Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נראה לי שיש כבר לאן להוסיף לבנות לגבי הגירים של פולקסוואגן

כבר הגענו לשמיים

בכל אופן בורה 1.9 tdi זה אחלה אוטו ומגיב לדעתי מצויין

גם לי יש אחד כזה בבית שהייתה בעייה דומה של אי סחיבה

בדקתי את הצינורות וואקום שקשורים לטורבו וראיתי שהם אכולים , החלפתי לחדשים והכל הסתדר .

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שום גירים דפוקים. כבר הוכח שמיגון וצמות החוטים שלו גרמו לנפילות מחשבי ניהול, ראה מקרה לובינסקי ( פיזו' 307 , סיטרואן C5 ).

הבעייה הכרונית בגירים של קבוצת VAG היו הקולרים המצ'וקמקים , בעייה שנפתרה עם התקנת קולר אמיתי. בגירים החדשים בעלי 6 הילוכים מותקן קולר כמו שצריך ואין שום תלונות לגבי הגיר הזה.

האם אתה מתכוון לגירים החדשים מסוג טיפטרוניק או DSG ?

איזה כייף לי :)

פורסם
אישית אני לא מאמין ביכולת של אייל לתקן מחשבי רכב ווהסיפורים שהוא מתקן מחשבים נראים לי קצת בלי פרופורציות.

מאיפה יש לו שרטוטים ומידע של הייצרן לגבי האותות והחלקים של המחשבים ? איך הוא בודק שהמחשב אכן תקין לפני התקנתו ברכב ?

מתקנים מחשבים אוטומטיביים! מחליפים רכיבים בחדשים, מחליפים רכיבים בין שני מחשבים דומים, צורבים/מתכנתים EEP-ROM מחדש, עושים מעקפים למעגלים בכרטיס וכו'.

בקיצור זה רק קצה הקרחון בתעשיה הקטנה של תיקון המחשבים בארץ והיד עוד נטויה.

פורסם

אני לא רואה הבדל גדול במערכת הקירור של גיר 6 הילוכים טיפטרוניק 09G לגיר 5 הילוכים 01M.

מה אני מפספס ?

במקרה הרכב שאני נוסע עליו היום הינו גולף דור 5 עם גיר 09G.

ראה קובץ מצורף.

Pages from 6-Speed Automatic Transmission 09G-09M-2.pdf

Pages from 6-Speed Automatic Transmission 09G-09M-3.pdf

Pages from 6-Speed Automatic Transmission 09G-09M.pdf

פורסם
מתקנים מחשבים אוטומטיביים! מחליפים רכיבים בחדשים, מחליפים רכיבים בין שני מחשבים דומים, צורבים/מתכנתים EEP-ROM מחדש, עושים מעקפים למעגלים בכרטיס וכו'.

בקיצור זה רק קצה הקרחון בתעשיה הקטנה של תיקון המחשבים בארץ והיד עוד נטויה.

דניאל, שמעתי שמתקנים מחשבי רכב ושאלתי היא מאיפה משיגים שרטוטים,תוכנית בדיקה,רכיבים חדשים למחשב הרכב ברמת רכיב בודד ?

במידה ואני רוצה להכנס לתחום של תיקון מחשבי רכב ויש ברשותיי את כול הציוד האלקטרוני הנדרש מאיפה משיגים את השאר ?

פורסם

אני מתכוון לגיר 4 הילוכים שלא היה מחובר למצנן חיצוני המותקן בקדמת הרכב.

בגיר 09Gכן מותקן מצנן חיצוני והוא מחובר למחליף חום שעל הגיר.

חוץ מזה, טוב שהעלת עוד כמה דפי קטלוג על גירים אוט'.

פורסם

בגיר 09G מותקן מחליף חום (קולר) על הגיר עם 2 צינורות המובילים נוזל קירור מהרדיאטור כמו בגיר 01M בגולף דור 4 מה השוני בניהם ? איפה קיים מצנן נוסף ?

ראה שרטוט של הייצרן בנושא גיר 09G.

אל תאלץ אותי לרדת לרכב ולבדוק את הנושא ביום שבת :-)

xsl=3.pdf

פורסם

לא צריך לרדת , אפשר לקפוץ מהחלון.

בין הרדיאטור לגריל ישנו רדיאטור קטן וזה הקולר של הגיר, ראיתי את זה בסקודה פאביה החדשה. בדגם הקודם עם 4 הילוכים הוא לא היה קיים.

פורסם

העלאת " ליבני חומת הגירים הדפוקים " של VAG, נובעת מעובדה שכל פעם שמעלים כאן שירשור בענין, מיד נופלים החלונות ונדפק הגיר. גם ה"קולר" הקטן/דפוק/איננו ( take your pick ), זוכה לגרסאות שונות, החל מ"מיד להחליף" ועד ל"ללא לגעת".

פורסם

הנושא הוא לא הגיר / המנוע. / צינורות טורבו.

הכול תקין! ואגב כאשר קניתי את הרכב. הדבר הראשון שעשיתי ביחד עם הטיפול שכלל הכול. זה להוסיף קולר גיר חיצוני גדול.

והתקלה שלי לא היתה מחשב. ולא נעליים. קודן שניתק את המחשב רכב ויצר קוד תקלה.

אז איך אייל מתקן את המחשבים?

עובד על אנשים ופשוט מחליף? מנקה? מחליף גרסאות תוכנה?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון.

אין שם תקלות. ואין יותר בעיות עם הרכב!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

קישור לסיפור עם אייל שות.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=206691

אגב אחרי התיקון. שכלל חיבור קבוע של המחשב רכב.

אין יותר תקלות מחשב. והרכב נוסע מצויין.

• תוכן חדש...