Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי מאזדה 3 2008 מליסינג, אני רוצה לשים לה מערכת שתהיה בווליום גבוה, איכות פחות חשובה כאן.

כמו שהבנתי הפאנל בנוי ברכב אז אין צורך באחר, סאב יש לי, והמגבר נשרף (מהרכב הקודם).

לכן צריך:

2 רמקולים אחוריים

2 בדלתות אחוריות

2 בקדמיות

טוויטרים (לא חובה)

ומגבר.

התקציב הוא עד 2000 ש"ח.

ד"א בן דוד שלי מתקין של חשמל חכם אני מאמין שחיווט והתקנה הוא יוכל לעשות לי אך אצטרך לשאול אותו בכל אופן אל תקחו זאת בחשבון =).

לגבי מבנה המערכת אני פנוי להצעות, אינני מבין גדול בזה ולכן אני פונה אליכם,

תודה מראש,

מאור.

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

פורסם

מגבר טוב 4 יציאות, 60RMS לפחות.

סט טוויטרים קדמי טוב, פוקל למשל, במיוחד אם אתה אוהב רעש , יתכן ותוכל למצוא טוויטרים של פוקל ביד 2 כי רבים קונים קומפוננט פוקל ומחליפים את הטוויטר לעדין יותר.

מנחת RCA

סט חוטים טוב

לשקול אפשרות רכישת סאב וופר חדש באם שלך לא יתן תמורה (בסאונד) נאותה.

להשאיר את הרמקולים הקדמיים המקורים, מנסיון,- הם יעבדו הרבה שנים על הגברה ובתנאי שיחתכו באופן כיוון המגבר בקרוסהאובר האקטיבי הפנימי שלו לתחום של לפחות 10HZ מעל נקודת העיוות.

יהיה רעש חופשי, ובוליום נמוך גם משהו סביל ביותר ונחמד.

אם אתה רוצה רעש נטו, אז חבל להשקיע בטוויטרים של פוקל , אם האיכות בכלל לא חשובה ומה שחשוב זה שישמעו מבחוץ, כולמר מערכת בסגנון (הנה חברה, הגעתי..)אז שני סטים של טוויטרים שעולים 20 שח כל אחד (עשרים שח כל אחד , לא מאתיים, עשרים ..) יענו לדרישות שלא כוללות איכות או משהו שמזכיר איכות בכלל.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

רמקולים אחוריים תשאיר את המקוריים , אתה יכול להוסיף טוויטרים מאחור, אבל טוויטרים סבירים יעלו לפחות 250 שח וזה מייקר. ממילא הסט האחורי לא יוגבר, כך שהוא לא משמעותי, ואם אתה רוצה לשמוע אותו כהשלמה מינמילית בלבד, תוסיף טוויטרים פולס של מורל למשל.

מציע לך לגשת לאיזה מתקין ל"עסקת חבילה" שתכלול את הרכיבים והתקנה. אתה צריך מתקין איכותי, ואתה צריך שהמוצרים (הרכיבים) יהיו לפי בחירתך ולא לפי "השחלת" המתקין (ככל שישנם מתקינים ש"משחילים" אם בכלל.)

בקיצור , מקצוען, לא יקר, ישר ואמין. חפש.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...