Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני מתלבט מספר ימים כבר בין המגברים :

Phase Opus 150.2 - מחיר באזור ה- 2800

DLS A3 - מחיר באזור ה3000

Rockford T5002 - מחיר באזור ה2500

PG Xenon 200.2 - מחיר באזור ה1800

מתכוון להגביר עם המגבר - וופרים של K2P או אליינט 2X "8

מוכן לשמוע עוד הצעות .

בתודה רוני .

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ה DLS A3 מספק 150 לשני ערוצים , או מתפקד בתור מונו 1100 אראמאס ב 1 אום.

ה PRESTIGE P2 מספק 200 לשני ערוצים , או מתפקד בתר מונו 900 אראמאס ב 1 אום.

שני אלה לפי דעתי יהיו אידאלים לבחירה.

איזה תבחר?

החלטה שלך.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

השאיפה שלי היא לDLS A3

אבל אני לא מוצא במחיר שפוי בארץ ..

לכן נראה לי אני יותר פוזל לאופוס מאחר ובאותו מחיר אני מביא אופוס חדש מאשר הDLS יד שניה .

אם ישנם עוד אפשרויות תציעו לא להתבייש .

אלי הP2 - 205RMS לערוץ למה אתה לא מחשיב את ה5 ?

ואיך הרוקפורד בהשוואה אליהם ?

פורסם

תיתן את הלינקים או נתונים עליהם , אבל אם זה זהה אזי הייתי הולך על DLS , תבדוק גם את הסאונדסטרים טרנטולה

ולשרגאמן אתמול ראיתי באיזשהוא אתר הסבר מדוע הטוויטרים אלומיניום ברכב צורמים . הם טוענים כי המהירות של השינוי בין תנועה למנוחה של האלמנט היא נמוכה מידי וזה גורם לכך שיש (משהו מעין מיקרו צלילים שנוספים לצליל ) ועושים אותו קשה וצורם ובמיוחד אם יש החזרים מהחלונות

אני יודע שההסבר שלי די צולע , הבנתי את התיאוריה אבל להסביר אותה קשה לי , אבל זה סותר את החתימה שלך

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

מאיפה ניתן להשיג A3 בארץ? היבואן לא מייבא אותו.....

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

לא הייתי הולך על הטרנטולה, שמעתי וסבלתי, האופוס 4 ערוצים נשמע מגבר טוב לסט שלך, אם ההםפרש הוא 300 שקל אז למה לא 4 במקום 2 ערוצים

truejoker - תקרא את הכתוב בחתימה שלי בשורה הראשונה ותבין מה אני חושב על הכיוון שלהם

ואת השורה השניה בחתימה שלי לאחר 10 שניות

בינתיים לא נתקלתי ברכב עם פוקל שלא הצלחתי לסדר את ה"צרימה" שלו,למשל לרוב נתקלתי ב"מתקינים מקצוענים" ש"פתחו" גיין מוגבר באופן מוגזם שגרם לצרימה (גם הוופר עיוות אבל לא ניתן היה לשמוע בגלל הטוויטר שהתפרע) ואז באה הטענה ש"ככה זה פוקל, אין מה לעשות" (וכן את זה אמרו חלק מהטופ של המתקינים שאתם ממליצים עליהם כמקצוענים) פאזות פוכות קרוסים לא מתופעלים נכון (MID HI MID FLAT וכו)

בנוסף, טוויטר אלומיניום הוא טוויטר הרבה יותר מפורט , אם תרצה הדגמה תקפוץ למפגש צפון הבא, נשחק בגיין ובכיוונונים שעות

במכשירים של אלפיין לרוב הטוויטרים התעוותו בעוצמה נמוכה (מעל 24 בווליום,טאבו, אלא אם הגיין ממש נמוך ולא ממצה את הסט, לדעתי בכלליות האלפיין מעוות אחרי 24 בכל רמקול)

בקלריון המצב יותר טוב

אני לא מתעסק במילים פלצניות ו"בקללות" למינהן. אצלי רק תכלס במבחן התוצאה

ולהלן החתימה שלי:

• תוכן חדש...