Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אחרי שקיבלתי הצעת מחיר אטרקטיבית למדי של 400 ש"ח לתיבת 20 ל', אשמח לשמוע את נסיונכם והמלצותיכם לנגר ממרכז הארץ שמבין עניין ובעל מחירים הוגנים.

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא מישו ספציפי אלא יותר מקומות כללים שביקרתי שם ורצו ממני מחירים ריאלים לחלוטין (כחצי בערך ממה שרשמת כאן)

רח' הבנאי בחולון מפוצץ בנגרים נחמדים שישמחו לעזור לך, כמו כן בית גירון בראשון לציון (צמוד לאדי מערכות) יש שם בערך 30 נגריות עם אנשים נחמדים, כל פעם שאני בא לבקש מהם שאריות עץ בשביל בנויות מסויימות הם מביאים לי חצאי פלטות , סתם כי אין להם מה לעשות עם חצאי פלטות

פורסם

איתמר,

אם אתה מעוניין בנגר מקצועי שמתמחה בייצור של תיבות לרמקולים מקצועיים, אתה מוזמן ליפנות אליי בפרטי. כך בחשבון שהמחירים אינם זולים בכלל.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

תודה על ההצעה, אך אני מעוניין בתיבה טרפזית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אפשר לשאול. FOR WHAT?!

למנוע החזרים?

אמיר

להפך, כדי לקבל החזרים יותר טובים מהשמשה הקדמית (ואם מישהו הולך לכתוב תגובה בסגנון "בשביל מה??? זה לא תדרים כיוונים" שיקח בחשבון שיש לי מכונת ירייה משומנת עם ברוס מלא).

blind29, לא ביקשתי שיעשה עבודה בחינם. ביקשתי שיעשה עבודה טובה ויגבה מחיר הוגן. אין לי בעייה לשלם לבעל מקצוע טוב ואני לא מתמקח על מחירים, אבל דחילרבקום - קח מחיר הוגן, אל תעשוק.

איתמר.

פורסם

תיבה טרפזית נותנת חזרים יותר טוב?

אני מדבר על ההחזרים בתוך התיבה עצמה, מהקיר האחורי, בכל אופן אני אשמח לשמוע על מה שהתחלת להגיד על החזרים מהשמשה הקדמית.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

התכוונתי להחזרים בתוך הרכב, אבל נקודה יפה שהעלת זה שתיבה טרפזית מבטלת החזר שעלול לפגוע בביצועי הרמקול ולגרום לו (במקרים נדירים) נזק מכני.

אם התיבה אטומה לדעתי אין יותר מדי משמעות למיקום הדרייבר. סה"כ הרמקול משתמש בנפח התיבה כקפיץ, הלחץ בתוך התיבה נשאר אותו דבר.

איתמר.

פורסם

יש נגריות שחותכות עץ לפי מידות, תן להם את המידות של התיבה ותדביק את הלוחות בבית קצת דבק, קצת ברגים, קצת מברגה, מה יותר כיף מזה?

פורסם

עד שלא יהיה לי ציוד מקצועי (וידע) אני לא מתעסק יותר לבד עם עץ. על הבניות שעשיתי בדלתות זרקתי סתם כמה מאות לפח כי "רציתי לעשות לבד".

אני מעדיף שנגר יעשה לי את העבודה כי הוא מקצועי ויש לו את הכלים והחומרים לעשות תיבה איכותית, יפה וחזקה.

יש המלצות?

איתמר.

פורסם

המאות האלה לא נזרקו סתם לפח, השקעת אותם ברכישת ידע שאחרי 200 שנה בפורומים לא היית מקבל.

ובכמה מאות היית קונה כבר ציוד מקצועי ולא צריך את הטובות והשיגעונות של אף נגר מתוסכל.

אבל אני לטובת לעזור לכל אחד בשאלתו המקורית ולא להסיט אותו לעניינים אחרים אז אני אשתוק :-)

פורסם
להפך, כדי לקבל החזרים יותר טובים מהשמשה הקדמית (ואם מישהו הולך לכתוב תגובה בסגנון "בשביל מה??? זה לא תדרים כיוונים" שיקח בחשבון שיש לי מכונת ירייה משומנת עם ברוס מלא).אתה מתכנן לשים את הסאב בתוך הרכב ? או שאולי במכונית שלך הבגז' לא מופרד מהקבינה ?

איתמר.

ולגבי שאלתך אם כבר אתה מוכן לשלם לך על העיצה של שליו ושלם למקצוען שמבין בדיוק איך לבנות וממה לבנות

דרך אגב שליו אני עכשיו לא בכלל בנושא אבל אם אוכל להתעלק על עצתך אשמח

בברכה יהודה

פורסם
דרך אגב שליו אני עכשיו לא בכלל בנושא אבל אם אוכל להתעלק על עצתך אשמח

תפנה אליי בהודעה פרטית, תשאיר לי את מספר הטלפון שלך ותקבל את כל הפרטים שתרצה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...