Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אתה תופתע לשמוע שהרכב הזה אם הוא שמור ותקין הוא "יסבול" מהתכונות הבאות:

1. אמינות מופרזת.

2. יופי וקלאסיות מיוחדים.

3. נוחות נהיגה שלא תצפה לה בשום אופן.

4. חווית נהיגה ויציבות שלא תאמין לה.

5. מנוע 60 כ"ס, אך באמת חזק. עליית פרויד בחיפה + 4 נוסעים ב 90 קמ"ש בקטעים מסויימים.

6. מהלכים ארוכים במיוחד. (הילוך 2 עד 75 קמ"ש, הילוך שלישי עד 110 קמ"ש...)

7. אם תשיג אחד עם גריל של 4 פנסים אתה תחשוב שיש לך רכב של מאד מאקס (סרט).

8. דגם פנקשין (5 הילוכים) עם כסא נהג שגם יורד ועולה למעלה.

9. אין שום בעייה שתמצה אחד עם מזגן מקורי שעובד וחצי מקפיא.

10. למה לא גם עם הגה כוח?

11. לפעמים תמצא אפילו עם הכנה לנעילה מרכזית מקורית (אולי).

12. תא נוסעים ומטען במקרה שאתה מקפל את הכסא האחורי הוא ענק!

13. מחיר לחבילת הפינוק הזאת הוא ממש בחינם!!!!

14. והכי חשוב: צריכת דלק בין עירונית במהירות שיוט 110 קמ"ש + מזגן היא: 15.1 ק"מ/ליטר. ועל זה בבקשה לא להעיר כי גם לי לקח הרבה זמן לעכל!!!!!!!!

שתי הערות:

אם אינך נוהג או לא נהגת בעבר גולף דור 2 פנקשין או כל דגם "מפואר" אחר בגולף, לא תבין למה אני מתכוון, אז אל תוסיפו הערות סתם.

באותה מידה אני לא מבין איך או למה אנשים קונים דברים אחרים כמו: ג'סטי, שרייד, פיג'ו למיניהם.. ששוות במחיר ואולי יותר יקרות!

תודה

היתם

1: גולף 1992 1.6 ידני > 2: רנו 1996 1.4 ידני > 3: קורסה 1996 1.4 אוט', חזקה > 4: שרייד, 93 אוט' זללנית 1:8 > 5: סיריון 2011, משעממת > 6: קורסה 2011, עצלנית, נוחה, לא חסכונית במיוחד, הרבה יותר אוטו!

פורסם

טוב, היה לי רכב גולף 92 פנקשיין, רכב יותר יפה מהדגם ה CL, עקב צמיגים רחבים 185, יותר פסי קישוט.

שלי הייתה דיי מציאה 120K, יד 2, אחרי טיפול קרבורטור, באמת הייתה נוסעת טוב, מניעה בנגיעה גם בחורף בזכות צו'ק אוטומטי.

נכנסתי בעצים במכוניות באנשים, האוטו פשוט בלוק, הייתי מז*** אותו בשטח והוא נישאר שלם.

לא כזה מהיר, 140 בלחץ. צריכת דלק דיי טובה למרות שלא בשמים, זה מנוע בנזין ישן.

היה דיי שקט, אבל מזגן חרא בקיץ, חימום לא היה, חלק רגיש בגולפים ולא היה לי כוח לפרק את כול הדש בורד בשביל חימום.

אבל האדים על החלון היה מרגיז, הייתה בעיה במנגנון סירקולציה של האוויר, זה היה עוזר קצת.

מה שסבלתי, וגם הייתי עצלן בנושא זה החלון של הנהג משהו במנגנון של החלון היה רופף ובניסעות היה עושה רעש, מוציא לי קרניים.

קונים אותם במחירים נמוכים, ונימכרות במחיר בקרשים. הדגמים הכי טובים זה Function 1.3 או GL1.8, אל תתקרב לCL.

טיפולים ? כמו כול רכב בשנים האילו, פשוט ולבד היה אפשר לעשות, לא יקר כי הכול סטנדרטי, משאבת דלק הלכה לי פעם החלפתי לבד עלתה לי חדשה 75 שקלים, הכול מכאני גרושים.

זה הודעה מ2007 מה אתם נורמאלים ?????

הצעירים של הפורום מקפיצים הודעות מימיי Intel Pentium 1 133Mhz

תמיר

פורסם
:-D praise the holly vw golf

היתם, מה לגבי מחירי טיפולים?

טיפול 10,000 כללי:

1. נוזל קירור (מיוחד - ירוק - לא סטנדרטי - ולפי בקשתי).

2. החלפת שמן לחצי סנטתי.

3. שמן ברקסים והגה.

4. כול המסננים ברכב.

5. מדיד שמן (היה שבור).

570 ש"ח כולל עבודה וחלקים. הלא זול? או לפחות לא יקר?

אני אישית מתייחס לגולף שלי כרכב 2008 שאני חייב לדאוג ולשמור עליה היטב.

ואם אני מזהה תקלה אני נטפל בה מיד למרות שאין לי.

:)

1: גולף 1992 1.6 ידני > 2: רנו 1996 1.4 ידני > 3: קורסה 1996 1.4 אוט', חזקה > 4: שרייד, 93 אוט' זללנית 1:8 > 5: סיריון 2011, משעממת > 6: קורסה 2011, עצלנית, נוחה, לא חסכונית במיוחד, הרבה יותר אוטו!

• תוכן חדש...