Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח .

לפני כחודש חבר שלי ביצע תיקון גיר אוט' ברכב מסוג מאזדה לאנטיס שנת 95 , נפח מנוע 1.8 .

הגיר נכנס לתיקון כיוון שהגיר נתן מכה בכל החלפת הילוך .

הגיר תוקן והרכב חזר אליו .

בשבוע הראשון הרכב נסע תקין אחר ופתאום חזרה הבעיה שהייתה , הרכב הילוך מראשון לשני התלוותה במכה די חזקה .

הגיר נכנס לתיקון נוסף , לאחר התיקון בעל המוסך טען שאחד המייסבים בגיר נהרס ומזה נגרמה התקלה .

הרכב חזר לבעליו אך בדיוק לאחר יומיים הבעיות חזרו .

הרכב נכנס שוב פעם לתיקון והוחלף "המוח של הגיר" .

הרכב חזר לבעליו אך עדיין העברת ההילוכים אינה חלקה לאחר שהרכב מגיע לטמפ' עבודה .

בדקתי שמן גיר וראיתי כי יש עודף של שמן גיר ! והשמן אינו אדום אלה בגוון אדום-שחור עם חלקיקים שחורים בתוכו .

האם הבעיה נגרמת בגלל עודף שמן גיר? כמו כן מה זכויותיו של בעל הרכב ? האם הוא יכול לדרוש את כספו בחזרה?

תודה .

פורסם

בעל הרכב יכול לידרוש רק חלק מכספו כי בעל הרכב לא יכול לדרוש את כל הכסף שהוא שילם למוסך אבל אם המוסכניק יסכים שניהם יוכלו להתפשר בניהם ובעל הרכב יקבל רק חלק מהכסף ששילם..

כי במוסך משלמים הרבה דברים כמו מס הכנסה שעות עבודה איבחון תקלות וזה עולה כסף לכן רק חלק מהכסף אולי אולי הוא יקבל.

אם אני הייתי בעל המוסך אז אני לא הייתי מחזיר ללקוח אפילו אגורה רחת זה ביגלל שאם בעל הרכב פנה אליי עם תקלה ואחרי יומיים צצה לו עוד תקלה והוא שוב חוזר אליי ואני מסדר לו ושוב פעם יש לו עוד תקלה זה זה כבר הבעיה בבעל הרכב שכל הזמן חוזר אליי כדי שאני יסדר לו כל הזמן את אותה הבעיה אז למה שהוא לא יפנה למוסך אחר למה הוא עוד פעם חזר לאותו המוסך?!! חבר שלך יכל ללכת למוסך אחר אבל הבחירה שלו הייתה רק על מוסך אחד שכל הזמן יצא עם אותה הבעיה אז למה לחזור שוב ושוב לאותו מוסך?!!!

פורסם

הרכב הגיעה עם תקלה בגיר .

התקלה לא תוקנה .

ועל מה בדיוק בעל המוסך צריך לקבל כסף? על עבודה שלא נעשתה?

כרגע אם הוא יגש למוסך אחר שוב פעם יצטרך לשלם על תיקון גיר , אני מזכיר לך כי לא מדובר על 100 או 1000 שקל מדובר כאן על 3.5 אלף שקל .

מה אומר החוק לגבי זה? למי פונים במקרה כזה?

תודה.

פורסם
בעל הרכב יכול לידרוש רק חלק מכספו כי בעל הרכב לא יכול לדרוש את כל הכסף שהוא שילם למוסך אבל אם המוסכניק יסכים שניהם יוכלו להתפשר בניהם ובעל הרכב יקבל רק חלק מהכסף ששילם.. מה?.

כי במוסך משלמים הרבה דברים כמו מס הכנסה שעות עבודה איבחון תקלות וזה עולה כסף לכן רק חלק מהכסף אולי אולי הוא יקבל.נראה לך שבגלל הסיבות הנ"ל(מס הכנסה, שעות עבודה, איבחון תקלות.) אפשר לקחת כסף עבור עבודה שנכשלה מבלי להחזיר?. אם אני הייתי בעל המוסך אז אני לא הייתי מחזיר ללקוח אפילו אגורה רחת. יש לו מזל שאתה לא בעל מוסך, ולפי דבריך נראה שגם לא תהייה. זה ביגלל שאם בעל הרכב פנה אליי עם תקלה ואחרי יומיים צצה לו עוד תקלה והוא שוב חוזר אליי ואני מסדר לו ושוב פעם יש לו עוד תקלה זה זה כבר הבעיה בבעל הרכב שכל הזמן חוזר אליי כדי שאני יסדר לו כל הזמן את אותה הבעיה אז למה שהוא לא יפנה למוסך אחר למה הוא עוד פעם חזר לאותו המוסך?!! חבר שלך יכל ללכת למוסך אחר אבל הבחירה שלו הייתה רק על מוסך אחד שכל הזמן יצא עם אותה הבעיה אז למה לחזור שוב ושוב לאותו מוסך?!!!

ובכלל עדיף היה שלא היית מגיב, כי אינך מבין כלום בנושא הנ"ל.

חג שמח דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

שלום רב

כאשר הכנסת את הרכב לתיקון נאמר לך כי יבוצע שיפוץ גיר או תיקון מקומי של התקלה

מה שקרה לפי דעתי הוא שלא שיפצו את הגיר רק נגעו בדבר הראשון אשר הם ראו .

אים נאמר לך שיבוצע שיפוץ גיר זכאי אתה לכול כספך ( כאשר משפצים גיר מחליפים את כול קיט השיפוץ ומוסרים את משאבת השמן "טורק" גם לשיפוץ ולא נתקלתי בגיר ששופץ שחזרה לו תקלה ( לגבי הגיר שלך הבנתי כי יש בעיה בסולונואידים וגם שהשמן עים שבבים )

תרשום מה סוכם עים המוסך שביצע עבודה זו

בברכה זיסו יוסי

• תוכן חדש...