Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ת

ד"א, היום הייתה לי פתיחת סמסטר ההזויה אי פעם. המרצה נכנס לכיתה, התחיל לדבר ובשלב מסוים נתקע על נוסחה מאוד מאוד פשוטה ועמד כרבע שעה עם גבו לכיתה כשהוא מנסה להבין מה קורה כאן. כמעט התפתיתי לעלות ללוח ולהסביר לו בעצמי, זה היה מביך. אח"כ הוא כתב משהו, הסביר אותו עשר דקות (עם הפסקות ארוכות ומביכות בין משפט למשפט) ואח"כ שם לב שהוא טעה וכתב אותו לא נכון, אז הוא נאלץ לתקן ולהתחיל מחדש. הוא גם מהמרצים האלו שחוזרים על כל משפט חמש פעמים, ובאיזה שהוא שלב אומרים "וזו הנוסחה, והיא נכונה כיוון ש..." ואז עוברים לנושא אחר. לבסוף, הוא נתקע עשר דקות בניסיונות הידברות עם הכיתה בנוגע לאיזה דברים למדנו בסמסטר קודם ואיזה לא, כשהוא מתעקש לומר שאם הוא לא ידע מה למדנו, הוא לא יוכל לדעת מה ללמד אותנו. פשוט נורא ואיום. מיותר לציין שיצאתי אחרי שעה אחת ולא חזרתי.

רוני

זה נשמע כמו המרצה שלי במבוא להנדסת חומרים בטכניון.

הוא היה מרצה עם מיקרופון ומקבל כל הזמן הד מהרמקול אז כל ההרצאה הוא היה לוחש ומנסה להתגנב לצד השני של הלוח בלי שהרמקול יגלה אותו.

כשהוא היה מקריןן שקפים בויאוגרף הוא תמיד היה עומד מולו כך שלא ראינו כלום מהשקף והוא היה נאבק בתאורת הויאוגרף שהיה מאיר לו ישר לעיניים.

הוא היה מרצה בכיתה עם לוחות שניתן להזיז בעזרת מוט ברזל כבד. וכשהוא היה מסביר על הלוח במקום להשתמש במוט הפרספקס שמשמש להצבעה על הלוח הוא היה לוקח את מוט המתכת ואחרי 2 דקות כולו היה מזיע ומתנשף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לצערנו אצל מרצים רבים באוניברסיטאות תקפה מילת הקסם "קביעות", שמשמעותה היא, כפי שאישפוז ציין באלגנטיות, שכל עוד הם לא מתעללים מינית בסטודנטים (מה שד"א נכון לגבי מרצה אחת שלי שנהגה להימרח באופן "חושני" על השולחן, לזוועת התלמידים), אי אפשר לעשות להם כלום.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם יש לך "זמן פנוי" , רצון ויכולת התמדה - נסה טייפ מנהלים .

ללמוד מהקלטה זה קשה , אבל מנגד , אם יש לך את האפשרות " לשבת " ולכתוב לאחר מכן את הנאמר בקלטת , הרי שאתה מצליח גם להקשיב וגם לשמור את החומר הנאמר , ללא צורך לחשוש שמא אתה מפספס דבר מה .

טייפ מנהלים נמצא כיום בכל נגן MP3 פשוט שעולה סביב 100 שקלים . אחר כך אפשר לעשות רימיקסים עם הקטעים הללו , אבל זה נושא לשרשור אחר . :loco:

פורסם
מתעללים מינית בסטודנטים.
רק אם זה בפרהסיה.

מרצים שמטרידים מינית סתם ככה זה דבר נפוץ כמו קצינים מטרידים בצה"ל לפני 30 שנה.

באוניברסיטה העברית יש מרצה שידוע כמטריד מינית כבר דורות של סטודנטיות וכלום לא נעשה בנידון. אחת אפילו התחתנה איתו.:roll:

פורסם

אני הגעתי לשעתיים. המרצה, שנראה כמו אמיגו מונטוייה, איחר טיפה, שכח לומר את שמו, סילבוס, הגשת ש"ב וכו', אמר "לא הייתה אמורה להיות שביתה היום?", מלמל משהו לגבי זה שרק הגיע משדה התעופה והחל ללמד. בשלב מסויים שאל אם אנחנו רוצים לוותר על הפסקה ואז ישחרר אותנו חצי שעה מוקדם יותר.

בסוף השיעור, כשכבר רצה ללכת (כל השיעור נראה היה שרצה ללכת, אבל רק אז הרשה לעצמו) פעמיים היה צריך לחזור מן הדלת ללוח, פעם כדי לכתוב את כתובת האתר שלו ופעם שנייה ע"מ להסביר לנו לגבי הגשת תרגילים.

בסוף שחררנו אותו לדרכו.

פורסם

כן, חברה שלי סיפרה לי על המרצה שלה במשפטים, שהיה נוהג להשתמש באופן תדיר בדוגמאות בסגנון "עלמה צעירה, זהובת שיער ומרובת חמוקיים, נפלה קורבן למזימת שטנים של גבר שפיתה אותה לכך וכך", או "בוודאי כל עלמות החן נעימות המראה הממלאות את הכיתה, יודעות להבחין בין משפט פוזיטיבי למשפט טבעי" וכן הלאה. הוא בן איזה 60, כמובן, ובכל זאת - הטרדה מינית היא הטרדה מינית גם כשהיא נעשית בשפה יפה ומליצית...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מה??? אף אחד פה לא סטודנט אמיתי?!?

תקשיב טוב מה אתה צריך לעשות, לסרוק בתחילת השנה את הכיתה, לחפש מישהו או מישהי (עדיף היא כי הכתב שלהן יפה יותר), שרושם כל דבר ומילה, להתיישב לידם ולהתידד איתו/ה (מומלץ לספרכמה בדיחות, לא הרבה כדי שהיא או הוא לא יפספסו משהו שחשוב לכתוב) בסוף הסמסטר ללכת לאיזור של מכונות הצילום ופשוט לצלם את כל המחברת. אל תשכח להודות לאותו אדם (כוס קפה בתמורה יכול לעזור) ולהתכונן למבחן.

זה בכל אופן מה שאני עושה, מצד שני אני נעול בבית כבר שלושה ימים למבחן מועד ב לאחר שכשלתי בראשון אז מה אני מבין.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

עוד סיבה ללמוד במכללה (אמיתית, לא מכללת "מומו ובניו") היא שההשפעה על המרצים מיידית. מרצים גרועים לא נשארים יותר מסמסטר אחד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
מרצים שמטרידים מינית סתם ככה זה דבר נפוץ כמו קצינים מטרידים בצה"ל לפני 30 שנה.

דרך אגב, שכחתי לומר שהצחקת אותי עם המשפט הזה - אם נדמה לך שהיום קצינים לא מטרידים בצה"ל על ימין ועל שמאל אתה טועה. אני אמנם מחוץ למערכת הצבאית כבר שנתיים אבל זכורים לי מקרים רבים מספור בהם המפקד האישי שלי הטריד באופן בוטה פקידות. להעיף אותו? מה פתאום. הוא כרגע בדרך להיות ראש האגף...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לפטופ, עם קלסר קטן בצד לאיסוף דפים שמשאירים מרצים מהדור הישן.

החיים השתנו מקצה לקצה, ואפשר להסתפק גם בגרוטאה מדור קודם.

לגבי הנושא השני שהתפתח:

ב"מוסד" שאני לומד בו ניסו דורות שונים של תלמידים להעיף מורה מסוים,

איום במיוחד, מקביעות. בלי תיאום מראש! כל כמה שנים הוגדשה הסאה,

המכתבים רצו מפה לשם, ונאדה.

באותו מוסד בדיוק, תלמידים ממחלקה אחרת, שהובלו בידי סטודנטית

חרוצה במיוחד, הצליחו לסלק מורה אחר, לאחר איסוף מספיק ראיות

לתביעה רבת-חתימות להטרדה מינית.

מלחמת חפירות, בחיי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני כותב רק על דפי פוליו, אח"כ בסוף השעור משדך עם מהדק, ובסוף היום כל סיכום הולך לקלסר של המקצוע שלו, משמע לכל מקצוע יש קלסר. מבחינתי זו השיטה העדיפה. לפטופ זה טוב ללימודי משפטים אולי או פסיכולוגיה או שאר מקצועות מדעי הדשא :twisted: , תנסה להקליד שעור שלם באותות אקראיים על המחשב, נראה כמה שבועות זה יקח לך. :)

ROOONEEYY

פורסם

נסה לשרוד שיעור שלם באותות אקראיים מבלי לחשוב לפחות חמש פעמים כמה נחמד יהיה לזרוק את עצמך מחלון הקומה הרביעית. תתחיל בזה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אני כותב רק על דפי פוליו, אח"כ בסוף השעור משדך עם מהדק, ובסוף היום כל סיכום הולך לקלסר של המקצוע שלו, משמע לכל מקצוע יש קלסר. מבחינתי זו השיטה העדיפה. .

לדעתי זו השיטה העדיפה כנראה , למרות שבסמסטר א' השתמשתי רק במחברות , לא הרגשתי קושי מכיוון ואין לי יותר מ2 הרצאות ביום , אבל מה שמוזר שרק אני משתמש במחברות.. ז"א שיש יתרון בשיטת הקלסרים... הסמסטר הזה אנסה:wink: ולכל התוהים אני שנה א'.

פורסם

זה מתחיל בסדר מופתי

ונמשך לבלאגן טוטאלי

אתה מתחיל את השנה עם 2 עטים ומרקר

ומסיים בבקשות לעטים ודפים מזדמנים

אני בעיקרון לוקח בלוק דפים לקלסר בתוך קלסר בד מתקפל

רושם בראש כל דף מקצוע ומספר עמוד, מתייק בבית ומוריד באינטרנט מחברות בחינה

• תוכן חדש...