Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה נכון שזה יד שניה, אבל יש ידיים ויש ידיים וגם מבחינת איכות הג'נסיס לוקח בהליכה את האופוס ופה ההבדל שזה משומש ממש ממש טוב מול חדש פחות טוב, הבחירה שלך, במחיר הזה שווה לך לדעתי לקחת את המשומש

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני גם יש לי סלידה מהאופוס סה"כ מגבר חזק וטוב , אבל משהו בו לא יושב לי טוב בראש

אם כבר להוציא 3000 ש"ח , אז על משהו טוב

וכמו שאמרו , הDLS הג'נסיס והזטק , יותר טובים מהאופוס לפי דעתי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני בכלל לא מבין מה ההתלבטות כאן.

דבר ראשון, התקציב שלך קופץ באלפי שקלים. אתה שואל על מגברים ב 2000 ש"ח ומגברים במחיר כפול.

דבר שני, עם כל הכבוד ל DLS, זטק ופניקס גולד (ויש כבוד) - ג'נסיס לא בדיוק ברמה שלהם. מגברים שבנויים עבודת יד מאנגליה ולא MASS PRODUCTION ממפעל במזרח. מעבר לעובדה שהג'נסיס נמכר בחו"ל הרבה יותר גבוה בהשוואה לשאר החברות שהזכרת.

אני לא רוצה שזה ישמע כמו פרסומת, אבל אם יש לך את הכסף - הג'נסיס(ים) שלי זאת פשוט מציאה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לא הייתי הולך על הטרנטולה, שמעתי וסבלתי אשמח מאוד אם תרחיב בנושא כי אני אישית חושב עליו בתור מגבר מעולה וזול יחסית (ה4 ערוצים ) , האופוס 4 ערוצים נשמע מגבר טוב לסט שלך, אם ההםפרש הוא 300 שקל אז למה לא 4 במקום 2 ערוצים

truejoker - תקרא את הכתוב בחתימה שלי בשורה הראשונה ותבין מה אני חושב על הכיוון שלהם זה לא כיוון זה כול הטוויטרים אלומיניום (לאוו דווקה פוקאל ) והם דיברו על HARSH שזה לא בדיוק צורם אלא יותר סאונד מתכתי , ועל זה אפילו אתה לא יכול להתווכח , כי כולם אומרים שבין טוויטר משי ובין אלומיניום האלומיניום נשמע יותר חד ולא תמיד יותר מפורט

ואת השורה השניה בחתימה שלי לאחר 10 שניות

בינתיים לא נתקלתי ברכב עם פוקל שלא הצלחתי לסדר את ה"צרימה" שלו,למשל לרוב נתקלתי ב"מתקינים מקצוענים" ש"פתחו" גיין מוגבר באופן מוגזם שגרם לצרימה (גם הוופר עיוות אבל לא ניתן היה לשמוע בגלל הטוויטר שהתפרע) ואז באה הטענה ש"ככה זה פוקל, אין מה לעשות" (וכן את זה אמרו חלק מהטופ של המתקינים שאתם ממליצים עליהם כמקצוענים) פאזות פוכות קרוסים לא מתופעלים נכון (MID HI MID FLAT וכו) זה רק אומר שהם לא מכירים את הפוקאל ולא יודעים לטפל בו

בנוסף, טוויטר אלומיניום הוא טוויטר הרבה יותר מפורט , אם תרצה הדגמה תקפוץ למפגש צפון הבא, נשחק בגיין ובכיוונונים שעות

במכשירים של אלפיין לרוב הטוויטרים התעוותו בעוצמה נמוכה (מעל 24 בווליום,טאבו, אלא אם הגיין ממש נמוך ולא ממצה את הסט, לדעתי בכלליות האלפיין מעוות אחרי 24 בכל רמקול) גם בטוויטרים של משי ?

בקלריון המצב יותר טוב

אני לא מתעסק במילים פלצניות ו"בקללות" למינהן. אצלי רק תכלס במבחן התוצאה היכן מצאת פלצנות , רק ניסיתי להסביר מה התאוריה שמאחורי החדות/צורמנות /קשיות של הצליל

ולהלן החתימה שלי:

ולפותח התרד' אם הכוונה לעשות את המגבר בגישור לסאב אזי הפניקס גולד אם הכוונה לוופר של קומפוננט והגברה אקטיבית , הייתי הולך על הגנסיס ואח"כ על הDLS (ודרך אגב אני חושב שזה מחיר טוב )

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אל תבין אותי לא נכון , השורה האחרונה לא הייתה מכוונת אלייך ספציפית, אלא לאתרים שמתפלפלים במושגים בלי מבחני תוצאה

ולתגובתך

זה לא כיוון זה כול הטוויטרים אלומיניום (לאוו דווקה פוקאל ) והם דיברו על HARSH שזה לא בדיוק צורם אלא יותר סאונד מתכתי ,תסכים איתי שזה משהו אחר מלהגיד צורם כמו בהודעה המקורית ועל זה אפילו אתה לא יכול להתווכח , כי כולם אומרים שבין טוויטר משי ובין אלומיניום האלומיניום נשמע יותר חד ולא תמיד יותר מפורט אני אישית, לא הולך לפי דעת הכולם, אני מאוד משתדל לגבש דעה אישית לפני כניסה לוויכוח מסוג זה, אני מגדיר פירוט בטוויטר שאני מסוגל ממש להרגיש את הפריטה של הגיטרה, את הזמרת או הזמר פותחים וסוגרים את השפתיים בשיר או לוקחים אוויר, סקסופון עם מקשים חורקים, זה דיוק בשבילי, הדברים הקטנים האלה. בטוויטר משי זה ממש חסר לי, הוא נשמע לי עמום וחסר אופי, כמובן שיש טוויטרים שהם לא טובים ואז זו כבר סאגה אחרת.

אבנר

פורסם

אני לא יודע לכמה אנשים כאן יש נסיון עם המגבר \ סדרת מגברים הזאת, אבל זה מה שנכתב בגליון אודיו מכובד (ולא גרמני) על ה 150.4:

All in all, I was very impressed by this amplifier. Although lacking a little in low-frequency performance, it had stunning sound quality in the low-mid to high frequencies, which is probably what it was designed for. The fit and finish of the amplifier is very good, and though I shorted, overpowered and overheated it on the bench, it came back to life every time. I’m not sure it will work if I ever figure out how to put it back together, but that’s my problem. The only other item I can knock this for is the confusion with the speaker connectors and bridging. This amplifier is very small and stackable. The “Power Density” name makes perfect sense. At a retail price of $750 and maximum power output of 986 watts, this amp will cost you about 76 cents per watt. I think it’s a good value, and perfect to drive a higher-end 4-speaker system.

במאמר הוא תהלהב מהגודל והעיצוב של המגבר (קטן מאוד) ואיכות הסאונד הסבירה + שהוא הוציא. הוא פחות התלהב מהדאפינג פקטור הזוועתי (80) ומכך שאחרי הכל מדובר במגבר D class, אם כי הוא תפקד יפה והיה די מדוייק בהצהרות (דיוק של הקרוס, דיוק של הסלופ, תחום התדרים).

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אני לא יודע לכמה אנשים כאן יש נסיון עם המגבר \ סדרת מגברים הזאת, אבל זה מה שנכתב בגליון אודיו מכובד (ולא גרמני) על ה 150.4:

All in all, I was very impressed by this amplifier. Although lacking a little in low-frequency performance, it had stunning sound quality in the low-mid to high frequencies, which is probably .

במאמר הוא תהלהב מהגודל והעיצוב של המגבר (קטן מאוד) ואיכות הסאונד הסבירה + שהוא הוציא. הוא פחות התלהב מהדאפינג פקטור הזוועתי (80) ומכך שאחרי הכל מדובר במגבר D class גם מגבר קלאס D וגם לא מצליח לבצע את הטונים הנמוכים , אישית אני לא יודע , מגבר קלאס D אמור להיות לסאב הוא לא אמור להיות לקומפוננטים

דבר שני שאני לא מבין איך בדיוק המגבר הזה היה כ"כ טוב ב LOW_MID אם שם אתה כן צריך דאמפינג פקטור? מסקרן לדעת על איזה קומפוננטים הם בדקו אותו?

אבל מכול מקום מגבר כזה להיות מגושר לסאב , שזה מה שאני מבין שהוא רוצה , זה לא נראה בכלל

, אם כי הוא תפקד יפה והיה די מדוייק בהצהרות (דיוק של הקרוס, דיוק של הסלופ, תחום התדרים).

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

יתרה מכך, שים לב לפסקה האחרונה בסקירה, שם הכותב אומר שהמגבר יתאים להגברת 4 רמקולים טובים. סאב לא מוזכר כלל.

אני חושב שלאלפיין יש איזו מגמה של להיות חדשניים משהו כמו הניסוי של מגבר 4 ערוצים קלאס D ועם תחילת שיווקו של הסאב החדיש, PLV-7 מבית טימפאני (שקיבל ציון גבוה מאוד ב car audio magazine אגב). אני רוצה אחד כזה :lol:.

איתמר.

פורסם
יתרה מכך, שים לב לפסקה האחרונה בסקירה, שם הכותב אומר שהמגבר יתאים להגברת 4 רמקולים טובים. סאב לא מוזכר כלל.אז אם כך איך הם רוצים שהוא יגביר מידבאסים שיורדים נמוך ? אם מדובר במידבאס שמתחיל בסביבות ה90-100 זה בסדר , אבל מידבאס שמתחיל בין 50-80 צריך דאמפינג פאקטור לא נראה לך?

החדיש, PLV-7 מבית טימפאני (שקיבל ציון גבוה מאוד ב car audio magazine אגב). אני רוצה אחד כזה יש לך פרטים נוספים , אני לא שמעתי ולא ראיתי שום דבר , אם יש קישורים אשמח להתעדכן :lol:.

איתמר.

ליגאל בנץ אל תחשוב שאתה יודע הכול יתכן וטעיתי לגבי הסאב אבל עדיין הוא לא מתאים למידבאסים טובים , לקומפוננט של מורל אולי (תלוי איזה) אבל לכול דבר אחר לא נראה לי כ"כ

בברכה ותודה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...