Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת אין שום סיבה שמוט שתפקידו לחזק את השלדה ישנה את תכונות הכיול של המיתלים, אלא אם השלדה גמישה כמו ספגטי :idea:.

מוט שיש לו תפקיד אקטיבי במתלה יכול לשנות אותו מקצה לקצה.

מוטי

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפרויקט ממשיך

אתמול עברתי מג'אנט 16" ומצמיגי הקונטי המעולים

לג'אנט 17" חביב וצמיגי אטרף 225/45-17 Pirelli PZero Rosso Asimmetrico עם TREAD "מסלול" של 220 ודירוג אחיזה AAA.

chart6.gif

וככה הוא נראה במציאות (גשום קצת) לאחר ההחלפה

orig_FCC79378F2DB44C48DC139225057F99E.JPG

נכנסתי ל"צרה" חדשה, לאחר שלא ניתן היה לאזן את הגלגלים בצורה טובה, התברר שחסרים מתאמים בין הג'אנט לנאבה המרכזית ע"מ למרכז את הגלגל, מישהו יכול להגיד היכן ניתן להשיג ולהתאים מתאמים כאלו ?:?:

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

ניתן לבצע איזון של הצמיג על החישוק במכונה המיועדת לכך.

הבעיה היא המירכוז, Lug centric מול Hub centric, אני מוכן להמר על זה שהחישוקים המקוריים ממורכזים על הנאבה (Hub) ע"י הקדח המרכזי והחישוקים החדשים מגיעים עם הקדח הלא נכון ומי שהתקין לך אותם לא סיפק את טבעות המירכוז ההכרחיות.

הרבה פעמים ניתן לרכוש טבעות מירכוז פלסטיות במחיר מצחיק ולסגור עניין, אני לא יודע מה הקדח המרכזי של החישוק המקורי ומהו של החדש ובטח שלא יודע איפה תמצא טבעות מירכוז בארץ, אבל ניתן תמיד לחרוט אותן מאלומיניום אצל כל חרט במידה ולא תשיג אותן.

אגב, אם החישוקים החדשים שקנית נמכרים גם ע"י tirerack תוכל לברר מהן מידות הטבעת הדרושה באימייל זריז (בהנחה שהקדח של הליאון דומה לזה של גולף למשל).

מוטי

פורסם

מוטי תודה, אני אחפש כאן.

שאלתי לפני כמב ימים וכנראה לא שמת לב...

מה דעתכם שם בארץ הרחוקה על הפירלי שהתקנתי, P-ZERO ROSSO, האם הביקורות אכן טובות ?

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם
מוטי תודה, אני אחפש כאן.

שאלתי לפני כמב ימים וכנראה לא שמת לב...

מה דעתכם שם בארץ הרחוקה על הפירלי שהתקנתי, P-ZERO ROSSO, האם הביקורות אכן טובות ?

ליאור

קצת יותר טובות מ- KH11 :lol:

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

לגבי המירכוז ,

קצת תושייה ורצון + קאליבר , יכולים לעשות לך חיים קלים במדידת ה"חופש" של הג'אנט על הנאבה .

מדוד קוטר פנים הג'אנט ומדוד קוטר הנאבה .

אח"כ לך עם הנתונים לחרט והנה פתרת לך את הבעיה של מירכוז הג'אנט .

הערכת מחיר : 100-150 ש"ח .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

יאשה ומוטי תודה - בוצע.

אחרי הרבה חיפושים מצאתי מתאמי אוקולון שהתאימו רק לג'אנט, הלכתי לחרט והתאמתי את הקוטר הפנימי לזה של VAG שהוא 57 מ"מ.

הורכב, והפלא ופלא, הרכב גרזן 8)

ברשד, בוא קח סיבוב, אני לא קמצן כמוך :shock:

ליאור

"מוות לשיעמום"

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תקרא את המשפט הראשון שלי - זה רכב משפחתי.

הפחתת המשקל הכי טובה היא להוריד את האשה והילדים כשנוסעים חזק 8)

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...