Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנטון מוכר גם צמיגי פאלקן יפניים לא רעים בכלל עם חתך יפה

ואחיזה בינונית מאוד, במיוחד בכביש רטוב (חורף, בקרוב).

תרשה לי להפר את ההערכה... אני הרכבתי 4 צמיגי פאלקן ZE512 (דגם חדש שהחליף את ה-502 המוכר) והאחיזה השתפרה פלאים, לא רק שהרביעייה עלתה כ-1100 ש"ח אצל חבר, אבל הוא חבר של כולם...

וכן ניסיתי אותם ברטוב במשטח החלקה,והאחיזה ממש דביקה ואני מכיר את האוטו טוב הוא אצלנו כבר 8 שנים והוא עבר אי אלו צמיגים. גם צמיג קרבי וגם נראה טוב ובמחיר עממי,המידה שלי היא 185/60/14 ואין יותר קטן,דרך-אגב סיווג המהירות שלו הוא H ואני לא מכיר עוד צמיגים במחיר הזה עם סיווג כזה,ויש לו 5 שנים אחריות על פגם יצור.

ה-צמיג :!:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

צמיגי יוקוהאמה לצערי אינם נמכרים היטב בארץ עקב שיווק לא נכון ומעבר מספר יבואנים.

כול צמיגי יוקהואמה רכים מאוד דבר המוביל לאורך חיים קצר- אבל אחיזתם והפידבק מהם מעולים.

לדעתי צמיג שאינו נופל מפיילוט ובחצי מחיר ופחות, לא נראה לי שפורשה סתם מרכיבים אותם כציוד מקורי ברוב דגמי 911.

וכנ"ל הונדה ל NSX .

הבעיה שיווק בעייתי.

פורסם

מיובאים ונמכרים ע"י אוטו דיפו.

אם כי במס' מידות מצומצם...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אוטו דיפו

290 ש"ח לצמיג

580 לארבעה (!)

צמיגים של חברת טייפון. האם כדאי ?

צמיג ישיר (גיא)

590 לארבעה של אליאנס או סאבא

המחיר הוא לפני שאמרתי לו שאני מהפורום 8)

מה דעתכם?

פורסם
אוטו דיפו

290 ש"ח לצמיג

580 לארבעה (!)

צמיגים של חברת טייפון. האם כדאי ?

צמיג ישיר (גיא)

590 לארבעה של אליאנס או סאבא

המחיר הוא לפני שאמרתי לו שאני מהפורום 8)

מה דעתכם?

איפה אפשר למצוא צמיגים איכותיים וזולים?

אף אחד מהצמיגים שציינת לא עונים לבקשתך ל"איכותיים". זולים הם כן.

אם אתה רוצה לחסוך על חשבון איכות (כושר בלימה, התנהגות כביש, אחיזה, שרידות) זה כבר שיקול שלך.

פורסם
אנטון מוכר גם צמיגי פאלקן יפניים לא רעים בכלל עם חתך יפה

ואחיזה בינונית מאוד, במיוחד בכביש רטוב (חורף, בקרוב).

תרשה לי להפר את ההערכה... אני הרכבתי 4 צמיגי פאלקן ZE512 (דגם חדש שהחליף את ה-502 המוכר) והאחיזה השתפרה פלאים, לא רק שהרביעייה עלתה כ-1100 ש"ח אצל חבר, אבל הוא חבר של כולם...

וכן ניסיתי אותם ברטוב במשטח החלקה,והאחיזה ממש דביקה ואני מכיר את האוטו טוב הוא אצלנו כבר 8 שנים והוא עבר אי אלו צמיגים. גם צמיג קרבי וגם נראה טוב ובמחיר עממי,המידה שלי היא 185/60/14 ואין יותר קטן,דרך-אגב סיווג המהירות שלו הוא H ואני לא מכיר עוד צמיגים במחיר הזה עם סיווג כזה,ויש לו 5 שנים אחריות על פגם יצור.

ה-צמיג :!:

ניסית את הצמיגים במשטח החלקה והם דביקים ??

אתה בטוח בזה ??

בלי קשר לצמיגים כאלו או אחרים, במשטח החלקה גם דבק לא נחשב חומר דביק ...

ובעניין המישלין אנרג'י - תכין פקקי אוזניים, משום שבכל פעם שתתקרב למגבלות (שלא לדבר על לעבור אותן), צרחות הצמיגים יעשות אותך חרש...

דני G.

פורסם

"ובעניין המישלין אנרג'י - תכין פקקי אוזניים, משום שבכל פעם שתתקרב למגבלות (שלא לדבר על לעבור אותן), צרחות הצמיגים יעשות אותך חרש..."

מה הקשר?

ישנם צמיגים שמרעישים יותר? ממה ולמה?

וזה אומר שיש להם יותר חיכוך ויותר אחיזה?

I30 CW

פורסם

צימיגים בפחות מ-200 ש"ח ליחידה,

הם צמיגים זולים במדד חשבון הבנק,

אבל יקרים במדד החיים ...

תנסה לחסוך במקומות אחרים !

דני G.

פורסם
בין 600 ש"ח לארבעה צמיגים לבין 1200 ש"ח לא עובר קו באמצע של צמיגים נורמלים? :cry:

עובר !

גש לאנטון ביפו וקבל הצעות מחיר. כאן זו לא חנות צמיגים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...