Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע למחיר הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מוכר את הרכב שלי: רנו מגאן 2 , 5 דלתות EX.

המחירון שלה הוא 72000 אך ישנה אופציה לשקלל את המחיר עם הקילומטרז', הגג הפנורמי והיד הראשונה.

המחיר שקיבלתי הוא 79300. כל האנשים שהתקשרו אלי אמרו לי:

1. אף אחד לא קונה רנו במחירון

2. אף אחד לא מתייחס למחירון משוקלל בימינו

מי שיכול בבקשה לחוות דעה אני אודה לו מאד.

פורסם

ממש לא נכון. מחירון משוקלל הוא המחירון הבסיסי של הרכב, לא המחיר הרשום בלוי יצחק. כל רכב לגופו וצריך לשקלל את כל הנתונים ומכאן להתחיל את המשא ומתן.

הרי אם מחירון הבסיס הוא נניח 70000, אפשר יהיה למצוא בשוק אקזמפלרים עם יד כזאת או אחרת, ק"מ כזה או אחר ותוספות (מקוריות) כאלו ואחרות. כך מחיר הבסיס יכול להשתנות אפילו בין 60000 ל-80000. מרגע שנקבע מחיר הבסיס עם כל הנתונים, אפשר להתחיל להתווכח על הורדות או העלאות (בכלי רכב סחירים במיוחד). הורדות יהיו לרוב עקב מצב לא אופטימלי (תאונות, תקלות) וכן הלאה.

הבעיה של השוק היא שאנשים יודעים שלמשל לרנו וסיטרואן אין שוק טוב, אז הם מרגישים שאפילו שהמחירון נמוך, אם הם ישלמו את המשוקלל או אפילו קרוב לכך, הם יצאו פראיירים. זה מלכוד שמזין את עצמו ולא נראה שאפשר לתקן את המצב בזמן הקרוב. כל שניתן לעשות הוא להמשיך להתעקש עד שיגיע האדם שיסכים להתחיל את הדיון ממחיר משוקלל.

סתם לדוגמא, אם היית מוכר טויוטה והיית מבקש משוקלל, אף אחד לא היה מעיז לצייץ. ברגע שזה רנו, אנשים מנסים להוריד את המחירון (הנמוך ממילא) עוד ועוד ללא סיבה אמיתית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אנשים האלה צודקים במאה אחוז

פג'יו ורנו הם צרפתיות שנמכרות 7 מתחת גם אם הם חדשות

למרות שזה לא ניראה טוב זה גם לא נישמע טוב בכלל

לגבי מחיר משוכלל אתה יכול לבקש 2500 בתיקווה שתקבל

כי אם באמת הרכב שמור אז שווה לך לדרוש

יש חברים בודדים שאין להשיג כאילו אתה רוכש אותם מהחברה

שקלול לא תמיד עוזר