Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נכון שאם אני מחבר קומפוננט בלי סאב ורמקולים אחוריים אז הקומפוננט לא יספק לי באס?

ואם אני שם סאב וופר בבגז' של טויוטה קורולה (לדוגמא) ואני לוקח את אותו סאב ומחבר אותו בתוך בגז' יותר קטן למשל כמו של רנו קליו, יהיה הבדל בשמע?

פורסם

הבאס של הקומפוננט יהיה מינימלי והוא לא ירעיד אותך או משהו כזה... הוא רק יעשה רעש...

(אני מדבר על קומפוננט 2way )

בקשר לסאב זה תלוי איזה סאב זה ומה הדרישות שלו וזה גם תלוי בתיבה שלו ....

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם
איזה סאב מתאים לאיזה בגז'?

כל סאב מתאים לכל בגאז' בתנאי שהתיבה שמתאימה לסאב תיכנס בו.

אם תחבר את אותו סאב ברכב קטן יותר אכן ישמעו שונה.

אם ניקח תיבה אטומה ככל שהתיבה תהיה קטנה יותר ככה גרף הענות התדרים של הסאב יהיה תלול יותר. אם נשים את אותה תיבה ברכב קטן, ההשפעה בשל הנפח הקטן של הרכב תגרום לגרף להיות מתון יותר כאילו הוא היה בתיבה גדולה יותר. ז"א שברכב קטן אפשר בהרבה מהמקרים "להתחמק" עם תיבה קטנה יותר יחסית מאשר כזו שהייתה מביאה לאותה תוצאה ברכב גדול.

פורסם
מה ז"א רק יעשה רעש?

אני לא יודע איזה קומפוננט יש לך אבל לקומפוננט טוב יש בס מצויין, הוא פשוט לא יכול לרדת נמוך יותר כמו סאב רגיל. 6X9 רגיל לא ירד נמוך יותר מקומפוננט 6.5" טוב.

התכוונתי שייעשה רעש הוא רק יישמע את הבס הוא לא ירגיש את הבס כמו שאתה מרגיש עם סאב ואפילו לא ייתקרב להרגשה של הסאב

פורסם

זה הכל תלוי איך אתה מכוון אותם במגבר במידה ויש לך מגבר.....

בעיקרון בווליום חזק זה לא אמור לעשות רעשים של עומס ....

זה אמור לתת צליל רגיל...

פורסם

למה לסבך את הבן אדם :)

המילה רעש כאן לא במקומה ומטעה.

אם יש לך מידבאס טוב ומגבר חזק הוא יכול להשמיע לך את הבאסים בתחום של מעל כ70 הרץ חזק.

באס נמוך יותר וחזק יותר יהיה ע"י סאב.

אם השאלה שלך היא אם תעבור ברחוב עם קומפוננט וישמעו מבחוץ בום בום, אז התשובה היא לא.

פורסם

אם השאלה שלך היא אם תעבור ברחוב עם קומפוננט וישמעו מבחוץ בום בום, אז התשובה היא לא.

אתה רואה , כשאתה קורא אתה מבין את השאלה ומספק את התשובה הנכונה.

ואתה משגע אותו עם Cabin Gain כשכל מה שהוא רצה לדעת זה אם יהיה בום בום :lol::lol:

Leon Cupra 2009

פורסם

דווקא אני עוקב אחרי הת'רד הזה מתחילתו.

פשוט נקרעתי עד עכשיו מצחוק ולא רציתי להפסיק את ההצגה לפני ההפסקה.

הטכנוקרט שבך פשוט לא יכול היה להגיע לשפה המתבקשת לתשובה - אין בום בלי סאב :lol:

Leon Cupra 2009

• תוכן חדש...