Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר,רבע שעה אחרי שכתבתי את ההודעה הקודמת שלי, כבר הייתי בדרכי לעבודה.

ירד גשם והיה פקק אדיר בכניסה לאזור התעשיה בו אני עובד, דבר שאינו בשגרה כי בדרך כלל פנוי.

לאחר 20 דקות של עצבים כי איחרתי לפגישה, מתגלה C3 חדשה עם 4 מאותתים שהחליטה לעצור באמצע הצומת בלי סיבה ונהגת נבוכה.

ללא ספק טונות של הנאה וכיף מספקות הצרפתיות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
היום בבוקר,רבע שעה אחרי שכתבתי את ההודעה הקודמת שלי, כבר הייתי בדרכי לעבודה.

ירד גשם והיה פקק אדיר בכניסה לאזור התעשיה בו אני עובד, דבר שאינו בשגרה כי בדרך כלל פנוי.

לאחר 20 דקות של עצבים כי איחרתי לפגישה, מתגלה C3 חדשה עם 4 מאותתים שהחליטה לעצור באמצע הצומת בלי סיבה ונהגת נבוכה.

ללא ספק טונות של הנאה וכיף מספקות הצרפתיות.

היום ראיתי גולף 3 דלתות בצבע כחול בהיר עם ג'נט מגוחך של S8.

בטח הבעלים הוא איזה ערס מתלהב בן 18 שקנה את האוטו רק כי הוא דומה ל-GTI.

מילא האוטו שלו היה 2 ליטר, אבל הוא סה"כ 1.6 ליטר.

בקיצור אייל, אתה כותב הודעות אומלולת ומטופשות, אז כתבתי גם אחת לצורך המחשה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

עלתה בי המחשבה שחבל שאין בפורום איזשהוא בסיס נתונים לגבי רכבים שיכול לתת אינדיקציות לגבי טיבם של דגמים או יצרנים מסויימים,למשל אם היה שאלון שכל אחד היה ממלא את סוג הרכב ותקלות שהיו לו ואת שביעות הרצון שלו מהרכב.אין לי ספק שסטגמות מסויימות שקיימות היו מתנפצות(ע"ע רובר או לנצ'יה),ואז גם מרק יוכל לקבל תשובה לשאלתו.

פורסם

חבר'ה התשובה לשאלתי כבר ברורה, יש צרפתיות שיש להם בעיות ויש צרפתיות שבקרוב הבעיות יתחילו :-o

איזה כייף לי :)

פורסם

אתה באמת לא רוצה שאני יתחיל לחפור בארכיון (עזוב ארכיון חודש אחורה) באמצע הלילה ולהוכיח לך שאתה טועה.:nono:

עם כל הכבוד ל-VW (יש לי אחת הרי), הן לא הרבה יותר אמינות מהצרפתייה (וגם זה בגלל הגיר הידני של הפאסאט).

אייל, צר לי אבל ההודעה האחרונה פטתית.

Veni Vidi Vici

פורסם

הנה תיראו עכשין לא משעממ לי כי יש לי סיטרואן , הסקודה שיעממה אותי, בהתחלה היתי עשוק בלשפר ולאפזר אבל כבר כ5 שנים לא פתחתי מיכסה מנוע .(אגב עוד מעט היא תוצע למכירה)ובנתים כול יום כול הזמן אני חושב ועובד חושב ומתכנן ,ציפרנים שחורות,ידים פצועות ובית מטונף.אבל מהההה סיטרואן.....

פורסם

זה משעשע אייל - כי גם אני עשיתי סקר כזה...

לבדוק כמה אחוז באמת מהמכוניות שתקועות בכבישים הם צרפתיות.

הרוב (לאורך כמה חודשים) היו ד"א יפניות , בעיקר בדגמים היותר ישנים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בדרך כלל יפניות נתקעות בצד בגלל נהג שחוטף תנומה קלה מצ'יעמום

נ.ב.

אני אוסיף בשביל כמה אנשים שלא יקפצו - יפניות חוץ ממיאטה כמובן !!!

פורסם

בעיות יש לכל המכוניות, הצרפתיות יותר מתוחכמות, יותר נוחות מהנות ומפנקות, אך לכל הטכנלוגיה המורכבת הזו יש לעתים מחיר מינורי בצורת תקלות שוליות עפ"י רוב כאלו ואחרות, יחד עם זאת יצא לפגוש לא מעט 406 , שחצו את קו ה - 250.000 ק"מ ללא כל תקלה מיוחדת למעט שסתומי גיר, ולעתים גיר שעבר שיפוץ, לעומת זאת היתה אצלנו יפנית 1800 סמ"ק שלפחות עפ"י המוניטין של היצרן לא היתה אמורה לפגוש מוסך למעט בזמן הטפולים ובכל זאת עד ל - 270000 ק"מ שופץ בה הגיר 4 פעמים, כך שאין לי מושג מה באמת אמין יותר ממה? אך מנסיוני הרכבים שעשו את רוב הק"מ בנסיעות בינעירוניות ארוכות סבלו פחות מתקלות בגיר (ללא כל קשר למוצאן) ומכונית אחת לא תאמינו איזו .... קסנטיה שגמעה למעלה מ - 400.000 ק"מ מבלי שעברה כל שיפוץ בגיר (למעט החלפ' שסתומים) כך שבסופו של דבר אין כללים בדוקים לנושא אך מה שכן ניתן לומר באופן חד משמעי הוא שאצל יצרן צרפתי אחד יש יותר בעיות באופן יחסי במע' הגיר ביחס לכל יצרן אחר.

פורסם

אני מחזיק כבר שנים צרפתיות ויפניות ספורטביות במקביל.(כרגע 106 GTI ,וACCORD TYPE R) והיו גם וולקן ,2000סמ"ק שהוחלף בMI16 .סוזוקי סוופט GTI .וגם היתה AX ספורט אין מה להשוות את האמינות 0 תקלות ביפניות (שבהחלט לא משעממות ומאוד מהנות) לצרפתיות שהם בעיה אחת גדולה המורכבת ממאות בעיות קטנות:twisted: .אך הגרועה מכולם היתה גולף GTI שעלות התיקונים היתה הגבוה מכולם.

TYPE R

• תוכן חדש...