Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

 

רציתי לדעת אם חוץ מהעניין של ההתחממות והעוצמה

מבחינת איכות צליל אצל מגברים סינים של 400-500 שקל, מרגישים הבדל ביניהם?

 

לדוגמא PLATINUM AUDIO לעומת ROTECH ששמעתי אותו באוטו דיפו וראיתי אותו בפעולה על פול ווליום במשך קרוב לחצי שעה, השאלה אם באמת יש הבדל?

 

תודה לעונים

פורסם

במגברים סינים אין הבדל מורגש בין רוב הסוגים, ורובם מיוצרים באותו מפעל רק שמים עליהם שם שונה. אם אתה רוצה איכות יש מגברים של חברות יותר "נורמליות" במחירים לא הרבה יותר גבוהים אבל הרבה יותר טובים.

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

×
×
  • תוכן חדש...