Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טויוטה 95, ידנית. עברה 225,000 ק"מ.

1) יש תופעה שהרכב קופץ קצת וכאילו מתנדנד כאשר אני במהירות נמוכה בהילוך שני או ראשון (לא רועד מטורים נמוכים).

2) כאשר הרכב עומד בניוטרל הרכב קצת רועד אבל מד טורים מראה על 900 סל"ד, שלפי ידיעתי מספיק לרכב זה בהילוך סרק, לאחר כדקה שהרכב עומד במנוחה מפסיקות הרעידות. כאשר אני נוגע קצת בהגה הרעידות חוזרות ויש רעש של נקישות חלשות מכוון המנוע, מצד הנהג (לפי מה שאני שומע מהרכב).

3) צריכת הדלק בעיר באותם תנאים בנסיעה עם מזגן ובלי, הנסיעה עם מזגן הרכב יותר חסכוני, למרות שאני יודע שאמור להיות ההפך, המדידה די מדוייקת אני מודד לפי מיכל מלא והרכב עובר מסלול קבוע כל יום ( תנאים דומים), לא שאני מתלונן, אבל נראה לי די מוזר. אני חייב להגיד שצריכת הדלק בעיר עם מזגן בערך 1:12. אולי זה קשור לטורים או משהו אחר?

4) כאשר אני עובר שקע בכביש במהירות, אני מקבל כאילו מכה חזקה בשלדה או ככה זה לפחות נשמע, היה לי דייטסו שרייד קלאסיק והראש דומה היה מתושבות מנוע קרועות, אבל ברכב הזה הן נראות שלמות. בולמים, קפיצים, משהו אחר?

תודה לכם מראש.

פורסם

הייתי במוסך, הם לא חושבים שיש בעיה, הם אומרים שזה לא אוטו חדש וזה מה יש, להתחיל לחפש את הבעיה כל עוד היא לא חמורה זה מיותר. בגדול אני מסכים איתם, לא כדאי לגעת, אבל רציתי לראות אולי מישהו נתקל בתופעה זהה

פורסם

אם אתה משוכנע שיש בעיה גד למוסך אחר ששם אולי יעזרו לך לאבחן את הבעיה ולא יזרקו אותך לכלבים כמו שהרבה מוסכים עושים רק כדי שלא יבלבלו להם את השכל.

2 ו 4 ברשימה שלך דווקא נשמעות כבעיות ולא התנהגות טבעית של רכב ישן

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...