Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באזור תעשיה דרומי אשקלון.

באחד המוסכים אופל (נדמה לי מנטה או משהו כזה) בצבע כתום בהיר שמורה במצב מדהים אך בעל המוסך לא נוסע איתה מחוץ למוסך אף פעם. למעשה לא נראה לי שהיא זזה בשנתיים האחרונות.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תגובות 413
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת שהוא לא גדול במיוחד. אפילו משמעותית יותר קטן מלנד-קרוזר, למשל. אבל מה שכן, הסקאוט הזה פשוט חסר פרופורציות באופן ש"מגדיל" אותו מאוד, וזה די מטעה בתמונות. גם נראה שהוא מוגבה.

לא זכור לי שראיתי או שמעתי על עוד רכבים של אינטרנשיונל-הרבסט בארץ. מישהו נתקל בהם על אדמת ארץ הקודש? מעיון קצר בויקיפדיה הבנתי שהם היו פופולאריים מאוד בארה"ב, בעיקר באותה תקופה (שנות ה-70).

פורסם

אני לא יודע אם זו אותה חברה ,אבל יש הרבה טרקטורים אינטרנשיונל,וכמובן משאיות.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

זה אותה חברה, אבל אני מאמין, שהוא מדבר על הסקאוטים, ולא על כל תוצרת המפעל. אז, יש יחסית לא מעט גם אותם, אני מכיר/הכרתי הרבה יותר מה-2. חלקם עוד נוסעים, וחלקם במצב גוסס. אותי מעניין, האם קיימים (אני יודע בעצם, שכן), וכמה פורד- ברונקו, שנראה כמעט כמו "אח-תאום" של הסקאוט! אני פעם שמעתי על מישהו, שהיה לו אחד, לא יודע, מה עשה איתו. ואני כמובן לא מתכוון לברונקוים "החדשים"- שנות 80-90, אלא על אלה מה-60-70, שנאים כמו הסקאוט.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
האמת שהוא לא גדול במיוחד. אפילו משמעותית יותר קטן מלנד-קרוזר, למשל. אבל מה שכן, הסקאוט הזה פשוט חסר פרופורציות באופן ש"מגדיל" אותו מאוד, וזה די מטעה בתמונות. גם נראה שהוא מוגבה.

לא זכור לי שראיתי או שמעתי על עוד רכבים של אינטרנשיונל-הרבסט בארץ. מישהו נתקל בהם על אדמת ארץ הקודש? מעיון קצר בויקיפדיה הבנתי שהם היו פופולאריים מאוד בארה"ב, בעיקר באותה תקופה (שנות ה-70).

הוא קטן מלנד-קרוזר של היום. הוא אכן גדול מלנד-קרוזר בדגמי שנות ה-70 , בלי קשר להגבהה של זה בתמונה.

יש נוספים בארץ , גם דבל קבינה ארוך.

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

הסקאוט הזה שייך לאחד בשם אורי טל, יש לו שתי סקאוטים והוא בונה מהם אחד.

ישנה כתבה של התחלת הפרוייקט שלו בג'יפולוג, משום מה הוא לא עדכן הרבה זמן את ההמשך.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם
זה אותה חברה, אבל אני מאמין, שהוא מדבר על הסקאוטים, ולא על כל תוצרת המפעל. אז, יש יחסית לא מעט גם אותם, אני מכיר/הכרתי הרבה יותר מה-2. חלקם עוד נוסעים, וחלקם במצב גוסס. אותי מעניין, האם קיימים (אני יודע בעצם, שכן), וכמה פורד- ברונקו, שנראה כמעט כמו "אח-תאום" של הסקאוט! אני פעם שמעתי על מישהו, שהיה לו אחד, לא יודע, מה עשה איתו. ואני כמובן לא מתכוון לברונקוים "החדשים"- שנות 80-90, אלא על אלה מה-60-70, שנאים כמו הסקאוט.

אכן, התכוונתי לסקאוט, או לכל רכב נוסעים אחר מתוצרתם, כי עד היום ראיתי רק משאיות וטרקטורים. התפלאתי לראות שהם פנו גם לשוק הפרטי. נכון שבשנות ה-70' רכב 4X4 עדיין לא נחשב "פרייווט" כמו היום, אבל קראתי שהסקאוט דווקא היה מחלוצי הSUV לאספלט.

ולגבי הברונקו הישן - אני לא מכיר בארץ, אבל לפני כמה שנים ראיתי בפלורידה בן אדם שבנה יחידת דיור נוספת בחצר מאחד כזה. אפילו יצא לו מדחס מזגן מאחד החלונות, אבל זה כבר לפורום שיפורים :-D

פורסם
אכן, התכוונתי לסקאוט, או לכל רכב נוסעים אחר מתוצרתם, כי עד היום ראיתי רק משאיות וטרקטורים. התפלאתי לראות שהם פנו גם לשוק הפרטי. נכון שבשנות ה-70' רכב 4X4 עדיין לא נחשב "פרייווט" כמו היום, אבל קראתי שהסקאוט דווקא היה מחלוצי הSUV לאספלט.

ולגבי הברונקו הישן - אני לא מכיר בארץ, אבל לפני כמה שנים ראיתי בפלורידה בן אדם שבנה יחידת דיור נוספת בחצר מאחד כזה. אפילו יצא לו מדחס מזגן מאחד החלונות, אבל זה כבר לפורום שיפורים :-D

International scout למיטב ידיעתי בשנות ה 70 היו כאלה בחברת החשמל הם שימשו כרכבי עבודה בשטח למנהלי עבודה במחלקת רשת

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם

היה סקאוט אחד ברמת השרון לפני 10-12 שנה, לבן במצב מצוין, מודל 73.

הוא היה שייך לחבר של אחותי, ובכל פעם שהיה בא אלינו, הייתי שומע אותו מתחילת הרחוב ויודע שהוא הגיע...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
במוסך נירון מוטורס בחדרה רח' צה"ל 46 ריליאנט קיטן נראית נטושה.

היא ממש לא נטושה היא שייכת לבחור שמשחיז סכינים בחדרה לא זוכר את שמו יש שם עוד אחת לבנה בתהליך שיפוץ.

מיני רכב שכובש את הלב]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...