Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבע לפלסטיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן לחדש את הכנפיים בטרקטור השחור כבר לא אותו שחור, באיזה צבע כדי להשתמש? (עדיף ספריי)

האם כדי להוריד את השמן (שמתי ספריי של הדשבורד) לפני הצביעה? אם כן אז איך?

תודה

אסף

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

שאלתך קצת מבלבלת.

בכול מקרה אני השתמשתי בספריי של חברת יעקובי לצביעת פלסטיק ללא צבע יסוד והתוצאה מעולה.

לפני הצביעה יש לנקות היטב את השטח המיועד לצביעה בעזרת מטלית ללא סיבים טבולה בטינר (לא יודע למה צריך להתמש בברזלית כפי שכתוב באתר שלהם).

רסס 2-3 שכבות בהפרש של מספר דקות.

אל תקנה ברשתות ACE או קנה בנה כי אצלם הצבע יקר ב-20 אחוז לעומת חנויות טמבור, אני שילמתי כ-35 שקלים בערך.

ראה קישור:

http://www.jacobi.co.il/catalog/catalog2.asp?prod1id=284&cat2name=צבעי%20ספריי

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה. פעם אחרונה שהייתי בהום סנטר היה רק ספריי רגיל לא את ה-KRYLON

פורסם

אחרי שהלכתי ל-3 חנויות של חומרי בניין ולא ידעו על מה אני מדבר חזרתי ל-הום סנטר והפעם מצאתי יצא לי 30 ש"ח ליחידה אחרי הנחת קבלן והחזר מע"מ. תמונות בהמשך

פורסם

כן זה טרקטור.

על הדרך צבעתי גם את האוטו

2929672658383_b.jpg

2929672585701_b.jpg

• תוכן חדש...