Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט המלצה חסרת כל היגיון.

שיילך לאחד מהמקומות שאחרי קריאת כל השרשור נראים לו כמומלצים. לא מצא חן בעיניו?

קורס הבא שיילך למקום השני.

לעשות את הקורס הבסיסי פעמיים זה מיותר מאוד.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
שלום ליוגב ולכולם

עם המשפט הראשון אני מסכים במאה אחוז.

יש לי בעייה עם השאר...

אין מצב שאחרי קורס בסיסי אחד אדם ידע לחזק את הצדדים השליליים שלו לבד. אם זה היה נכון אז כולם היו הופכים מדריכים.

במגרש נטוש זה חצי נחמה למרות שאני מכיר כמה שהשביתו את רכבם במגרשים כאלו, אבל בכביש הציבורי זה קצת יומרני להמליץ ללא הדרכה צמודה.

ההמלצה שלי היא רק במקום סטרילי ובהדרכה צמודה -תאמינו לי בסופו של דבר זה הכי משתלם.

ודר"א כשמפנים את ההגה בסיבוב המשקל לא עובר לאחור אלא אם כן נתת גז. ואם המשקל עבר לאחור אז התחת לא מתחיל לטייל כי יש לו יותר אחיזה (אלא אם כן אתה בהנעה אחורית ומפרפר את האחוריים), זה הקדימה שמרחיב את רדיוס הסיבוב (תת היגוי) כי יש עליו פחות משקל ומכאן פחות אחיזה.

בסדר אם אתה מרגיש שאתה רוצה לעשות עוד קורסים אז תעשה.(בדיוק כמוני)

אם היה לי את הזמן הייתי עושה המון קורסים , אבל שוב לפי דעתי עדיין אפשר להכיר את האוטו ולחזק את הנהיגה לבד.

ברור שלא באותה רמה , אבל אפשר ללמוד המון דברים.

אני אישית מקווה מיתשהו שאני יסע לחו"ל לאיזה קורס "כבד" של כמה ימים, זה חלום ישן שלי.

ובקשר לטעות בסדר הבנו ,התבלבלתי. טעות שלי

(ככה זה שאתה עובד כל יום מ7 בבוקר עד 23 בערב)

יוגב

• תוכן חדש...