Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אופיר(סניגור קונדסון)היקר!

אני לא סניגור, אתה מתקיף סתם אנשים

אגב, אפשר לדעת למה אתה לא מזדהה בשרשור הזה בתור מי שאתה ואיפה אתה עובד?

פורסם
קונדסון היקר!

בתור מי שלא עבר קורס נהיגה מתקדמת רציני באף אחד מבתי הספר מאיפה הידע והתובנה להמליץ לאנשים אחרים באיזה מבתי ספר לבחור???? גם אני מעולם לא עברתי קורס נהיגה מתקדמת,אז מאיפה הביטחון להמליץ או להשמיץ בתי ספר מקצועיים בארץ?

מה הרקע שלך בלישפוט סגנונות הדרכה שונים? או לשפוט על סמך אירוע כושל או לא,את יכולות ההדרכה של בית ספר או אדם כזה או אחר. זה די ברור שהפורום הזה נועד להביע דעה אישית של כל חובבי הרכב והנהיגה אבל זה לא רציני להביע דעה על סמך שום מה?? בעיקר של אחד שעושה רושם שלא מבין כל כך.

אני מבין שאתה לא מכיר אותי אז אני אחסוך את כל ההסבר של מה כן עברתי ומה לא עברתי, בעיקר בגלל שזה לא רלוונטי.

כתבתי שלא עברתי אף קורס קבוצתי.

לכן לגבי קורסים קבוצתיים קשה לי להמליץ, אלא מרשמים של אחרים שעברו כאלו ואני סומך על מילתם.

ידעתי שיהיה אחד שיקפוץ בראש כי הבנת הנקרא לא הייתה מקצוע פופולרי מבחינתו בבית הספר היסודי.

עריכה:

לשם הפרוטוקול - אופיר ואני אל מירים, לא נפגשנו מעולם, ואין בינינו קשר.

מה שכן נשמע תמוה זה שאמנם יש אנשים שעובדים בבמרכזי הדרכה כאלה ואחרים ומזדהים כך (סחתיין על הכנות, מקובל) ויש כאלו שמסתתרים פה תחת יוזרים אלמונימיים. זה לא מקובל.

לפותח השרשור:

כל צורה שתבחר לעשות קורס (קבוצה או אישי) היא טובה, זו כבר העדפה שלך, ההמלצה שלי היא שקורס ראשון ייערך במקום מבוקר שבו אפשר "לאבד" את הרכב ולא להיפגע. מהניסיון שלי זה חשוב. אני התחלתי ללמוד דריפטים בשטח, למשל. קל מאוד להחליק, קשה מאוד לשלוט, ויש מלא מקום לטעויות.

זו ההמלצה שלי, בכל אופן.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
לפותח השרשור:

כל צורה שתבחר לעשות קורס (קבוצה או אישי) היא טובה, זו כבר העדפה שלך, ההמלצה שלי היא שקורס ראשון ייערך במקום מבוקר שבו אפשר "לאבד" את הרכב ולא להיפגע. מהניסיון שלי זה חשוב. אני התחלתי ללמוד דריפטים בשטח, למשל. קל מאוד להחליק, קשה מאוד לשלוט, ויש מלא מקום לטעויות. ע"פ זה אני מבין שאתה ממליץ לעשות את זה בסקיד קאר , כי ממה שהבנתי זה מדמה הכי הרבה את הנהיגה ודריפטים , וע"פ האמור באתר זה נשלט במלואו ע"י המדריך . אם זה נכון ובהנחה ובשניהם יש את הסקיד קאר , אזי במי לבחור?

זו ההמלצה שלי, בכל אופן.

לשם גלילו הוגן עדיין לא עשיתי שום קורס (כשרציתי יצאו כול מיני דברים שמנעו ממני לבצע את זה ) ואני בהחלט מתעניין בנושא . הייתי רוצה להגיע לרמה של נהג מירוצים , אבל הן המשקל והן הגובה מפריעים לי ללמוד על קארטינג . כך שהקורסים זו הדרך היחידה להגיע למשהו

בתודה ובברכה ואני מצטער שאני מתעלק על השישור הפורה הזה

יהודה

בברכה יהודה

פורסם

יהודה - אתה מסיק מכתיבתי שהכי טוב זה מגרש החלקה מבוקר ו/או סקיד קאר - היקש נכון, זו הייתה כוונתי.

למרות שאני אישית מעדיף תמיד לנהוג על הרכב שלי משום שאליו אני רגיל ואותו אני מכיר, הרי שיש בסקיד קאר יתרון של שליטה ע"י המדריך ומרווחי בטיחות משום שהמגרש סטרילי.

קשה לי להמליץ בצורה גורפת על אלטרנתיבי או דרייב ארט, לדעתי שניהם מעולים.

מהרושם שלי (סובייקטיבי לגמרי) אלטרנתיבי הולכים יותר לכיוון של "נהיגה בטוחה ונכונה (כמובן שמהירה)" ודרייב ארט יותר לכיוון של "נהיגה ספורטיבית (ומהירה)".

אני מניח שבקורסים הראשונים תלמד +- את אותו הדבר בשניהם, באותה הרמה (גבוהה), תתרגל, תפנים, ואחרי זה אתה ממשיך לבד לתרגל ולתרגל (עד ההדרכה הבאה).

אני חושב שבשניהם אתה תצא מרוצה, ואני בספק אם כקורס ראשון אתה תבחין בהבדל (חוץ מזה שדני G חתיך רצח) :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הערה למשתתפים בדיון. אבקש את כל מי שיש להם אינטרס עסקי\תעסוקתי בקורסים לנהיגה מתקדמת (ולא אפרט מי) לציין זאת בהודעותיהם.

זה לא גורע מכבודכם ולא מאיכות הטיעונים שלכם. לטעמי זה רק מוסיף.

פורסם
קונדסון היקר!

בתור מי שלא עבר קורס נהיגה מתקדמת רציני באף אחד מבתי הספר מאיפה הידע והתובנה להמליץ לאנשים אחרים באיזה מבתי ספר לבחור???? גם אני מעולם לא עברתי קורס נהיגה מתקדמת,אז מאיפה הביטחון להמליץ או להשמיץ בתי ספר מקצועיים בארץ?

מה הרקע שלך בלישפוט סגנונות הדרכה שונים? או לשפוט על סמך אירוע כושל או לא,את יכולות ההדרכה של בית ספר או אדם כזה או אחר. זה די ברור שהפורום הזה נועד להביע דעה אישית של כל חובבי הרכב והנהיגה אבל זה לא רציני להביע דעה על סמך שום מה?? בעיקר של אחד שעושה רושם שלא מבין כל כך.

זה פורום באינרנט וכל אחד יכול להגיד מה הוא חושב.

זה המהות של המקום.

אבל את זה אתה יודע.

אם אתה שואל אותי - במקום להתשלח - אם יש לך דיעה שונה - פשוט תביע אותה.

כך לשואל המקורי תהיה תמונה מלאה ומאוזנת יותר.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
הן המשקל והן הגובה מפריעים לי ללמוד על קארטינג

אם אפשר לדעת, מה בדיוק המגבלה?

כאחד שהעביר בעבר עשרות רבות של קורסי מירוץ בקארטינג, נדיר היה למצוא מישהו שלא יכול היה לעשות זאת ואולי ניתן למצוא פיתרון לכך.

אגב, קארטינג מהווה בסיס מצויין לפיתוח כישורי נהיגה מסויימים, אך אין להחליפו בקורס נהיגה מסוג זה או אחר.

*הגילוי הנאות בגוף התגובה

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

לכל האנטי למינהם,

אולי כדאי שתציינו למה ומדוע אתם נגד?

עשיתם קורס אצלם ויצאתם מאוכזבים?

אנשים כל פעם מדהימים אותי מחדש!

אני לא עשיתי קורס באף מקום חוץ מדרייב-ארט, ואני באמת יצאתי "שבע" מהקורסים.

אביחי

פורסם

עשיתי קורס נהיגה מתקדמת במסלולים לפני שנתיים, היה בסדר. הזמן שביליתי בתוך הכיתה ולא בתוך הרכב עצבן אותי אבל אין מה לעשות שעשיתי קורס קבוצתי וכשאתה בקבוצה צריך להתקדם בקצב של החלש ביותר.

יצאתי מסופקת אבל יכל להיות טוב יותר - התוכן של הקורס לדעתי היה קצת משעמם אבל ההדרכה הייתה בסדר גמור (רק תזכרו שחלק מהמדריכים הוחלפו כך שההודעה לא הכי עדכנית).

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אני עשיתי לפני כשנתיים-שלוש אימון אישי באלטרנטיבי ויצאתי מאד מרוצה. לפני כמה שנים גם עשיתי קורס קבוצתי בסיסי, שגם ממנו יצאתי מרוצה. (לא עשיתי קורסים בחברות אחרות.)

באימון האישי למדתי אצל מדריך בשם אייזיק שהוא גם במקצועו מורה נהיגה (אני לא יודעת אם הוא עדיין שם) ושהיה מדריך גם בקורס הקבוצתי. האימון היה מותאם אישית בהתאם לרצונותיי ולזמן, וכלל נסיעה בכבישים מפותלים, בלימות חירום, נסיעה רגילה ועוד.

למרות שעבר הרבה זמן וקשה לי לזכור כל מה שהיה, אני יכולה לומר שהרבה פעמים במהלך הנהיגה במצבים שונים אני נזכרת בטיפים המועילים שקיבלתי ומשתדלת ליישם. במהלך האימון המדריך התייחס לנקודות חולשה שלי, וגרם לי לשים לב אליהם ולשפר את המצב.

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם

חלי, אם אני זוכר נכון עשית גם קורס אישי אצל דניG, לא?

את מוזמנת להעלות רשמים.

פורסם

כל הרעיון בקורס הוא להכיר טוב יותר את המכונית בה אתה נוהגת ביום-יום ולדעת לשלוט עליה בצורה הטובה ביותר.

במידה ואתה משתמש ברכב שאינו הרכב בו אתה נוהג באופן קבוע, אתה מפספס חלק גדול מהרעיון של הקורס.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

באים לעשות את הקורס על הרכב הפרטי כאשר הוא תקין מבחינה מכנית כי אחרת הקורס מסוכן

מי אשם אם הרכב ניזוק?

האם בית הספר מוריד מעצמו אחריות לנזק כלשהו לפני תחילת הקורס עלידי עריכת חוזה או בכל דרך אחרת?

• תוכן חדש...