Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבל אל תשכח שהוא יכול לטעון שהוא קנה את הרכב עם הק"מ הנמוך והוא הגיע איתו עד 90000 ק"מ.

ומי ששינה את הספידומטר (מד-אוץ) הוא הבעל רכב הראשון ולא אותו מכונאי שקנית את הרכב ממנו.

נסה לברר מי היה הבעלים הראשון וברר איתו באיזה ק"מ הוא מכר את הרכב.

קצת קשה אבל ניתן.

ירון מאיר

פורסם

לפי הדוח שקיבלתי במוסך המורשה יש היסטוריה של טיפולים מהיום הריאשון שהאוטו עלה על הכביש,ועל כול מנורה להחליף בעל האוטו עשה במוסך מורשה והכול רשום עד שנת 2003 ורשום שאז היו לו 190000 ק"מ .והיום השעון עומד על 90000 אז מי החליף?

פורסם

יש לך 2 אופציות

1 לתבוע אותו בבית משפט לתביעות קטנות עד 17000 ש"ח לבד ללא עו"ד

עלול לקחת עד 8 חודשים או שנה

2. האופציה היותר טובה תביעה בבית משפט שלום על ידי עו"ד במלוא קניית הרכב + תוספת על עוגמת נפש.

תציין את כל שנאמר כאן וטען שהוא הונה אותך

אם תשיג הוכחה שהוא סוחר רכב אז תקבל את הכסף מהר

אפשרות נוספת שיש לך לדבר עם המוכר לנסות להחתים אותו על זכרון דברים (שם תמחוק את האופציה של בדיקת הרכב

ותרשום בכתב יד ללא בדיקה המוכר מתחייב בבדיקה בעלותה ובתוצואתיה

אתה יכול להוסיף אחרי החתימה בבשותו ובהסכמתו.

אם אתה מקבל טופס כזה יש לך את כל הכסף תוך חודשים חודש עד הפסק דין וחודש לאחר הפסק דין בשביל ההוצאה לפועל

כעיקרון אם אתה לא עשית בדיקה אתה לא יכול לבוא בטענות לאיש רק לעצמך כי חובת הבדיקה היא עלך

זה גם מה שהשופט יפסוק לך לא בדקת זאת הבעיה שלך

לא מספיק זיוף הקילומטראז חיובה גם תקלות רכב שלא התגלו או שלא דווחו שלא בתום לב

כלומר שהמוכר ידע עלהם ולא גילה לך.

האופציה הקשה לדבר איתו לא הסכים להחזיר תגיש תלונה במשטרה על הונאה קבלת דבר במרמה וזיוף בנסיבות מחמירות

קח את העתק מהתלונה וצרף את זה לתביעה של העו"ד שהוא יבסס את התיק על סמך התלונה במשטרה.

בתוספת לכל מה שמצאת קילומטארז מזוייף ותיקונים וכו חובת ההוכחה היא עלך

בהצלחה

פורסם

שלום לעוזרים,טוב דיברתי עים בעל הבית הקודם והוא העביר אותי לאישתו שהיא המנהלת בית ואיתה עשיתי העברת בעלות,אחרי שעה של דיבורים והסברים על החיים ועל בני האדם ועל הכול....(נו נשים)בשורה האחרונה,אין לי כסף,וגם השופט היה עושה לי פריסת חובות.טוב,בנתים אני גמיש וביום ריאשון תיתקשר אלי ותגיד לי איך היא מיתכוננת לשלם,כול זה כמובן אחרי שהקראתי לה את הפסוקים שקיבלתי אתמול משרגא המלאך וזה עבד.אז מה לעשות בנתים?להעמיד את האוטו אולי לנסות לימכור ליסוע איתו,אולי למישהו יש רעיון,תודה לעוזרים.

פורסם

אם טענתך היא שהעסקה לא היתה אמורה לצאת לפועל מלכתחילה, הרי שאין לך כל זכות לנהוג ברכב. חבל לתת לצד השני תחמושת לטעון שהרכב הוחזר במצב ירוד יותר מזה שבו נרכש.

פורסם

ארנון אתה צודק,טוב לא נוסע.וניב וכולם עד שאני לא סופר את הכסף לא מספר שום פרט מזהה,ואחרי שהסיפור יגמר "אינשלהההההה"אספר הכול.

פורסם
...בשורה האחרונה,אין לי כסף,וגם השופט היה עושה לי פריסת חובות.טוב,בנתים אני גמיש וביום ריאשון תיתקשר אלי ותגיד לי איך היא מיתכוננת לשלם...
אני מקווה שאני טועה, אבל אני לא רואה את הכסף חוזר אליך כל כך מהר בזמן הקרוב. הכי חשוב זה לא לעשות טעויות ולא להעביר בעלות לפני שאתה מקבל את הגרוש האחרון ולא בהמחאה! ("אני חייבת למכור את הרכב כדי שיהיה לי ממה להחזיר..." וכו') כי אז תישאר בלי אוטו ובלי כסף. אם תראה שזה נמשך יותר מדי זמן תפנה לעו"ד בכל זאת.

תערוך תרשומת מדוייקת של כל שיחה איתם - תאריך, שעה ומה כל אחד אמר. כשתצטרך את זה זה יהיה שווה יותר מזהב!

פורסם

תקליט את השיחות.

היום לכל מכשיר MP3 פשוט יש חיבור לטלפון.

ככה יהיה לך הוכחות אם תצטרך.

בהצלחה

גלעד

פורסם

שלום וערב טוב לעוזרים.מיכיון שאני רוצה להגיע לפשרה עים בעל האוטו הקודם,שאלה לי אלכם.באיזה סכום באחוזים הרכב יורד מימחירו במחירון כאשר הקולומטרז שעשה גבוה מאוד והמנוע כבר עיף (140 קומפסיה בימקום 180)וקצת רעש קרנק בהנעה עד שניבנה לחץ שמן והמנורה כבת,תודה לעונים.

פורסם

כנס למחירון של יצחק לוי ב www.ynet.co.il ושם תבדוק את המחיר של הרכב לאחר שקלול של ידים וקילומטראז'. לגבי התיקונים, אין אפשרות לחשב את זה אלא אם כן יש לך הצעת מחיר ממוסך מורשה, אבל גם במקרה כזה, זו בעיה שלך שקנית כך את האוטו.

ומה הכוונה פשרה עם בעל הרכב? אתה רוצה להשאיר את הרכב אצלך?

בהתחשב בנתונים:

1. במודעה שהדפסת ובספידומטר רשום 90,000 ק"מ לעומת יותר מ - 200,000 ק"מ שהרכב עשה, גם על פי הטיפולים וגם על פי הבדיקה של המוסך.

2. שילמת מחיר מחירון.

3. נסעת עד לדרום הארץ על מנת לראות את הרכב.

4. המוכר הינו מכונאי, אשר מן הסתם יודע מה מצבו של הרכב.

5. האישה הודתה שבעלה רימה אותך, שכן הסכימה לבצע ביטול עסקה, אבל לפי תנאים מסויימים (אני מקווה שהקלטת אותה, אם לא, תעשה את זה בהזדמנות הראשונה, אפילו אם צריך לקנות נגן MP3 ב - 200 ש"ח, ותדאג שיהיה שם משהו מפליל).

יש לך סיכוי טוב לזכות במשפט בכל הסכום, בעגמת נפש, ובסך הכסף שהושקע עד כה (אמרת 2,000 ש"ח, תוסיף לזה ביטוח, העברת בעלות, דלק). תשמור טוב טוב על כל הקבלות.

בנוסף, כמו שהציע ירון ידידינו, לך למשרד הרישוי, שם ניתן לראות מי היו הבעלים הקודים. תנסה לאתר אותו, אולי תגלה שיש לו זכרון דברים שבו רשום 200,000 ק"מ, וכך תוכל להוכיח שאכן הבחור שמכר לך את הרכב "שיחק" בשעון. גם אם אין לו זכרון דברים, הוא יכול לשמש כעד.

אל תשכח לעדכן ובהצלחה.

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

מה הבעיה אני לא מבין?

אתה אומר שבמוסך המורשה יש היסטוריית טיפולים?

סע למוסך תראה מי הכניס את הרכב לטיפולים.מה הבעיה?אם המוכר שמכר לך את הרכב הוא זה שהכניס את הרכב למוסך "בינגו"

קאפיש?

פורסם

שבת שלום ותודה לעונים.אני חוזר ואומר האוטו יד שניה אני אהיה שלישית,יד רישונה החזיק את הרכב עד שנת סוף 93 ויש היסטורית טיפולים במוסך וכתוב שם שעשה 190000 ק"מ אחרי זה נימכר ליד שניה מכונאי שטיפל ברכב לבד , עכשיו אני יד שלישית וראיתי ודיברנו ואמר לי שיש רק 90000 ק"מ .את ההיסטוריה ראיתי רק אחרי שקניתי,עכשיו השאלה כמה כסף באחוזים לבקש שיחזיר לי כדאי שניסגור את הפרשה בננו?ושוב תודה לעונים.

פורסם

הכל! מה זה כמה באחוזים?! הוא מחזיר לך את כל הכסף ששילמת, אתה מחזיר את האוטו, ותתחיל לחפש אוטו חדש...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.

• תוכן חדש...