Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזה פורום רכב אבל אני עדיין מקווה שיעזרו לי פה.

אז ככה, הבעיה קיימת כבר בערך שבועיים, יש לי עברית במחשב והכל טוב ויפה,

אבל כשאני בדפדפן ומנסה לכתוב בעברית למשל במנועי חיפוש או מנסה לכתוב הודעה בפורום, זה כותב לי בג'יבריש (יױ חױט׀  יױױ).

המקום היחיד באקפלורר שאני יכול לכתוב בעברית, הוא שורת הכתובות. לכן בכל פעם שאני רוצה לכתוב משהו באינטרנט אני רושם אותו בשורת כתובות ועושה העתק הדבק למקום שאני רוצה לכתוב בעברית.

יש לציין שלמשל באיסיקיו זה רושם לי בעברית, לכן אני חושד שהבעיה היא באקספלורר ספציפית.

אשמח לעזרה תודה מראש

:-D

פורסם

שלום לך,

1. במידה ומותקן לך סרגל כלים של גוגל או סרגל כלים אחר תסיר אותו מלוח הבקרה.

2. בדוק הגדרות אזוריות פעל כך:

1. לחץ על התחל >> לוח הבקרה.
  2. לחץ על צלמית אפשרויות אזור ושפה.
  3. בחלון לחץ על לשונית שפות .
  4. הוסף סימון ‏"V" ב- – התקן קבצים עבור עברית ושפות אחרות הנכתבות מימין לשמאל.
  5. לחץ על כפתור החל ועל אישור.
  6. לאחר ההתקנה, אשר את בקשת המחשב לבצע הפעלה מחדש.
  7. גש שוב לאותו המקום, לוח הבקרה / אפשרויות אזור ושפה.
  8. לחץ על לשונית מתקדם.
  9. בחר בשפה שתתאים לגרסת השפה הרצויה, את השפה העברית.
  10. ובטבלאות המרת קידוד הוסף סימון "V"‏ ליד כל אפשרות של עברית.
  11. לחץ על כפתור החל ואישור ולאחר ההתקנה אשר את בקשת המחשב להפעלה מחדש.

איזה כייף לי :)

פורסם

אז ככה. אין לי סרגלי כלים כזה או אחר.

אז נכנסתי לאפשרויות אזור ושפה, הגעתי לשלב ארבע והוא מסומן כבר, אבל גם הוא אפור ואי אפשר ללחוץ עליו. לחצתי על החל ואישור, אך המחשב לא ביקש אתחול(כנראה מפני שלא שיניתי כלום).

לאחר מכן, עשיתי מה שאמרת ומצאתי עברית אחת שלא הייתה מסומנת כאשר סימנתי אותה ולחצתי החל הוא מבקש להתקין אותה מהדיסק של הווינדוס אקס פי, אך אין לי את הדיסק הזה, האם יש אפשרות נוספת?

תודה רבה, מעריך מאוד את העזרה:-D

עריכה.

מצטער על הניקוד העילג, פשוט אני כותב את ההודעה בכתבן ומעתיק לפה וזה מה שיוצא.

פורסם

במידה ובעבר ביצעת התקנה של הקבצים שמערכת ההפעלה מחפשת, תוכל להתקינם מהדיסק הקשיח במידה ולא אזי תצטרך תקליטור התקנה של XP.

כנס גם לאפשרות תצוגה--קידוד-- הורד את הסימן "וי" מאפשרות קידוד אוטומטי ובחר קידוד שונה באתרים בעייתים.

איזה כייף לי :)

פורסם

קרה לי משהו דומה במחשב של העבודה, כמובן שצוות הIT המופלא שלנו לא ידע מה לעשות והציע להתקין את המחשב מחדש,

הפתרון היה איפוס הגדרות הדפדפן:

Tools -> internet options -> advanced -> reset

שים לב שחוץ מהמועדפים פחות או יותר הכל יימחק לך (cookies והיסטוריה...).

פורסם

תודה רבה על העצות, אבל הבעיה העיקשת מסרבת להיעלם, אני רק מקווה שהפתרון הוא בלהתקין את הקובץ מדיסק של אקס פי ולא אצטרך להתקין מחדש הכל

:roll:.

אשמח לתגובות נוספות תודה

:wink: .

• תוכן חדש...