Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם הוא מתחת לגיל 18 ההורים שלו יכולים להורות שיאשפזו אותו.

אם קיים חשש ולו הכי קטן שיפגע בעצמו \ באדם אחר (ע"פ חוות דעת של פסיכיאטר או פסיכולוג) ניתן לאשפז אותו בכפייה, כמובן שכדי להביא אותו אל חוות דעת שכזו צריך שתתקיים פגישה בינו לבין פסיכיאטר או פסיכולוג של מחלקה פסיכולוגית באחד מבתי החולים.

1. הוא מעל 18

2. יש רק הורה אחד

3. בנתיים כבר אישפזו אותו ,אני לא יודע מה היה הטריגר בסוף ,אבל זה מאוחר מידי ,וכמו תמיד עוד מעט הוא ישוחרר וימשיך לעשות שטויות (בלשון המעטה).

4. ועולם כמנהגו נוהג.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

עד עכשיו לא היה לי מושג איך נראה צמיג מפונצ'ר:shock::roll:

התמונות דיי מיותרות.

אין בהם משהוא שלא הובן מהכתיבה.

בכל מקרה, משתתף בצערך ומקווה שינקנקו את הבן-יונה שעשה את זה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אני אדם לא אלים.

מאוד לא אלים אפילו, אם תשאל אנשים שמקורבים אלי.

ואני מאוד לא תומך באלימות.

אבל אם הייתי יודע בוודאות על מישהו שעשה כזה דבר לכל הרכבים של המשפחה שלי, באותה שנייה, הוא היה דבוק כבר לרצפה, ועד שלא הייתי מקבל הודאה באשמה מצולמת וכסף לתיקון כל הנזקים - אויר לא היה נכנס אליו לקנה הנשימה.

מדבר זה שכמעט רצח אותי כי עישנתי סיגריה במרחק 5 מטר מהרכב שלו:wink:

פורסם

הלו - זה נספג בגג!

עד הגג!

:evil:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...