Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

האם יש כאן מישהו שיכול לתת לי פרטים על איביזה ?2007 (האם יש 1400 סמ"ק? כמה כ"ס? ועוד אי אילו נתונים?).

אנחנו חושבים להחליף את האיביזה שלנו (2004) באיביזה 2007...

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

היות ואתה מחפש רק פרטים ולא חוות דעת, מדוע שלא תקיש עוד קצת על המקלדת ולגיע לשני אתרים טובים הנותנים את כל הנתונים והביצועים והאפשרויות וגם מחירים והם מוטוקאר ונטקאר.

אגב, הקורדובה היא איביזה עם בגאז' ומתאימה יותר למשפחה, מה גם שלפי האתרים האלה היא זולה יותר.

בגדול יש לשתי המכוניות האלה שני סוגי מנועים עקריים: 1400 75 כ"ס ו 100 כ"ס.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אה, בני,

טוב שיש אותך לעזר.

אני אשמח לחוות דעתך (זכור לי שיש לך קורדובה.. :) )

למעשה, הרכב של אימי. והיא חושבת להחליפו בדגם חדש יותר, מאחר שהוא מתקרב לגיל ארבע, והיא מעוניינת להישאר ברמת "אוטו חדש שלמעט טיפולים לא רואה מוסך". כמובן, שאיכות חיים כזו עולה כסף...נראה לנו שרכב מתחיל לעשות בעיות קטנות או גדולות בגיל 4-5.

רציתי לדעת איך האיביזה..החדשה יותר. מאחר, ששנת הדגם הקרובה נכנסת כבר במאי הקרוב, נראה לי שחשוב להגיע להחלטה כבר עכשיו, או לפחות, לבשל אותה טוב טוב.. הטיפול הבא שלנו היא באיזור ספטמבר, וזה אמור להיות טיפול גדול. וכמובן, טסט, ורביעיית צמיגים - כל זה, זה בערך המממ 5000-6000 מה שאומר שאם נחליף את האוטו עכשיו נחסוך בערך 10% ממחיר המחירון של האיביזה שיש לנו כרגע.

אשמח לתשובות, וחוות דעת על האיביזה.

לגבינו, הממ לרוב האוטו נוסע עם אדם אחד, מקסימום שניים.

פעם בכמה זמן נוסעים שלושה אנשים באוטו. אנחנו עושים בערך 9000-10000 קילומטרים בשנה. רובם עירוניים. כך שיוצא שהאיביזה ממש מתאימה לצרכינו.

:-)

[ואנחנו מאוד מרוצים ממנה...]

Skoda Fabia 2025 

פורסם

גם אני מרוצה..

היתה לי קורדובה 2005 עם מנוע של 75 סוסים ועכשיו יש לי 2007 עם מנוע של 100 סוסים. שתיהן ידניות ושתיהן בתצורה הנוכחית.

אני מניח שכל מה שאני אומר עליה זהה גם לאיביזה.

עשיתי עד עכשיו 12000 ק"מ בלי שום תקלה (לעומת מחלות ילדות שהיו לי בקודמת). אני מניח שאיכות הייצור השתפרה בשנתיים האלה.

הרכב נח לנהיגה, מפנק (הדגם שלי הוא הכי מאובזר עם בקרת אקלים,חשמל מלא, חלון בגג וכו וכו), אמין ומרווח.

היות ואני נוהג מתון אז אוכל לאמר שלאימך הרכב בהחלט יספיק. נקודה נוספת היא שאתם כבר קשורים עם מוסך וכו' אז גם זה ייתרון.

אם תרצה לשאול שאלות ספציפיות, אני בסביבה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

אוקיי בני,

תודה רבה.

מה תוכל לומר על צריכת הדלק? האם יש הבדלים מהותיים בין 75 כ"ס ל-100 כ"ס?

הנהגים ברכב - אני ואחי ... ואנחנו לא מחפשים אוטו מירוצים (למרות שלדעתי לא יזיק השדרוג ל100 כ"ס).

אני אריץ חיפוש על האוטו בפורום :-)

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לפני שאתה שואל על צריכת הדלק, אתה צריך לבשר לאומה (ולי...) על איזה הילוכים אתה מדבר...

בעקרון ה 100 כ"ס יותר קלה לנהיגה ויותר חסכונית. בקורדובה, משום מה הם מוכרים את האוטומט רק עם 75 כ"ס וזאת די עגלה...(למרות שעם דלק 98 - 99 המצב משתפר מאד) אולי באיביזה החלוקה שונה...

פורסם

אני מדבר אך ורק על גיר ידני.

ולשמחתי עדיין מציעים מכוניות עם גירים ידניים.

מעבר לכך, שאלה קצת דבילית, אבל אני מרשה לעצמי.

אולי מישהו יכול להסביר לי איך מנוע עם הספק של 101 כ"ס יותר חסכוני מאותו מנוע בהספק של 75 כ"ס?

זה פשוט לא ברור לי...:oops:

תודה רבה,

סער

Skoda Fabia 2025 

פורסם

רועי, לא מדוייק.

מדובר באותו המנוע - עם שינויים קלים, המעלים את ההספק ל-101 סוסים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...