Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אמממ, משיטוט קצרצר באתר של דרייט-ארט, עושה רושם שגם להם יש SKID-CAR שכזו..

http://www.drive-art.co.il/skidcar/index.html

אז בעצם ההבדל היחיד בין אלטרנתיבי לדרייב ארט הוא שיטת הלימוד

האם יש מישהו שעשה את הקורס גם בדרייב ארט וגם באלטרנתיבי,ויכל להצביע על הבדלים מבחינת שיטות הלימוד

וכן עד כמה ההבדל באורך הקורס משפיע?

פורסם

שלום לכולם,

ראיתי שכבר ציינו את בית הספר שלנו, קובי רייסינג.

קובי כהן הוא נהג מקצועי ופעיל שמעביר את הקורסים בבית ספרנו.

לדוגמה, ביום שישי האחרון, ה6.4 העברנו קורס למועדון VAG, הם למדו וממש נהנו!

יש גם סרטון מהקורס של מועדון VAG

http://video.google.com/videoplay?docid=3025172333225196928

קישור לאתר קובי רייסינג www.kobi-racing.co.il

דיוויד

פורסם

יש הבדל בין מישהו שמזכיר אותך לבין פרסומת על גבי הפורום... אהמ אהמ...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

קונדסון, יוליה ואופיר - באמת שאין לי מושג למה האנטי הזה נגד קובי... לפחות תנו לו זמן, שנוכל לקבל ביקורות מאנשים שהיו שם.

נ.ב באמת שאין לי קשר אליו. סתם הציק לי.

אביעד

• אהבתי 1
פורסם

אין לי שום דבר נגד קובי - להיפך..

אבל מההדרכה שעברו חברי VAG, לפחות איך שזה נראה בסרטון - נראה שיש לו עוד הרבה לעבור עד שיוכל להגיע לרמה של הבתי ספר הגדולים.

יש הבדל בין להיות נהג מרוצים, אפילו הכי מוכשר שיש, לבין להיות מדריך של קורס נהיגה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

קונדסון היקר!

בתור מי שלא עבר קורס נהיגה מתקדמת רציני באף אחד מבתי הספר מאיפה הידע והתובנה להמליץ לאנשים אחרים באיזה מבתי ספר לבחור???? גם אני מעולם לא עברתי קורס נהיגה מתקדמת,אז מאיפה הביטחון להמליץ או להשמיץ בתי ספר מקצועיים בארץ?

מה הרקע שלך בלישפוט סגנונות הדרכה שונים? או לשפוט על סמך אירוע כושל או לא,את יכולות ההדרכה של בית ספר או אדם כזה או אחר. זה די ברור שהפורום הזה נועד להביע דעה אישית של כל חובבי הרכב והנהיגה אבל זה לא רציני להביע דעה על סמך שום מה?? בעיקר של אחד שעושה רושם שלא מבין כל כך.

פורסם

רק רציתי לשים דברים במקומם

ראם סמואל היה אלוף צרפת בראלי בגרופ N על אסקורט קוסוורט' הנעה כפולה 350 כ"ס בשנת 94'

ואלוף צרפת בסקסו קאפ הנעה קידמית ב97'.

וואווו...

נכון הוא לא מעביר את ההדרכות אבל הכשיר צוות מעולה על בסיס כל הידע שצבר במירוצים ובלימוד בבתי ספר מהמובילים בעולם כגון פורשה,פיג'ו,BMW,פורמולה רנו ועוד..

המאמנים שלו, שאני מנהל אותם, מדריכים גם בחו"ל על בסיס קבוע (תורכייה וצרפת) ומתעדכנים בשיטות ההדרכה הטובות ביותר שיש. כמו כן הם מאמנים את הנהגים המנצחים בליגת הג'ימקנות + נהגים שיוצאים לתחרויות בחו"ל.שניים מהם אף יוצאים להתחרות בעוד חודש בעונה בתורכייה.

בכל מקרה, מה שתיבחר יהיה טוב כי כל בתה"ס עם מטרה דומה - לתרום לתרבות הנהיגה ולנסות להציל עוד נפש בישראל.

גל מדלי, מנהל ההדרכה במסלולים

פורסם

אופיר(סניגור קונדסון)היקר!

האם הוא עבר את הקורס בכל בתי הספר לנהיגה מתקדמת כולל הפטריות שאחרי הגשם אם בכלל? ויודע לישפוט בהתאם?

יש הבדל גדול בין להמליץ על בית ספר ולהשמיץ אחרים. עושה רושם שבמקום לענות על תשובה תמימה לאדם עם כוונות טובות לעבור קורס נהיגה מתקדמת בכל בית ספר שהוא(וזה ממש לא משנה איזה) במקום רק להמליץ על בית ספר כזה או אחר נוצר חוסר פירגון חובבני וחסר בגרות מצד אנשים שלא מבססים דבריהם על ניסיון אמיתי. ניראה אותכם פותחים בית ספר חדש או זוכים באליפות צרפת! הכי קל לשבת בבית מול המקלדת ולהשמיץ!

פורסם

עברתי קורס של יום שלם באלטרנתיבי לפני כ-3 חודשים לערך. המדריכים מקצועיים ביותר, למדתי המון ונהניתי מאוד.

בקורס הבנתי לראשונה את החשיבות העצומה של רכב עם ABS על משטח רטוב בשעת בלימת חירום, בסקיד קאר לומדים איך להתמודד עם תת-היגוי והיגוי יתר, מהנה ביותר. בנוסף אהבתי את ה-D.A- הצמדה למדריך (שהוא גם מורה נהיגה) שגם מתרגל ירידה לשולי הכביש ובלימת חירום וגם ממלא טופס על אופי הנהיגה ועל נקודות לשיפור.

אני בטוח שגם בשאר בתי הספר תשכיל ותהנה, אבל זו ההתרשמות שלי.

פורסם

עכשיו נזכרתי שיש גם בית-ספר במגרש החלקה ביקום..

אני לא בטוח איך קוראים לו, אבל לפני כמה שנים (3 בערך) יצא לי לעבור הדרכה במסגרת עסקה עם החברה של אבא :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
עכשיו נזכרתי שיש גם בית-ספר במגרש החלקה ביקום..

אני לא בטוח איך קוראים לו, אבל לפני כמה שנים (3 בערך) יצא לי לעבור הדרכה במסגרת עסקה עם החברה של אבא :roll:

ביתה"ס הנ"ל וכמוהו גם משטח ההחלקה ביקום סגורים כבר מעל שנה.

פורסם

מגרש ההחלקה ביקום לא פעיל כבר מזמן (על רקע שימוש בקרקע, לא קשור לעניינים מוטוריים).

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות. עזרתם לי מאוד.

אני כרגע ממש מתלבט בין דרייב ארט לאלטרנתיבי.

מצד אחד בדרייב ארט הקןרס הוא רק כ 5 שעות בעוד שבאלטרנתיבי הוא כ-9 שעות.

לעומת זאת בדרייב ארט הקורס הוא אישי כשבשני זו קבוצה.

בנוסף ראיתי שבדרייב ארט אני יכול לבצע את הקורס נהיגה ספורטיבית ללא קורס נהיגה מתקדמת לפני.

הבעיה היא שאני מתקשה לבחור, אני נוטה יותר לדרייב ארט לקורס הספורטיבי אבל מצד שני אני לא סגור על זה מכיוון

שאני נוהג על קליאו B 1400 למרות שנהיגה ספורטיבית מתאימה לכל רכב.

מה אתם אומרים?

• תוכן חדש...