Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאח שלי יש רובר 216 שנת 98. אחרי מספר חודשים בהם נעלמו המים ולא מצאנו אף נזילה, גילינו את הסיבה. האטם ראש הלך ועכשיו יש קצף בשמן (גם על המדיד יש קצף)

הייתי שמח לשמוע את עצתכם, מה כדאי, להחליף/לתקן רק את הראש או למצוא מנוע שלם.

אשמח גם לקבל המלצות למוסכים באיזור הצפון

נ.ב.

מישהו שמע על מוסך "שקד" באיזור קיבוץ משמרות? הוא הציע לנו מנוע מייבוא כולל הרכבה ורצועת תיימינג ב-5500 ש"ח.

תודה מראש לכל המגיבים.

פורסם

שלום,

אני מכיר את "שקד" והם אינם מוסך, אלא מוכרים חלפים. אני קונה מהם באופן קבוע והם מצויינים.

אני לא רואה סיבה למה לא לשפץ את ראש המנוע?

אם אתה מאזור פרדס חנה , כרכור, ומעוניין בשיפוץ איכותי, צור איתי קשר.

פורסם
אני לא רואה סיבה למה לא לשפץ את ראש המנוע?

מפני שעלות השיפוץ ראש היא בערך 4000 ש"ח (כולל החלפת רצועת טיימינג ומותחנים), כך בכל אופן הציעו לנו במוסך מורשה רובר (עמיעד), זה נשמע סביר?

פורסם

בצע סקר מחירים במספר מוסכים, ותדע אם סביר!

אני לרכב שלי אופל אסטרה מודל 95 החלפתי טיימינג + מותחן ושילמתי 650 ש"ח במוסך של UMI.

שיפוץ ראש איכותי יכול לנוע בין 1500 - 2500 ש"ח לא כולל רצועת טיימינג.

עצתי לך, שפץ את ראש המנוע! במנועי יבוא, אתה אף פעם לא יודע מה תקבל, וכל ההליך של הרישום במשרד הרישוי, יעלה לך עוד הרבה כסף, ויותר מכך עצבים.

פורסם

מנוע מיבוא אי אפשר לדעת על מצבו ובגלל שרכבי ROVER ידועים בבעיות אטם ראש, אי אפשר לדעת כמה זמן יחזיק המנוע מיבוא.

קראתי שקיים אטם ראש מחוזק לרכבים האלו, לדעתי אם המנוע עצמו תקין כדאי לשפץ ראש ולהתקין את האטם המחוזק.

פורסם

לחבר שלום

ניתן ואפשר לשפץ ראש ברובר הנל ישנו אטם ראש משופר לבעיית אטם הראש הידועה ,פנה למוסך מייקל האיש היה מכונאי ראשי במוסך "בנצי" בתל אביב ומכיר את הרכב מצוין 0547861007

יגאל

• תוכן חדש...