקחת רברס בדיוק לתוך קבינה של טנדר שחנה באלכסון אלי, מלבד פגיעה קטנה בפח (חור קטן) המראה השמאלית חטפה אותה חזק והחלק התחתון + חתיכה קטנה מהחלק הפנימי של המראה נשברו וכעת היא מוחזקת רק באמצעות סלוטייפ.

הראי עצמו וכן מנגנון הכיוונון של המראה לא ניזוקו ומדובר רק בנזק לגוף עצמו.

רציתי לדעת האם למישהו פה יש המלצות איפה כדאי לי ללכת לתקן את זה (אני צריך גם שירכיבו לי את זה ולא רק שיתנו לי את החלק) ואם יש לכם מושג כמה יהיה סכום סביר לשלם על החלק (משומש) ועל ההרכבה...

תודה רבה! :-)

פורסם

נסה בחנויות המתמחות במראות ופנסים משומשים לרכב:

1. "אוטו מור" שברח' הירקון 8 א.ת בני-ברק, טל' 03-5701704 או 03-5701731 לקובי או אלי.

2. "אוטו פרטס" שברח' קבוץ גלויות 2 ת"א-יפו, טל' 03-6816306 או 057-4369200 לאבי.

3. "טי. ג'י. חלפים" שברח' הבנאי 21 א.ת חולון, טל' 03-6500030 או 057-2322232/3 לגיא או תומר

והם מתמחים בחלפים משומשים לפולקסווגן, אאודי וסיאט ואתרם הנו www.tg-parts.co.il

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...