Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננט: JBL או MOREL ??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שכבר הסתבכתי עם כל הדגמים שקיימים .

הייתי רוצה עצה מהמבינים , מה יותר איכותי ואמין ?

MOREL PULSE6 או JBL CS2165C.

תודה לעוזרים.

אין חתימה!!

פורסם

לך תשמע בעצמך. אחד יגיד פולס, השני יגיד הגייביאל. ככה זה נהיה בפורום הזה. כל אחד סותר את השני. בגלל זה אני אומר לך תשמע, כי האוזן שלך היא לא האוזן של אחרים.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הם מאוד שונים, שני קצוות התחום

המורל הוא בעל צליל רך וחם, ואילו ה JBL הרבה יותר חד, ככה שזה ממש תלוי בך

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
לך תשמע בעצמך. אחד יגיד פולס, השני יגיד הגייביאל. ככה זה נהיה בפורום הזה. הדבר טבעי לגמרי, הרי לכל אחד מאיתנו יש אוזן שונה לא? כל אחד סותר את השני. אף אחד לא סותר את השני, כפי שכבר כתבתי קודם לכל אחד מאיתנו יש אוזן שונה. בגלל זה אני אומר לך תשמע, כי האוזן שלך היא לא האוזן של אחרים. זאת ההמלצה הנכונה.

גיא.

yaniv518,

גם חברת JBL וגם חברת מורל הם יצרניות מכובדות של רמקולים לרכב. לכל יצרן ולכל דגם של רמקול יש גוון צליל שונה. מה שישמע לי טוב, לא בהכרח אמור להשמע גם לך טוב, ולהפך. לכן ההמלצה הטובה ביותר היא ללכת ולשמוע מיגוון של רמקולים ורק לאחר מכן לקבל החלטה איזה רמקול לקנות.

בהצלחה,

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

הפולס הוא לא בדיוק בעל צליל רך וחם כמו שאר דיגמי מורל.

הוא קצת יותר "עצבני" מהם.

אני לא שמעתי את הJBL ואבל יש לי את הפולס, והם שווים כל אגורה ממה ששילמתי עליהם. אני מאוד נהנה, ואפשר להגיע איתם לתוצאה טובה מאוד עם קצת כיוונים.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

yaniv518,

כפי שכבר כתבתי קודם, 2 החברות הנ"ל מכובדות ואמינות.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
מה לגבי אמינות?

איזה מהם יותר אמין ? שום רמקול אינו אמין . נקודה. אתה יכול לשרוף כול רמקול שתרצה אם תכוון לא טוב את המגבר

ברמקולים אין שאלה של אמינות , יש שאלה איך אתה מתקין ואיך אתה מכווין , אם תכווין נכון אזי תהיה חירש לפני שתפוצץ רמקול .

כמו שהיציעו לך לך לשמוע ותחליט לבד

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
ברמקולים אין שאלה של אמינות , יש שאלה איך אתה מתקין ואיך אתה מכווין , אם תכווין נכון אזי תהיה חירש לפני שתפוצץ רמקול .

בברכה יהודה

+1 על האמינות. כל מילה במקום.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בעבר היו טענות למידים תקולים ומחרחרים מבית מורל.

בנוסף תגדיר מזה אמינות של רמקול לדעתך?

מה שחשוב זה שתהיה לו אחריות לשנה מינימום , שתדע שעל טווטרים אין כמעט אף פעם אחריות וזהו.

לך תשמע.

אני אישית לא הייתי הולך לא על זה ולא על זה.

פורסם

להבדיל מהדוטק שפשוט מדהימים לטעמי הפולס לא שווים את המחיר שלהם ולא שווים - נקודה

הJBL בעלי טוויטר מעט צורם אם יש לך מערכת שמאפשרת להשתלט על זה - זה יהיה מושלם, מדובר בסט מאוד חד מאוד מהיר שמתמודד יפה כמעט עם כל מה שמנחיתים עליו, אמינות ? שנתיים קשות עם מגבר של 100RMS (לא גיין עד הסוף כמובן) והם שורדים יפה מאוד

פורסם
בעבר היו טענות למידים תקולים ומחרחרים מבית מורל.ואני מבין שמידים של בראקס /קנטון/אטון/מקאודיו פרוטקטור לא יחרחרו אם תהיה התקנה גרועה ויקבלו אות מעוות מהמגבר ? כמה מהמידים התקולים האלו היו בעיית ייצור וכמה התקנה לא נכונה ?

לפני שאתה משמיץ חברה כמו מורל בפורום לא כדאי שתוודא שזה באשמת החבה

בנוסף תגדיר מזה אמינות של רמקול לדעתך? וואו לא אמרנו את זה קודם ?

מה שחשוב זה שתהיה לו אחריות לשנה מינימום , שתדע שעל טווטרים אין כמעט אף פעם אחריות וזהו.גם חדש לכולנו

לך תשמע.

אני אישית לא הייתי הולך לא על זה ולא על זה.

***אולי די להתנגח?***

בברכה יהודה

פורסם

יהודה, תרגיע קצת:wink:

כשהכל טוב , הכל טוב.

כשאין בעיות כולם טובים, כל שכן "מורל"

כשיש בעיות לא כל אחד שאינו איש מקצועי יודע לפרש נכון את מקור התקלה.

בכל אופן, לענין מורל, השירות בדכ מצויין.-- יש אחריות לזמן קצוב, בכל אופן הבעיות נחסכות רק אם לא מעוותים, וההתקנה ראויה מאוד, במקרים אלה, לא ישרפו הטוויטרים. אם ישרפו, יש אחריות בעלות מסויימת למתקין ביחס לזמן השימוש.

גם לטוויטרים אחרים מפירמות שונות ואחרות יש לעיתים אחריות לעיתים לא, ולעיתים האחריות לא שווה הרבה .

הדבר גם תלוי ברצון השירות של המתקין, ואיך וכמה פעמים צריך "לממש" אחריות. יש גבול הרי לכל דבר.

זה זה וזה איננו מתקין ולא אמור תמיד לפרש בדיוק מה קורה אחרי ה"פרגוד".

העיקר הכוונה, ובטחוני שכוונתו טובה.

אודה לסבלנות וסובלנות מה שגם לי לעיתים לא קל , גם אם נדמה לנו ואף עובדתית שמישהו אומר דברים לא מדויקים.

גילוי נאות הוא שזאת אני רושם על אף (וסליחה) , שלא התעמקתי מידי בטענות בתרד' זה ואני מקווה שזה לא בעוכרי.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...