Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

sierra

varoy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה עוד המלצות...בבקשה

פשוט החלטתי להקצות לכל העניין 2000 ש"ח שזה אומר 1100 ש"ח על קומפוננט מורל דוטק וכל מה שנשאר שילך על סאב.

נראה לי שישמעו פיצוץ מה אומרים?

פורסם
גם אני שמעתי פעם ראשונה על מגבר סירה הציעו לי מונו שלהם 1400 RMS ב3 אלף מישהו מכיר?

מונו 1400 אראמאס של חברה ממוצעת ב 3000 שקל?

מגברים בד"כ מגיעים למימדים "מפלצתיים" כאשר מנסים לפצות בגודל הצלעות קירור על תכנון לקוי.

לכן יכול להיות שהמגבר ענקי מבחוץ , אבל אין כלום מבפנים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
או

http://tapuz.zap.co.il/model.asp?model_id=507638

או

http://tapuz.zap.co.il/model.asp?model_id=577409

אישית הייתי מעדיף את הפניקס גולד.

גל,

הסאבים הנ"ל אינם מתאימים ל - varoy. הסאבים הנ"ל הם בעלי 2 סלילים, שההתנגדות של כל סליל היא 4 אוהם.

varoy,

אתה צריך סאב עם סליל אחד בהתנגדות של 4 אוהם או סאב עם 2 סלילים שההתנגדות של כל סליל תהיה 2 אוהם. במקרה כזה, עליך לחבר את 2 הסלילים של הסאב בטור ולקבל התנגדות כללית של 4 אוהם.

אני באופן אישי הייתי ממליץ על הסאב של פניקס גולד דגם OCTANE-ZR 12d2. כמובן שאתה צריך לשמוע את הסאב ליפני שאתה קונה אותו.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...