Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלום!!!!

ההודעה הראשונה פה :)

יש לי פיאט פונטו 2005 שהמלצת היצרן שלה טילפולים כל 20000 או שנה* (למי שנוסע פחות מ20000 בשנה)

טיפול ראשון עשיתי אחרי שנה לאחר 14444 ק"מ

טיפול שני עשיתי אחרי שנתיים אחרי 31224 ק"מ

ואני מתלבט לגבי הטיפול השלישי מתי לעשות אותו (רכב כבר לא באחריות - אחריות שנתיים)

האם להמתין ל 60000 ק"מ ואת לעשות טיפול? האם לעשות טיפול בדיוק ב3 שנים?

אגב, הרכב שמור היטב לא מתאמץ יותר מדי והשאלה שלי אם לא חבל לעשות טיפול שאמור להיות

ב60000 כאשר אני אהיה ב450000 בקושי? הרי בטיפול של שנתיים החליפו לי לדוגמא שמן גיר אוטומטי ב31 אלף

כשההמלצה לעשות זאת ב40 אלף...

זה לא ביזבוז מצידי? מה אתם ממליצים? ראיתי שיש פה טכנאי פיאט מוסמכים אשמח לשמוע את עצתכם

תודה

שחר

פורסם

יש לבצע טיפול כל 20 אלף ק"מ או שנה וחצי, המוקדם מביניהם.

שמן מנוע ופילטר מומלץ להחליף כל שנה גם אם לא הגעת לטיפול.

שמן תיבת הילוכים אוטומטית רציפה מומלץ להחליף כל 3 שנים או 40 אלף ק"מ. אין להחליף מסנן.

ממליצים להחליף רצועת תזמון (טיימינג) כל 3 שנים (במיוחד אם הרכב נוסע בעיר) או 60 אלף ק"מ. יש מוסכים שאומרים שאפשר עד 5 שנים.

אם תשלח לי לפרטי את האי-מייל אז אשלח לך העתק של דף הטיפולים המומלצים, גם לפי זמן (די דומה לה שיש בספר הרכב אבל מסודר יותר).

(הכל מדובר על הפונטו ספייס)

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...