Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים מה ניתן לשפר ברכב שלי מבחינת אחזקה , קוסמטיקה

מחפש המלצות

כל המלצה תתקבל

אני אוהב לשמוע דברים חיוביים וגם את הצד שלילי למרות שהוא כואב

חג שמח !

145.JPG

פורסם

שים לו כונס אוויר של אימפרזה טורבו! :-P

ועכשיו ברצינות, אני מניח שאתה רוצה לשפר אותו לשטח, מכיוון שהרכב הזה מיועד לשטח ולא לפתיחות ברמזורים.

תתקין ברכב במקום הטמבון המקורי "מגן חזירים". תוסיף כננת. כאלה דברים וכיוצ''ב. לדעתי כל הדברים האלה מוסיפים לג'יפ לא רק מבחינת יעילות אלא גם מבחינת יופי. זה כבר שיקול שלך.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

כל השיפורים שאני רוצה לבצע זה על מנת למכור את הרכב הזה

אני לא צריך לשפר על מנת להמשיך לנסוע עליו

אתה מבין

ניראה כי אני יחליף מגנזיום מצורפת תמונה

תנו תגובות

מגנזיום.jpg

פורסם
תתקין ברכב במקום הטמבון המקורי "מגן חזירים". .

מגן חזירים הוא אביזר שמסכן מאוד את שלומם של הולכי הרגל (אני מקווה שבטיחותם של שאר משתמשי הדרך גם מעניינת את חברי הפורום).

יתרה מזאת נדמה לי שמשרד התחבורה הוציא תקנות שאוסרות על התקנת האביזר הזה על כלי רכב שיוצרו משנת 2007 ואילך.

בקיצור לטעמי האישי זהו פשע להתקין את הצינורות הללו על כלי רכב.

פורסם

אני שמח להרגיע אותך ואת כל כוכבי ההצעות בפורום הנהדר הזה

אני לא מתכוון להשקיע שקל במגן חזירים מה שנכון נכון

אני לא פושע ולא עובר על החוק

גם אם יתנו לי בחינם אני לא מרכיב את זה

נוסף ךזה שזה לא מתאים לטרופר שלי וזה מכער אותו מגן חזירים - כדאי להתפטר מזה במקום להתקין את זה

פורסם

אני לא מבין, אתה רוצה לשים לאוטו ג'אנטים בשביל למכור אותו?

הרי אין שום סיכוי לראות את הכסף הזה חזרה וגם ככה השוק(בכלל ובפרט של הטרופר) לא מי יודע מה.

פרסם אותו למכירה כמו שהוא ותקוה לטוב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שמע לא איכפת לי הכסף של ההשקעה

זה כסך יחסי

אני רוצה רק למכור אתה מבין

אני לא צריך את הכסף הזה כדי שיחזור אלי

פורסם

לפי דעתי bagira צודק במאה אחוז, חבל מאוד שתשקיע כמה אלפיות על חישוקי מגנזיום כשאתה בעצם רוצה למכור את הרכב.

אני בטוח שזה שיקנה את הרכב לא יעריך את ההשקעה ששמת ולא יוסיף למחיר קניה אפילו לא שקל מעל למה שהוא התכוון לתת.

הג'יפ שלך נראה במצב טוב מאוד, לא צריך לבזבז סכומים גדולים על רכב שמוכרים, במיוחד לא אם הוא פיזית, חיצונית ומכאנית תקין לחלוטין.

מי שיאהב את הרכב שלך יקנה אותו, איך שהוא- גם בלי ג'אנטים מפלצתיים או כל שאר האביזרים הדומים.

אבל זו הדעה שלי, תעשה מה שאתה חושב.

בברכה

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

במקום "להשקיע" בו כסף כדי למכור אותו בקלות, פשוט תהיה גמיש יותר במחיר שאתה מבקש עליו.

הפורום הזה הוא לא המקום לקבלת המלצות על שיפור לצורך קידום מכירות, כשלא ברור מי הקונה, מה העדפותיו וכו'.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...