Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי נסע אתמול באלוף שדה, ולקראת אחד מהרמזורים שם, נהגת[:evil: :evil: :evil: ] נכנסה בו מאחורה.

הנזק, תמבון אחורי שצריך להחליף, במוסך טוענים שתמבון חדש + עבודה יעלו לו עשרת אלפים שקלים....

דעתכם?

*** הביטוח ישלם על זה כמובן, אבל רציתי לדעת אם כדאי לו לחזור למוסך הזה איי פעם, ואם כבר, המלצות למוסך אמין באזור תל אביב ***

*** הרכב, מאזדה 3 2005 טיפטרוניק ***

----

פורסם

יש לשער שמדובר בפגוש אחורי מקורי ורצוי שישהי מקורי כי המכונית הנה די חדשה.

באיזה מוסך אתה מעוניין, מורשה היבואן או מוסך פחחות פרטי?.

בברכה - רפי לין :idea:

(שעונה ממחשב של חבר פורום אחר)

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם

לגבי המחיר: זה המחיר לפגוש של מאזדה במוסך מורשה עם עבודה וצבע.

לגבי הביטוח: הביטוח של הנהגת הפוגעת צריך לשלם, אתם לא צריכים לשלם כלום.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הטמבון עולה כמה אלפי שקלים + עבודה + צבע. אתם כמובן תצטרכו לשלם והביטוח צריך להחזיר לכם, תשאירו את זה כבר לסוכן שלכם. במקרה ואתם עושים את העבודה במוסך הסדר ניתן לשלם בצ'ק דחוי ל-90 יום. בכל מקרה אתם אלה שתצטרכו לשלם, ומי שמחזיר לכם את זה כבר תבינו בהמשך.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

התמבון כבר הוחלף, וניתן צ'ק ל-90 יום, ולפי ההודעות פה, המחיר נראה הגיוני.....

בכל מקרה, מוסך[לטיפולים תקופתיים/תאונות/בעיות מכניות/מוסך לכל דבר] למאזדה 3, אמין, בתל אביב, יש כאלה?

----

פורסם

אני לא יודע אם המחיר נכון או לא ביחס למה שהולך במוסכי היבואן, אבל ממש לא נראה לי שהמחיר הגיוני - פגוש של מזדה 3 (בהנחה וזה רק הפגוש) לא צריך לעלות סכום 5 ספרתי. פגושים של כלי רכב אחרים במחירים דומים ואף גבוהים יותר, עולים פחות. וזה לא שה-3 היא מכונית נדירה במיוחד, אתם יודעים.

זה מזכיר לי קצת את מה שהיה עם ה-3 של חברה של אבא שלי - היא עשתה תאונה ליד הבית, עלתה עם החלק הקדמי של הרכב על כמה סלעים בולטים וקרעה את הפגוש הקדמי+ריפודים+רדיאטור, אם אני זוכר נכון. במוסך נתנו הערכת מחיר של כ-25000 שקלים!! ניחוש מושכל שלי - הם גרפו לפחות חצי מזה לכיסם על חשבון הביטוח. מי נפגע מזה בסוף? הצרכנים - הפרמייה שלנו עולה בשנה הבאה, והפרמייה של מכוניות כמו מזדה 3 גבוהה מלכתחילה כי חברות הביטוח רוצות לכסות את ההפסדים הכספיים האדירים בתאונות קטנטנות כמו אלו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...