Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום!

רציתי לברר כמה צריכה להיות העלות הממוצעת של שיפוץ הסטרטר (פחמים+בוקסות) בניסאן אלמרה 99 אצל חשמלאי רכב, כמובן כולל פירוק והרכבה?

בתודה מראש למשיבים,

דמארי.

פורסם

סליחה על האיחור ,אבל חש אני צורך לשתף את חברי הפורום.

לאחר שהאוטו לא הניע ביום שישי שעבר ונשללה בעיית מצבר מאחר והוא הוחלף לפני כחודש, דפקתי עם פטיש על הסטרטר והאוטו הניע בנגיעה. הסקתי מכך שכנראה הסטרטר שלי התעייף והוא זקוק לשיפוץ(אחרי הכל הוא בן 8 שנים!!).

לאחר שלא קיבלתי תשובה מהירה בפורום , ערכתי ביקור אצל כמה חשמלאי רכב באיזור חדרה , ולבסוף החלטתי לשפץ את הסטרטר אצל חשמלאי נחמד מאוד בשם יחזקאל שנמצא באיזור התעשייה ליד מכון רישוי חפר.

החשמלאי שיפץ לי את הסטרטר שלי תמורת 300 ש"ח (המחיר הכי נורמאלי שהוצע לי)ואני נסעתי לדרכי ממנו שמח ומרוצה.

אתמול בצהריים , צלצלה אליי רעייתי שתח' ובשרה לי בבהלה שהאוטו מסרב להניע בדיוק כמו ביום שישי בבוקר.

הזמנתי לה חילוץ דרך חברת "דרכים" שאמורה לתת לי את השירות לפי תנאי פוליסת הביטוח שברשותי.

החברה הודיעה לי כי המחלץ יגיע בתוך פרק זמן של שעתיים ואולם בפועל הבחור התעכב יותר משלוש שעות.

מאחר והמחלץ התעכב הספקתי להגיע לרכב לפניו , ואחרי שני נסיונות הנעה שבמהלכם שיחקתי בגיר האוטומט האוטו הניע (לטענת זוגתי האוטו "מפחד" ממני).

כמובן שביטלתי את שירות החילוץ(לא לפני שוידאתי כמה זמן "באמת" לוקח להם להגיע), והיום בבוקר ניגשתי חזרה לחשמלאי ע"מ שיבדוק לי מה הבעיה ברכב.

אני רוצה לציין לטובה את השירות של הבחור.

הוא בדק את הסטרטר בסבלנות ולבסוף גילינו ני לסירוגין לא מגיע מתח חשמל לסטרטר מכיוון הסוויץ'.

הוא התנצל שאין לו חלק כזה במלאי , ואולם הוא הסביר לי כיצד בנוי הסוויץ' (הוא מחולק לשניים, ישנו חלק מכני וחלק חשמלי).

הבחור הראה לי כיצד ניתן להחליף את החלק החשמלי(פתיחה של בורג פיליפס אחד וקונקטור) והמליץ לי לנסות ולנקות את החלק עם ספריי מגעים ובמידה וזה לא יעזור לגשת לחברה ולהזמין חלק מקורי.

יאמר לזכותו כי הוא סירב לקבל תשלום על השירות,הזמן שהשקיע(כשלושת רבעי שעה) ועל איתור התקלה.

לאחר שניקיתי את החלק עם ספריי מגעים והבעייה לא נפתרה, ניגשתי לחברה והזמנתי את החלק, שמחירו 214 ש"ח כולל מע"מ ומחר בעזרת השם החלק יגיע ,אני ארכיב אותו ואקווה שבאמת תיפטר הבעיה סופית.

אז תחזיקו לי אצבעות חברים, כי אין דבר יותר מתסכל מאוטו שלא מניע.

דמארי.

פורסם

דמארי, קודם כל בהצלחה, יש לנו בבית אלמרה מאותו שנתון ומעולם לא קרה שהרכב לא הניע (טוב, היה איזה מקרה עם אימובילייזר, אבל זה לא עקרוני). האם התופעה קרתה פתאום או שהיו אי אילו סימנים מקדימים?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לפי דברי אשתי היו לה איתותים בעבר שבניסיון ההנעה הראשון הסטרטר "מת" , אולם ברגע שהיא ניסתה להניע שוב הבעיה נפתרה ולכן היא לא התיחסה לזה.לטענתה היא חשבה שהיא לא סובבה את המפתח עד הסוף.

האלמרה הינו רכב מצויין וללא בעיות בד"כ ואנחנו מאוד מרוצים ממנו כבר 4 שנים , אני באמת מקווה שאצליח לפתור את הבעיה מחר.

דמארי.

פורסם

עדכון!

החלפתי היום את החלק , לפי ההנעה עכשיו אני בטוח שזו היתה הבעיה כל הזמן.

האוטו מניע נהדר וסוף טוב הכל טוב!

דמארי.

• תוכן חדש...