Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פשוט , לפחות לגבי סיטרואן . הם מפתחים את הדבר החכם הבא ומשאירים ליפנים לעשות דוקטורטים באיך לסגור טוב את הברגים . היפנים שמחים , מסתפקים בזה.

וגרמניות הפסיקו מזמן להיות אמינות . האמריקאיות/קוריאניות לוקחות אותן בהליכה , שלא לדבר על היפניות (המורכבות בעולם השלישי.)

פורסם

זו אחת הבעיות הגדולות ביותר של קונצרן PSA.

תחכום ייתר

הם מנסים לדחוף טכנלוגיות בכמויות אדירות, MULTIPLEX , AL4 , HDI STOP START , בחול אף כוללים תוכנה ומערכת ממוחשבת (שאין בארץ משום מה - וטוב שאין) מפוצצת באגים. RT משהו , מערכות הידרופאנומטיות, ועוד הרבה .

הבעיה היא לא להכניס את זה לרכב יקר, שכן ברכב יקר - עלות הייצר גבוהה, ואיכות החלקים והחיווט גבוהה בהתאם.

הבעיה שסיטרואן\פיגו מכנסים את כל זה ל "מכוניות לעם" - מכוניות לאנשים. MASS MARKET. וביצור מהיר והמוני.

וזה מה שקורה בסוף. אתם מקבל קידמה שהרכב חדש, אבל שהרכב קצת מתיישן אתה מתחיל לסבול מכל המערכות הללו.

יש להוסיף שבארץ לא יודעים לטפל במערכות הללו ( דוגמא לאיש דיאגנוסטיקה בארץ: יושב ומעשן סיגריה על המנוע, ומקלל.)

לסיכום: הטכנלוגיה מתקדמת - הצרות באות. גם מרצדס ופלוקסוואגן לא חפים מצרות בנושאי דיזל, תשאל נהגי מוניות. ב CDI של מרצדס ישנם עשרות תקלות הזרקה ומחשב, שלא היו קיימות בשנים קודמות. חפש שרשור ספרינטר. ב 170K אינגקטורים צריכים ללכת? אני עשיתי על שלי 480K. וממשיך . אין טיפת עשן ואין ירידה בהספק

זה אומר שמרצדס דפוקים? לא , זה אומר שהיצרנים ממשיכים להתחכם על חשבון הצרכן.

וכפי שאמר קודמי- היפנים באים וסוגרים את הברגים שהאירופאים שכחו לסגור.

פורסם
אני קורא את ההודעות ביומים האחרונים וכול ההודעות עוסקות בבעיות ברכבי קונצרן פיג'ו.

מה יש לרכבים האלה ?

אני מניח שיש משקל גם לעובדה שאחוז ניכר ממשתמשי הפורום הוא בעלים של רכבי PSA (ולא עושה בהם שימוש רק לנסיעה מתונה למכולת)... ולכן אתה לא שומע על בעיות של דייהו לאנוס, נגיד (בלי לפגוע, כמובן) :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מרק, בתור אחד שעובד אצל יבואן של מותג גרמני "קצת" יותר יקר מכל הצרפתיות עלי אדמות וגם מכל מה שקונצרן VAG מוכר בארץ, אני יכול להגיד שהגרמניות לא הרבה יותר טובות מהצרפתיות בענייני אמינות. עצוב, אבל נכון.

פורסם
מרק, בתור אחד שעובד אצל יבואן של מותג גרמני "קצת" יותר יקר מכל הצרפתיות עלי אדמות וגם מכל מה שקונצרן VAG מוכר בארץ, אני יכול להגיד שהגרמניות לא הרבה יותר טובות מהצרפתיות בענייני אמינות. עצוב, אבל נכון.

זה בסדר אלכס, אנחנו מכירים וסובלים מקרוב :-)

פורסם
אני קורא את ההודעות ביומים האחרונים וכול ההודעות עוסקות בבעיות ברכבי קונצרן פיג'ו.

מה יש לרכבים האלה ?

אצלי נשרך נתיך הערב שגרם לחוסר תיפקודם של חלונות החשמל. בעיה קשה מנשוא, סבוכה ופיתרונה דרש ידע נרחב והתחברות ל- 36 מחשבים. בסוף החלפתי נתיך אשר נילקח מקופסת הנתיכים של הרכב, מקורי שהונח שם עם עוד כמה לטובת מלאי וחיכה לי לטובת מקרים כאלה - והבעיה נפתרה. שוב פעם הצרפתיות האלה...
פורסם

יש תקלות לכולם, רק לבעלי צרפתיות אין את האגו של "שלי לא מתקלקל לעולם" וכל בעייה קטנה מפרסמים מיד הודעה בפורום.:-D

פורסם

הפורום מיועד לחובבי רכב שרוטים בראש (לא בראש המנוע :-D )

אני לא מאמין שיש מישהו בפורום שיש לו טויטוה קורולה חדשה וכותב בפורום (רכב יחיד בבית ) ואם יש אז הוא מתחום הרכב.

בעלי קורולה נכנסים למוסך כמו כולם ולא כותבים על כך בפורום...

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

לי למשל היה הכל. היתה לי פורד אירופאית , סובארו יפנית , שברולט אמריקאית ועכשיו רנו צרפתית.

כולם , אבל כולם זה אותו חרא. מכוניות נוטות להתקלקל. בשביל זה הן נולדו.

אמינות נקבעת לפי הטיפול. אם הטיפול יהיה מסור ובזמן ובלי להזניח אז האוטו יגיב בהתאם.

כמובן שיש יוצאות מהכלל שלא משנה כמה תשקיעו האוטו יהיה חרא , אבל יש רק בודדות כאלה.

אני משקיע את כל מה שצריך על המגאן שלי והיא לא מאכזבת אותי (בינתיים , טפו טפו טפו)

יום טוב !

Renault Megane 1997 1.6L RT Manual

אלופים במוסכים

פורסם
אני משקיע את כל מה שצריך על המגאן שלי והיא לא מאכזבת אותי (בינתיים , טפו טפו טפו)

יום טוב !

זה לא מסתדר לי עם החתימה שלך משום מה..:?:

פורסם

כנראה שאף אחד פה לא מבין למה מכוניות נשמרות לאורך זמן, זה לא קשור רק לטיפולים, סע כמו זקנה בלי ללחוץ על הרכב והוא ישמר לאורך זמן.

רכב צרפתי בדרך כלל דורש שיקרעו אותו. זאת הבעיה.

למרק- נראה לי שזה רק במקרה שהרבה צרפתיות הופיעו פה בזמן האחרון, אני זוכר תקופות ש VW כיכבו פה ולא עם תקלות פשוטות בכלל.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
כנראה שאף אחד פה לא מבין למה מכוניות נשמרות לאורך זמן, זה לא קשור רק לטיפולים, סע כמו זקנה בלי ללחוץ על הרכב והוא ישמר לאורך זמן.

מה אתה אומר- בוא ספר את זה לסבא שלי שקנה בזמנו קסארה 2002 אקסקלוסיב חדשה. הוא נוסע בעיקר בתוך העיר ולא כמו סבתא- אלא כמו סבא והלוואי על כל אחד הקילומטרז' הנמוך שלו. נכון לפעמים הוא זורק משפטים כמו "כשאני לוחץ על הגז אני עובר את כולם" אבל ברוב הזמן הוא נוסע כמו סבתא.

הרכב סבל מבעיות אינספור, היה נכסנס כל שני וחמישי לשרודר. החל מבעיות בגיר- החלפת יחידת סולנואידים, בעיות במשאבה כלשהי הקיימת במערכת הפליטה (אין לי שמץ למה התכוונו). ונחש מה היה התירוץ של מנהל השירות לכל הבעיות- "זה בגלל שהוא בקושי נוסע". נו אז תעשה לי טובה.

פורסם

רכב צרפתי בדרך כלל דורש שיקרעו אותו. זאת הבעיה.

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

המשפט האחרון פשוט קרע אותי מצחוק, שיחקת אותה :mm_yeah::D

בעיות במשאבה כלשהי הקיימת במערכת הפליטה (אין לי שמץ למה התכוונו). ונחש מה היה התירוץ של מנהל השירות לכל הבעיות- "זה בגלל שהוא בקושי נוסע". נו אז תעשה לי טובה.

האמת שזה נכון. קיימת משאבת הזרקת אויר לסעפת הפליטה ומי שמרבה לנסוע נסיעות קצרות מאוד שגורמות להצטברות פיח על כל מערכת הפליטה (וגם בתוך המנוע) גורם לפעולה לקויה של המערכת הזו (המשאבה דוחפת אויר לתוך מעברים חצי סתומים מפיח).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...