Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לעשות שיעור פרטי עם און .

אני יודע בוודאות שהוא תיקן ולימד הרבה מהנהגי ראלי הכי טובים בארץ למרות שכבר היה להם נסיון רב של שנים בתחום.

מבחינת לימוד נהיגה אני לא חושב שיש מישהו בארץ שמסוגל לתת הדרכה ברמות שלו מבחינת נהיגה מתקדמת ונהיגת מרוצים.

מה שהכי אהבתי שהוא סבלני,משרה ביטחון ולא עוזב אותך את שהוא משוכנע שהפנמת את התרגיל אפילו אם הוא פשוט ביותר.

אני לא יודע איך היום הם עובדים במסגרת של DRIVE ART אבל אני באמת משוכנע ששעור פרטי אומנם יקר אבל הכי נותן תוצאות ותמורה לכסף.

בקשר למסלולים הצוות שם באמת כישרוני ובקיא במתודות של הדרכה אז נכון שלרוב המדריכים אין נסיון של נהיגת מרוצים אבל יש להם הרבה שעות לימוד ונסיון בהדרכה ועוברים להם תחת הידים המון נהגים ביום.

הסיכום שלי:

נהיגה מתקדמת , נהיגת מרוצים האחד והיחיד און

לקורס לכל מה שנוגע לבטיחות הייתי הולך למסלולים.

בקשר לאלטרנטיבי,לא היה לי שום נסיון איתם.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
חלי, אם אני זוכר נכון עשית גם קורס אישי אצל דניG, לא?

את מוזמנת להעלות רשמים.

אכן עשיתי. זה היה לפני הרבה זמן.

הנה הקישור להודעה שפירסמתי בזמנו לגבי חוויות שלי מהאימון האישי באלטרנטיבי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=35429

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם

דעתי בעניין

קורס נהיגה מתקדמת זה הסיפתח.

אבל אחרי זה תמיד מומלץ לחזק את הצדדים השליליים של הנהיגה שלכם לבד לאט לאט.

אם זה ללכת לאיזה מגרש נטוש וגדול עם כמה קונוסים ( מומלץ אחרי גשם), או לאיזה כביש נידח עם המון סוגי פיתולים עם שוליים רחבים מאוד מאוד שאתה יכול להכנס לפניה ולהרגיש באיזה מהירות ואיזה צורה שאתה מפנה את ההגה אז המשקל עובר לאחור והתחת מתחיל לצאת לטייל .

סה"כ זה מאוד כיף ומאוד מאתגר.

אין שבוע שאני לא עושה משהו כזה.

יוגב

פורסם

שלומי,

עברתי הרבה קורסים במסלולים, גם אישיים וגם קבוצתיים, ועם לא מעט ממדריכיהם.

לא עברתי שום הדרכות במקומות אחרים.

גם את העובדים בחברה שלי לקחתי לקורסים במסלולים.

לא אגיד מילה רעה על שום מקום אחר. אני מעריך שלכולם מדריכים טובים.

אבל מדריכים זה לא הכל!

אני חושב שלא פחות חשוב, ואולי יותר חשוב, זו מתודולוגית ההדרכה - לא רק "אני הנהג הכי טוב בעולם בוא אראה לך איך עושים את זה יותר טוב" אלא איך לגרום לך להפיק את המקסימום מלימוד תחום שהוא לא רק חשוב ואולי גורלי, אלא תחום שסביר שההרגלים שלך בו חזקים וגרועים (סליחה. לא להעלב. גם אני הייתי שם).

ובגלל המתודולוגיה הבנוייה והמובנית לאורך זמן וניסיון (ויסלח לי קובי, שאני חושב שהוא נהג מעולה - ובהצלחה לך) - ללא שום ספק, מסלולים!

(ולגבי - אחרי שנה וחצי - מקומות ראשונים בהרבה ג'ימקאנות (וזה לא רק האוטו - באחרונה שברתי זמנים של לא מעט משתתפים אחרים עם המכוניות שלהם עצמם בשניות רבות), ומרוצים בצרפת ותורכיה, מסלולים בהחלט עשו ועושים את העבודה)

אבל כמו שאמרו - כולם עוסקים במצווה, שיהיה בהצלחה לכולם, ושרק יגדלו ויחכנו יותר נהגים בארצינו הקטנה והמופרעת.

פורסם

באימון האישי למדתי אצל מדריך בשם אייזיק שהוא גם במקצועו מורה נהיגה (אני לא יודעת אם הוא עדיין שם)

המדריך, אייזיק דווידוביץ', עדיין שם.

באופן כללי, פרופיל המדריכים ב"אלטרנטיבי" שונה מעט משאר בתי הספר.

מדובר באנשים מעל גיל 35, רובם בעלי השכלה גבוהה וכולם בעלי מקצוע בתחום הרכב.

הנחת העבודה היא שהניסיון שלהם בתור מורי נהיגה/מכונאים/קציני בטיחות/חוקרי תאונות מכשירה אותם להדרכה

יותר מאשר קריירה של נהג מירוצים. נכונות ההנחה הזאת - לשיקולם של חברי הפורום שעברו אצלהם את הקורס.

:evil: גילוי נאות - אני לא מחבב את "קובי רייסינג". לעניות דעתי, הם חוטאים בשחצנות יתרה, והתוצאות בהתאם. :evil:

פורסם

אני עברתי קורס אצל ראם בצרפת.

הוא תותח... והיחיד בארץ עם קבלות.

לא מכיר את שאר המקומות אבל מעריך שכולם טובים, בכל מיקרה, בכל מקום שתיבחר - הרווח של כולנו :)

פורסם
היחיד בארץ עם קבלות.

היחיד?

דניG בעברו גם היה נהג מירוצים (פורמולה ווקסהול ככל שזכור לי), וגם באמתחתו של און יעקובסון תארים דומים.

או שהתכוונת לקבלות של מס הכנסה - וגם פה אף אחד מהמתחרים לא עובד בשחור.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תעשה בשני המקומות את הקורסים הבסיסיים, ולמקום שאליו אתה יותר מתחבר תמשיך בו עם שאר הקורסים המתקדמים.

אישית אני ממליץ כרגע על און - אלטרנטיבי, למסלולים אין כרגע את היתרון של המגרש כמו פעם.

ראיתי שהצעתם גם את קובי רייסינג, עם כל הכבוד לקובי (כבודו במקומו מונח) ולצוות שלו על לביה"ס החדש שהם פתחו, לא נראה לי שיש טעם להשוות בין השלושה כרגע, גם מסלולים וגם אלטרנטיבי עם הרבה יותר ניסיון מקובי.

בברכה

נדב

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם
דעתי בעניין

קורס נהיגה מתקדמת זה הסיפתח.

אבל אחרי זה תמיד מומלץ לחזק את הצדדים השליליים של הנהיגה שלכם לבד לאט לאט.

אם זה ללכת לאיזה מגרש נטוש וגדול עם כמה קונוסים ( מומלץ אחרי גשם), או לאיזה כביש נידח עם המון סוגי פיתולים עם שוליים רחבים מאוד מאוד שאתה יכול להכנס לפניה ולהרגיש באיזה מהירות ואיזה צורה שאתה מפנה את ההגה אז המשקל עובר לאחור והתחת מתחיל לצאת לטייל .

סה"כ זה מאוד כיף ומאוד מאתגר.

אין שבוע שאני לא עושה משהו כזה.

יוגב

שלום ליוגב ולכולם

עם המשפט הראשון אני מסכים במאה אחוז.

יש לי בעייה עם השאר...

אין מצב שאחרי קורס בסיסי אחד אדם ידע לחזק את הצדדים השליליים שלו לבד. אם זה היה נכון אז כולם היו הופכים מדריכים.

במגרש נטוש זה חצי נחמה למרות שאני מכיר כמה שהשביתו את רכבם במגרשים כאלו, אבל בכביש הציבורי זה קצת יומרני להמליץ ללא הדרכה צמודה.

ההמלצה שלי היא רק במקום סטרילי ובהדרכה צמודה -תאמינו לי בסופו של דבר זה הכי משתלם.

ודר"א כשמפנים את ההגה בסיבוב המשקל לא עובר לאחור אלא אם כן נתת גז. ואם המשקל עבר לאחור אז התחת לא מתחיל לטייל כי יש לו יותר אחיזה (אלא אם כן אתה בהנעה אחורית ומפרפר את האחוריים), זה הקדימה שמרחיב את רדיוס הסיבוב (תת היגוי) כי יש עליו פחות משקל ומכאן פחות אחיזה.

פורסם
אז המשקל עובר לאחור והתחת מתחיל לצאת לטייל .

יוגב

המשקל אצלך עובר לאחור והתחת מטייל?

התחת מטייל כשאין עליו משקל, קרי - המשקל צריך להיות מקדימה!

אני אשמח להדגמה כזו :roll: כבר זכור לי שהיה מישוה שטען שבהנעה קדמית עם גז על המצערת הרכב שלו נכנס להיגוי יתר :roll:

עריכה - גל, הקדמת אותי! (לא קראתי עד הסוף לפני שהגבתי ליוגב).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אני אשמח להדגמה כזו :roll: כבר זכור לי שהיה מישוה שטען שבהנעה קדמית עם גז על המצערת הרכב שלו נכנס להיגוי יתר :roll:

אותו אחד גם טוען שהרכב מאיץ בבלימה :roll:

פורסם
:-D תאוצה שלילית :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
תעשה בשני המקומות את הקורסים הבסיסיים, ולמקום שאליו אתה יותר מתחבר תמשיך בו עם שאר הקורסים המתקדמים.

בברכה

נדב

ברור.. למה לא לזרוק כ~800 שקל על קורס כמעט זהה(!) ב2 מקומות שונים...:?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
ברור.. למה לא לזרוק כ~800 שקל על קורס כמעט זהה(!) ב2 מקומות שונים...:?

במילים אי אפשר לתת את ההרגשה מה יותר טוב :idea:

אומנכם, כן לזרוק כסף, צודק.

אבל אם 20 אנשים אומרים לבנאדם לך למקום מסוים והוא עדיין לא משתכנע, אז אין מה לעשות בעניין:roll:

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

• תוכן חדש...