Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחר צהרים טובים לכולם,

אני מארגן על האש עם כמה חברים

דרוש מקום חינמי באזר ת"א-ר"ג והסביבה הקרוב בלבד

עדיפות למקום קרוב לאזור האוניברסיטה(מפגש מועדון ה5 ליתר דיוק)

בגלל שאני לא מכיר כל כך את האזור, הדבר הראשון שעלה לי זה פארק הירקון שנמצא מול הלונה פארק

השאלה היא האם יש שם שולחנות?

האם יש שם תאורה בערב?

האם אין בעיית חוק לקיים שם על האש?

ואם למישהוא יש הצעות למקומות אחרים בהתאם לתנאים אני אשמח אם תפרטו

ובקשה נוספת, חבר(חבר פורום במקרה) צריך להגיע מאזור הצפון-חיפה

אני אשמח למפה/הסבר איך הוא נכנס לאזור ת"א ולמחלף רוקח-אוניברסיטה(מועדון 5)

המטרה אם לא מובן היא להגיע מחיפה למפגש מועדון ה5.

תודה רבה מראש לכל העוזרים ומגיבים

בברכה,

בוריס

Boris.K

פורסם

הפארק הלאומי ברמת גן.

חניה בשפע וללא תשלום, במקום יש תאורה בלילה, מדשאות, שולחנות, ברזיות ונוחיות.

במידה ותחליטו להגיע עם בעלי חיים (כלבים) יש להצטייד במחסום לפה, וברצועה, וזאת מפני שיש פקחים המסתובבים בשטח הפארק ואוספים כלבים להסגר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שתי המקומות מתאימים מאוד למשימה. תתפלא לראות כמה אנשים מגיעים לשם בשישי בערב לעשות על האש.

בכל מקרה, שים לב שבשני הפארקים יש אזורים ספציפיים בהם מותר לעשות על האש, ואם תעשה במקום אחר אתה עלול להתקל בפקח זועם שיסלק אותך. שולחנות ותאורה יש בשתי המקומות. בפארק הלאומי סגרו לנו פעם את האור קצת אחרי חצות, לא נעים. אבל לדעתי בצד שקרוב לגני התערוכה יש אור כל הלילה.

חניה חינם - בפארק הלאומי יש בשפע. בפארק הירקון לפעמים לוקחים כסף בכניסה לחניון הגדול (זה שמול הלונה-פארק), ואז צריך לחנות בהמשך וללכת ברגל או לחנות ליד קניון איילון ולחצות לפארק דרך גשר המכבייה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על התגובות!

לאחד שלא גר באזור, מהיכן עדיף להיכנס לפארק הירקון?

(הצד של הלונה פארק? או שיש עוד מקום?)

וכאמור היכן נמצא האזור המיועד לעשיית מנגל?

ופארק לאומי רמת גן- הלא זה "פארק אברהם"?

Boris.K

פורסם
תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כן גם אני הגעתי לדף זה מגוגל, אומנם באתר EMAP שחיפשתי את מיקום הפארק

לא נתקלתי בשם הפארק הנ"ל

לאחר מכן מצאתי דף שקשר בין אבי העיר אברהם משהו(היה יושב פה טוב לינקולן),

ונכתב שם משהו שהוקם פארק על שמו

ונזכרתי שראיתי תחת קטגורית פארקים בר"ג פארק בשם- "פארק אברהם"

אז עשיתי 1+1

האם זה אותו הפארק?

בכל מקרה תודה רבה!

בוריס

Boris.K

פורסם

אחד ממיסדי העיר רמת גן היה אברהם קריניצי. אם אני זוכר נכון, יש פינה לזכרו בפארק הלאומי.

בפארק הירקון הכי נוח להגיע לאזור המנגלים מהחניה של הלונה פארק - תכנסו לחנייה, תפנו ימינה וסעו עד סוף החניון. יש שם עצים, תאורה, מתקני ספורט והכי חשוב שולחנות ואזור על האש.

אפשר גם לחנות ברחוב רוקח ברמת גן, לחצות את סכר שבע תחנות ולהגיע לאזור נוסף למנגול. קצת פחות שולחנות וקצת פחות אביזרים, אבל אפשרי.

בפארק הלאומי - חפשו את השלטים לאזורי המנגלים. יש כמה. כדי שלא תסתבך בנסיעה, הנה צילום מסך מתוך Emap של הפארק.

Image1.jpg

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

על הדרך למדנו גם קצת היסטוריה:lol:

אז פארק לאומי=פארק אברהם(על שם אברהם קרינצי)

תודה רבה על ההסברים והכיוון!!!

ננסה להביא כמה תמונות מהיום:-)

שבת שלום וסוף שבוע רגוע,

בוריס

Boris.K

• תוכן חדש...